JU JU 7193 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 همه ش تا امروز فکر میکردم گوشت رو از یه درخت بچینن من چه بدونم، گوشت شده خیلی خیلی گرون، فقط برای مرفه بی دردان است داشتم سرچ میکردم، اینو دیدم، فکر کنم گوشت رو از اینا بگیرن، حالا چجوری، من نمدونم دوستان مایه دار توضیح بدن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 علی آقا خداییش به چه چیزایی دقت میکنین!!! نه بابا.چرا قهر؟ بی منظور بوده 2
alimec 23102 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 علی آقا خداییش به چه چیزایی دقت میکنین!!!نه بابا.چرا قهر؟ بی منظور بوده یکی قبلا تو تالار مکانیک بود اواخر از بچه ها نقل قول نمی گرفت. بهش گفتم چرا اخیرا نقل... بچه ها ناراحت میشن. گفت: اتفاقا میخوام ناراحت بشن به هر حال مث این میمونه که داری با من صحبت می کنی منتها دیدت سمت بقال سرکوچه هست و اینکه خیلی ناراحت شدم 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 یکی قبلا تو تالار مکانیک بود اواخر از بچه ها نقل قول نمی گرفت.بهش گفتم چرا اخیرا نقل... بچه ها ناراحت میشن. گفت: اتفاقا میخوام ناراحت بشن به هر حال مث این میمونه که داری با من صحبت می کنی منتها دیدت سمت بقال سرکوچه هست و اینکه خیلی ناراحت شدم آها خداییش منظوری نداشتم 3
JU JU 7193 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 آره تموم شده. ولی قرار دادن عکس ها و پی دی اف کردن، اعصاب میخواد که فعلا بخاطر بی احترامی خانم مدیر ندارم من هم شخصن زیاد نقل قول نمیگیرم، مگه اینکه نیاز شدید باشه. اگه مکالمه بین دو نفر باشه، هرگز نقل قول نمیگیم، مگه اینکه تعداد بیشتر از دو نفر بشه و البته، من اینبار نیز، بخاطر احترام به خانم مدیر، سکوت میکنم واین بحث رو امیدوارم، همینجا، تموم کنین، و این آخرین پستی باشه که در این زمینه زده میشه منهای معذرت خواهی 4
JU JU 7193 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 منم نقل قول نمیگیرمابرفرض...... این معنیو میده؟ سلام سودی، خوبی؟ اون بحث رو به پایان رسوندیم، دیگه در موردش صحبت نمیکنیم چه خبرا؟ 4
alimec 23102 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 شبیه وزغه آهاخداییش منظوری نداشتم خب می گین چکار کنم من؟ منم نقل قول نمیگیرمابرفرض...... این معنیو میده؟ از شما که شدیدا ناراحتم.. من هم شخصن زیاد نقل قول نمیگیرم، مگه اینکه نیاز شدید باشه.اگه مکالمه بین دو نفر باشه، هرگز نقل قول نمیگیم، مگه اینکه تعداد بیشتر از دو نفر بشه و البته، من اینبار نیز، بخاطر احترام به خانم مدیر، سکوت میکنم واین بحث رو امیدوارم، همینجا، تموم کنین، و این آخرین پستی باشه که در این زمینه زده میشه منهای معذرت خواهی بیا پایین از منبر 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 از شما که شدیدا ناراحتم.. مگه سودی چیکار کرده من الان دفعه دومه باشما میحرفم چرا؟ 3
alimec 23102 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 مگه سودی چیکار کرده من الان دفعه دومه باشما میحرفم چرا؟ دیگه چکار میخواستین کنید؟ هر بار که آواتارتون رو میبینم کلی حرص میخورم 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 دیگه چکار میخواستین کنید؟هر بار که آواتارتون رو میبینم کلی حرص میخورم eh نمیگین آدم سکته میزنه... پس ازون لحاظ منظورتون 3
alimec 23102 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 ehنمیگین آدم سکته میزنه... پس ازون لحاظ منظورتون واقعا زجریه تماشا این وروجک 3
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 13 خرداد، 2013 واقعا زجریه تماشا این وروجک پس بهتون پیشنهاد میکنم وارد پروفایلم نشین... ممکنه اتفاقی بیوفته 3
ارسال های توصیه شده