Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای ول خوبهپس چرا خواهرشونو دعوت نکردن؟ نمیدونم:JC_thinking: فکر کنم من سر راهی بودم 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیدونم:JC_thinking:فکر کنم من سر راهی بودم پس حتما یه آزمایش برو تکلیفت معلوم شه حداقل برا خواهر برادر بعدی دعوتت کنن 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پس حتما یه آزمایش برو تکلیفت معلوم شه حداقل برا خواهر برادر بعدی دعوتت کنن ایشالا عروسیِ خودش خواهرِ واقعیتیش میشم بهم گفته دعوتی از الان 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایشالا عروسیِ خودش خواهرِ واقعیتیش میشم بهم گفته دعوتی از الان به سلامتی لباس چی میپوشی؟ 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به سلامتیلباس چی میپوشی؟ لبااااااااااس... یه لباس پرنسسی دارم اونو می پوشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ★ ★★ ★★★★ ★ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لبااااااااااس...یه لباس پرنسسی دارم اونو می پوشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ★★ ★★★★ ★ چه جیگرن اینا نکنه فقط برا عروسی مسواک میزنی 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه جیگرن اینانکنه فقط برا عروسی مسواک میزنی هع شاید نباباااا من دخملِ پاکیزه ای هستم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هع شاید نباباااا من دخملِ پاکیزه ای هستم الان یعنی من بیام اتاقت، مرتبه؟ خداییش 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان یعنی من بیام اتاقت، مرتبه؟خداییش الان که سرِکار میباشم ولی بعد بیا بریم نشونت بدم اتاخمو 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان که سرِکار میباشم ولی بعد بیا بریم نشونت بدم اتاخمو احیانا از وقت کارت نمیزنی برا اینجا که باشه میام:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ احیانا از وقت کارت نمیزنی برا اینجا کهباشه میام:hapydancsmil: کارم پروژه ای میباشد و من الان بیکار هستم وایسا الان عکس اتاخمو میذارم صدات میکنم بیای پروفم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کارم پروژه ای میباشدو من الان بیکار هستم وایسا الان عکس اتاخمو میذارم صدات میکنم بیای پروفم یعنی خداییش همیشه اتاقت تمیزه؟ باور نمیکنم باشه بگو تا بیام 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان راستش چند وقتی هست یه درگیری ذهنی و تکراری برام پیش اومده گفتم با شما در میون بذارم . به نظرم بحث مهم و جالبی باشه احتمالا برای شما هم پیش اومده یا میاد. فکر کنید مثل من سر یک سه راهی باشید که باید تا سال دیگه این موقع تکلیفتون معلوم شده باشه . 1. تو ایران مونده و دکتری خوانده(با در نظر گیری شرایط فعلی اقتصادی و تحریم...) 2. تو ایران مونده و کار کنید(باز هم با در نظر گیری شرایط فعلی اقتصادی و تحریم...) 3. برین یه کشور دیگه و ادامه تحصیل بدید ( تازه مهاجرت کردن و نکردن هم خودش مبحثی شه) ممنون میشم اگر نظرات و تجربیاتتون رو مطرح کنید. 7 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به نظر من اگه قصدتون اینه که ایران بمونین صرفا برای اینکه علمتون بیشتر بشه دکتری بخونین 6 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به نظر من اگه قصدتون اینه که ایران بمونین صرفا برای اینکه علمتون بیشتر بشه دکتری بخونین آره اما به شرطی که همه چی سر جاش باشه. مثلا برای رشته من بودن مواد و تست حرف اول رو میزنه( که الان تحریم هستیم و قیمت مواد و تست سرسام آور). بعضی وقتا فکر میکنم مثل هندونه دربسته س . معلوم نیس چه اتفاقی بیفته. 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بحث خوبیه من اگه خودمو جای شما بزارم، علاقمو به درس میبینم چقدره اگه واقعا درسو دوس داشته باشم، مطمئنا ادامه تحصیل میدم. ایران خوندن یا خارج خوندنشم بستگی به شرایط زندگی ه هرکسی داره.نمیشه کلی نظر داد خودتون بیشتر به کدوم تمایل دارین؟ 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فکر نمیکنم تو این فروم کسی بتونه در این تصمیم گیری به شما کمک کنه. این خودتون هستید که با در نظرگیری شرایط باید در اتخاذ تصمیم صحیح راه مناسب را انتخاب کنید. اینجا صرفا اگر دوستان تجربه خاصی داشته باشند میتونن با شما به اشتراک بزارن. وگرنه هیچ کس نمیتونه برای دیگری تصمیم مطلقا درستی بگیره. بقیه فقط میتونن شما رو مشاوره بدن. اما تصمیم با خودتونه. امیدورام که انتخابتان از روی درایت و تدبیر باشد تا موجب موفقیت و بهروزی هر چه بیشتر شما شود. 9 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامبحث خوبیه من اگه خودمو جای شما بزارم، علاقمو به درس میبینم چقدره اگه واقعا درسو دوس داشته باشم، مطمئنا ادامه تحصیل میدم. ایران خوندن یا خارج خوندنشم بستگی به شرایط زندگی ه هرکسی داره.نمیشه کلی نظر داد خودتون بیشتر به کدوم تمایل دارین؟ صادقانه بگم من دوست دارم تو کشور خودم باشم. اما عقل و منطقم میگه اینجا خوندن وقت تلف کردن ه. مخصوصا وقتی میبینی که بعضی از دوستات سال اول دکتری انصراف میدن. شما جای من باشی چه کار میکنی؟ با چه دلیلی؟ 7 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ صادقانه بگم من دوست دارم تو کشور خودم باشم. اما عقل و منطقم میگه اینجا خوندن وقت تلف کردن ه. مخصوصا وقتی میبینی که بعضی از دوستات سال اول دکتری انصراف میدن. شما جای من باشی چه کار میکنی؟ با چه دلیلی؟ با حرفای آقا ابوالفضل هم موافقم شما اول و آخرش خودتون باید تصمیم بگیرین. حداقل شرایط زندگی ه هرکسی متفاوته بودن تو کشور خودتون، منظورتونه درس خوندن اینجاس یا خدمت به کشور؟ می تونین هم خارج از کشور درس بخونین و برگردین خدمت کنین 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فکر نمیکنم تو این فروم کسی بتونه در این تصمیم گیری به شما کمک کنه. این خودتون هستید که با در نظرگیری شرایط باید در اتخاذ تصمیم صحیح راه مناسب را انتخاب کنید. اینجا صرفا اگر دوستان تجربه خاصی داشته باشند میتونن با شما به اشتراک بزارن. وگرنه هیچ کس نمیتونه برای دیگری تصمیم مطلقا درستی بگیره. بقیه فقط میتونن شما رو مشاوره بدن. اما تصمیم با خودتونه. امیدورام که انتخابتان از روی درایت و تدبیر باشد تا موجب موفقیت و بهروزی هر چه بیشتر شما شود. مرسیباهاتون موافقم که کسی نمیتونه به جای شخص دیگه تصمیم بگیره. اما دونستن دلیل و منطق افرادی تو رده خودمون میتونه به تصمیم گیری بهتر کمک کنه. من کنجکاوم بدونم اگه یکی دیگه تو این موقعیت باشه بسته به شرایطش چطور تصمیم می گیره و چرا اون تصمیم رو می گیره؟! شاید تو حرفاش نکته ای یا حقیقتی باشه که کسی بهش فکر نکرده باشه. این بحث , بحث مهمیه برای همین هم مطرح کردم. فکر کنید از بچه های ورودی ما تو لیسانس از 34 نفر 20-25 تفر در تلاش برای رفتن هستند. خیلی زیاده! اما وقتی پای حرفاشون میشینم میبینم هیشکدوم نمیدونن برای چی میرن. فقط انگار قصد فرار از شرایط فعلی رو دارن. کسانی هم که میمونن فقط دلتنگی و غربت و دوری از خانواده بهونه شونه. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده