M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستانراستش چند وقتی هست یه درگیری ذهنی و تکراری برام پیش اومده گفتم با شما در میون بذارم . به نظرم بحث مهم و جالبی باشه احتمالا برای شما هم پیش اومده یا میاد. فکر کنید مثل من سر یک سه راهی باشید که باید تا سال دیگه این موقع تکلیفتون معلوم شده باشه . 1. تو ایران مونده و دکتری خوانده(با در نظر گیری شرایط فعلی اقتصادی و تحریم...) 2. تو ایران مونده و کار کنید(باز هم با در نظر گیری شرایط فعلی اقتصادی و تحریم...) 3. برین یه کشور دیگه و ادامه تحصیل بدید ( تازه مهاجرت کردن و نکردن هم خودش مبحثی شه) ممنون میشم اگر نظرات و تجربیاتتون رو مطرح کنید. درود....مبحثی که شما فرمودید دقیقا دغدغه من هم هست ولی خوب تقریبا فعلا باهاش کنار اومدم... برای رفتن تا دوسال دیگه میدونم شرایطم جور نیست...مدرک زبان ندارم...اقدام به پذیرش نکردم...چون از پروژه ارشدم هنوز دفاع نکردم و مقاله ای ندارم...مدارکم هر دو نیاز به خریدن داره که نزدیک ده میلیون میشه که میشه با ترفند اداره کار تا دوسال دیگه ازاد بشه... دکترا در ایران هم تجربه کردم..اصلا حساب و کتابی نداره که بگید اگر بخونم نتیجه میگیرم...تخصصی ها من که نخونده بودم و کسانی که خونده بودن تقریبا در یک سطح بود و تعیین کننده بیشتر زبان و استعداد بود...(شاید هم واسه رشته ما اینجوری باشه) پس تصمیم گرفتم فعلا در ایران بمونم و کار کنم...هم تجربه صنعتی رو بدست میارم و هم فرصتی برای پوشش دادن به مواردی که گفتم و هم اینکه شانس خودم رو برای دکترا در ایران و کار کردن با اساتیدی که دست کمی از اساتید آن طرف ندارن امتحان میکنم...از طرف دیگه شاید شرایط فعلی جامعه بهتر بشه...که امیدوارم اگر هدف دکترا باشه...دیر و زود داره ..اما سوخت و سوز نداره...تازه شما پسر هستید و به اندازه یک دختر از سمت اطرافیان در فشار نیستید...که اون هم خودش داستان طولانی دارد 6 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود....مبحثی که شما فرمودید دقیقا دغدغه من هم هست ولی خوب تقریبا فعلا باهاش کنار اومدم...برای رفتن تا دوسال دیگه میدونم شرایطم جور نیست...مدرک زبان ندارم...اقدام به پذیرش نکردم...چون از پروژه ارشدم هنوز دفاع نکردم و مقاله ای ندارم...مدارکم هر دو نیاز به خریدن داره که نزدیک ده میلیون میشه که میشه با ترفند اداره کار تا دوسال دیگه ازاد بشه... دکترا در ایران هم تجربه کردم..اصلا حساب و کتابی نداره که بگید اگر بخونم نتیجه میگیرم...تخصصی ها من که نخونده بودم و کسانی که خونده بودن تقریبا در یک سطح بود و تعیین کننده بیشتر زبان و استعداد بود...(شاید هم واسه رشته ما اینجوری باشه) پس تصمیم گرفتم فعلا در ایران بمونم و کار کنم...هم تجربه صنعتی رو بدست میارم و هم فرصتی برای پوشش دادن به مواردی که گفتم و هم اینکه شانس خودم رو برای دکترا در ایران و کار کردن با اساتیدی که دست کمی از اساتید آن طرف ندارن امتحان میکنم...از طرف دیگه شاید شرایط فعلی جامعه بهتر بشه...که امیدوارم اگر هدف دکترا باشه...دیر و زود داره ..اما سوخت و سوز نداره...تازه شما پسر هستید و به اندازه یک دختر از سمت اطرافیان در فشار نیستید...که اون هم خودش داستان طولانی دارد بابا دخترا که ک خیلی خیالشون راحتتره! من سربازی م حله . اونایی ک غم سربازی دارن چی!:icon_pf (34): ولی ایول فکر کنم بهترین کار رو تو این شرایط کردی.... یا میشه مثل بعضیا سال اول و دوم دکتری وقتی رزومه رو بهتر کردی بپیچونی بری. شرایطی که به من پیشنهاد کردن... اما خیلی نامردی ه رشته منم دست کمی نداره . چون شرکت کننده ها کم بودن کسایی ک شرکت کردن براساس درصد زبان رتبه بندی شدن. 6 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود....مبحثی که شما فرمودید دقیقا دغدغه من هم هست ولی خوب تقریبا فعلا باهاش کنار اومدم...برای رفتن تا دوسال دیگه میدونم شرایطم جور نیست...مدرک زبان ندارم...اقدام به پذیرش نکردم...چون از پروژه ارشدم هنوز دفاع نکردم و مقاله ای ندارم...مدارکم هر دو نیاز به خریدن داره که نزدیک ده میلیون میشه که میشه با ترفند اداره کار تا دوسال دیگه ازاد بشه... دکترا در ایران هم تجربه کردم..اصلا حساب و کتابی نداره که بگید اگر بخونم نتیجه میگیرم...تخصصی ها من که نخونده بودم و کسانی که خونده بودن تقریبا در یک سطح بود و تعیین کننده بیشتر زبان و استعداد بود...(شاید هم واسه رشته ما اینجوری باشه) پس تصمیم گرفتم فعلا در ایران بمونم و کار کنم...هم تجربه صنعتی رو بدست میارم و هم فرصتی برای پوشش دادن به مواردی که گفتم و هم اینکه شانس خودم رو برای دکترا در ایران و کار کردن با اساتیدی که دست کمی از اساتید آن طرف ندارن امتحان میکنم...از طرف دیگه شاید شرایط فعلی جامعه بهتر بشه...که امیدوارم اگر هدف دکترا باشه...دیر و زود داره ..اما سوخت و سوز نداره...تازه شما پسر هستید و به اندازه یک دختر از سمت اطرافیان در فشار نیستید...که اون هم خودش داستان طولانی دارد من هم با فلویید موافقم با وضعیتی که جامعه ما داره کار کردن بهتر از دکتری خوندن شاید تا قبل از اینکه بیام برای ارشد فک میکردم کسی که دکتری بخونه میتونه شرایط زندگیش خیلی ایده ال بشه ولی الان به این نتیجه رسیدم که این طور نیست 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من هم با فلویید موافقم با وضعیتی که جامعه ما داره کار کردن بهتر از دکتری خوندن شاید تا قبل از اینکه بیام برای ارشد فک میکردم کسی که دکتری بخونه میتونه شرایط زندگیش خیلی ایده ال بشه ولی الان به این نتیجه رسیدم که این طور نیست البته اگر کسی شرایطش رو داشته باشه، هر جفتش با هم خیلی خوبه.....ولی دکترای تک بعدی آدم رو خیلی از زندگی عقب میندازه دقیقا...من هم در ارشد به این نتیجه رسیدم بابا دخترا که ک خیلی خیالشون راحتتره! من سربازی م حله . اونایی ک غم سربازی دارن چی!:icon_pf (34):ولی ایول فکر کنم بهترین کار رو تو این شرایط کردی.... یا میشه مثل بعضیا سال اول و دوم دکتری وقتی رزومه رو بهتر کردی بپیچونی بری. شرایطی که به من پیشنهاد کردن... اما خیلی نامردی ه رشته منم دست کمی نداره . چون شرکت کننده ها کم بودن کسایی ک شرکت کردن براساس درصد زبان رتبه بندی شدن. کجا خیالشون راحت تره، دخترا پس از ازدواج قدرت تصمیم گیری و آزادی هاشون به نسبت پسرهاا خیلی کم تر میشه پسرا فقط یک دوسال سربازی میرن که همون رو کردن پیرهن عثمان(عجب اصطلاحی) تصمیم گیری نهایی با خودتون ...ولی مسیر زندگیتون رو مشخص کنید....اولویت ها و چیزهایی که براتون به دست آوردنش مهمه و در عوض چیزهایی که از دست خواهید داد...اونوقت میتونید با قاطعیت تصمیم کوتاه مدت و دراز مدت بگیرید....در نظر داشته باشید که باید زندگی هم کرد ....جوری زندگی کنید که هیچ وقت حسرت نخورید 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستانراستش چند وقتی هست یه درگیری ذهنی و تکراری برام پیش اومده گفتم با شما در میون بذارم . به نظرم بحث مهم و جالبی باشه احتمالا برای شما هم پیش اومده یا میاد. فکر کنید مثل من سر یک سه راهی باشید که باید تا سال دیگه این موقع تکلیفتون معلوم شده باشه . 1. تو ایران مونده و دکتری خوانده(با در نظر گیری شرایط فعلی اقتصادی و تحریم...) 2. تو ایران مونده و کار کنید(باز هم با در نظر گیری شرایط فعلی اقتصادی و تحریم...) 3. برین یه کشور دیگه و ادامه تحصیل بدید ( تازه مهاجرت کردن و نکردن هم خودش مبحثی شه) ممنون میشم اگر نظرات و تجربیاتتون رو مطرح کنید. درود ترتیب نوشتنت میگه دلت با گزینه ی 1 هست.. اگه آگاهانه جابجا نکرده باشی 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صادقانه بگم من دوست دارم تو کشور خودم باشم. اما عقل و منطقم میگه اینجا خوندن وقت تلف کردن ه. مخصوصا وقتی میبینی که بعضی از دوستات سال اول دکتری انصراف میدن. شما جای من باشی چه کار میکنی؟ با چه دلیلی؟ منطقی عمل کن! 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منطقی عمل کن! درودترتیب نوشتنت میگه دلت با گزینه ی 1 هست.. اگه آگاهانه جابجا نکرده باشی بلی دلم که با گزینه یک می باشد, اماااااا .......بقول رفقا :اینجا ایران است. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این پست صرفا جهت اعلام حضور میباشد و لا غیر 4 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ عالیهپس یه مترجم خبره در کنارمون داریم ایشالا بتونیم از تجربیاتتون استفاده کنیم:hapydancsmil: فقط یک مشکلی هست اینجا جاوید رو اخراج کنین تا من بیام 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ فقط یک مشکلی هست اینجاجاوید رو اخراج کنین تا من بیام دوستین با هم؟ نه ببخشید دشمنین با هم؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ فقط یک مشکلی هست اینجاجاوید رو اخراج کنین تا من بیام دست گلتون درد نکنه. 2 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ دوستین با هم؟نه ببخشید دشمنین با هم؟ دوست بودیم با هم الان دشمن خینی:دی دست گلتون درد نکنه. مرسی دیگه کی موافق اخراجه این موجوده؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان[h=3]محل گپ و گفتگوی بچه های میم شیمی[/h] 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ دوست بودیم با همالان دشمن خینی:دی مرسی دیگه کی موافق اخراجه این موجوده؟ حالا چرا دشمن خونی؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ دوست بودیم با همالان دشمن خینی:دی مرسی دیگه کی موافق اخراجه این موجوده؟ من که موافقت نکردم. 3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ حالا چرا دشمن خونی؟ قضیش مفصله. من که موافقت نکردم. پس دست گلم براچی درد نکنه؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ قضیش مفصله. پس دست گلم براچی درد نکنه؟ ما اصن اینجاییم قضایای مفصل رو بشنویم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ قضیش مفصله. پس دست گلم براچی درد نکنه؟ برای این شرط هایی که میذارین. 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ امیر، مثله هندونه قاش قاشت میکنما 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ من اومــــــــدم به عخـشِ مــریم اومــــدممممممم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده