mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سحر، منو مریم صدا میکنه بچه ها مرسی عزیزم خوش اومدی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سحر، منو مریم صدا میکنه بچه هامرسی عزیزم خوش اومدی:hapydancsmil: مریمِ من میباشند اوشون مریم گلـــــــــی قولبونت بلم مهلبووووووووون:hapydancsmil: -------------------------------------------------------- نپرس چرا اینجوری حرف میزنم که مجبور میشم بگم: چِـــلا؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ اینم برای گل خودم این خوشمزه ها مالِ منن عایا؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ آره عزیزم برا خودت درست کردم 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ آره عزیزمبرا خودت درست کردم خودِ خودت دیگه؟؟؟ دیشب رفته بودم هایپـر، کلی کیکِ رنگارنگ تو ویترین بود. عین بچه ها اینو رو اونور میپریدم، نمیدونستم کدومو انتخاب کنم بعد آخرش به چیــز کیک و کیکِ شکلاتی و ناپلئونی بسنده کردم موقع وزن کردن یه آقاعه اومد از این کیک بالاییه(دقیقا همین شکلی) سفارش داد ...واسش آوردن. ینی چِشام کج شده بود رو کیکای اون دلم میخواست داد بزنم بگم عاقا من پشیمونم، از اینا میخواااام ولی دیگه خیلی دیر شده بود 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ قربونت برم بیا خودم برات درست میکنم 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ قربونت برم بیا خودم برات درست میکنم خو پس قرارِ اول بدونِ کیک نبینمت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ای جووووووووووونم 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ چشم عزیزمشما جون بخواه فدایی داری (چه لات شدم اَه ) 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ فدایی داری (چه لات شدم اَه ) مخلصیم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ مخلصیم مام همون که شمایی هستیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ مام همون که شمایی هستیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 قربون فاطمه گلم برم خوبی خانوم؟ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ قربون فاطمه گلم برمخوبی خانوم؟ ما قربونه شما بریم مرسی . خودت خوبی اجی ؟ 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ ما قربونه شما بریم مرسی . خودت خوبی اجی ؟ آره گلم خوبم خدا رو شکر چه خبرا؟ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ آره گلمخوبم خدا رو شکر چه خبرا؟ سلامتی مدتیس خُره ی بی حوصلگی و کسالت جسم و روح در وجود ما رخنه بسته که ما را کلافه نموده اندکی رفتیم در غار خلوت شدم مث اسی 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلامتی مدتیس خُره ی بی حوصلگی و کسالت جسم و روح در وجود ما رخنه بسته که ما را کلافه نموده اندکی رفتیم در غار خلوت شدم مث اسی جیگرمنی من همش این خره به تنم هست، مگه اینکه خلافش ثابت بشه 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ جیگرمنیمن همش این خره به تنم هست، مگه اینکه خلافش ثابت بشه دقیقا .... که خلافشم دیگه شده زِهی خیال باطل 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ دقیقا ....که خلافشم دیگه شده زِهی خیال باطل بیخیالش گلم کتاب بخون 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ بیخیالش گلمکتاب بخون باور میکنی اصلن حوصله نمیکنم ؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده