JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ پسرها میگویند ای جان آیا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3نشنیده بودم چ باحال یهنی مث آواتارم هستم نمیگن آیا؟ به جان خودم من میگما به نظر میاد مثه آواتارت باشی، از این ژاپنی های توپوووول نه حالا این بار رو میبخشمش ، گناه داره من دلم نمیاد حالا یه خورده تنبیه بشه بد نیست ، دفه آخرش باشه موهاتو بکشه 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ حالا یه خورده تنبیه بشه بد نیست ، دفه آخرش باشه موهاتو بکشه 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ من ژاپنی نمیباشم....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چشم دالم اندازه کدو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از آشنایی باهات خوشحال شدم ای جان 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سودی ببین نی نیه چه ناز میخنده ، ای جان 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ من ژاپنی نمیباشم....:5c6ipag2mnshmsf5ju3چشم دالم اندازه کدو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از آشنایی باهات خوشحال شدم ای جان از این ژاپنی توپولیا ورژن جدیدا حتمن هستی منم همینطور سودی جان راستی، آی جان رو فکر کنم ابی خونده بود 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ سودی، خعلی باحالی چه نینی نازی مینایی 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ سلام چرا مرفه بی درد؟ بعد 5 ماه میریم سفر؟ 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ سلامچرا مرفه بی درد؟ بعد 5 ماه میریم سفر؟ وقتی بعد 5 ماه میرین مسافرت، یعنی قبلش هم توی تفریح بودین دیگه پس میشین مرفه بی درد و کاملن این موضوع مشخصه وضعیت اسکان، بنزین، گرون بودن ماشین، گرون بودن مواد اولیه و سایر چیزها ای مرفه حالا به چه سمتی به سلامتی؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ هوسسسسسسسسسسسسس سودی بی صدا میباشد هوسسسسسسسسسسسسسسس 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ تصمیم قطعی گرفته نشده هنوز با همسفرا ماشین خب از قبل داشتیم بنزینم ذخیره داریم 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ هوسسسسسسسسسسسسس سودی بی صدا میباشد هوسسسسسسسسسسسسسسس بچه ها، یواش سودی داره میاد، بترسونیمش تصمیم قطعی گرفته نشده هنوز با همسفراماشین خب از قبل داشتیم بنزینم ذخیره داریم دسته جمعی، دیگه بیشتر خرج میزنه بالا بیا، ماشین از قبلم داشتن، دیدی حالا یه سوال، بدور از شوخی، چطوری بنزین ذخیره دارین شما ؟ ما واسه 10 هم نمیکشه ( وقتی که هیشکی خونه نیست و فقط و فقط درون شهری هستن )، من برم خونه 5 روزه تمومه، شما چطور ذخیره کردین؟ ذخیره 100 تومنی داشته باشین یه چیزی، بنزین 400ی میدونی چقدر میشه ؟ 500 تومن میدن بنزین میرن مسافرت حالا چند لیتر بنزین ؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ ماشین تو پارکینگ باشه که بنزین مصرف نمیشه!!!! آزاد میزنیم الانشم 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ ماشین تو پارکینگ باشه که بنزین مصرف نمیشه!!!!آزاد میزنیم الانشم پس بنزین هم آزاد بزنین برین طرفای اردبیل، بخش کوهستانی، ماشین رو یه جا پارک کنین، یه هفته بزنین به کوه و جنگل ( از نوع پیاده و شرایط سخت ) 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ حالا فصل اونورا نیس! هوا امسال گرمه ( هرچند اردبیل همیشه سرده، صبح تابستون دیدم کاپشن میپوشن :دی ) ولی ما خودمون دم عیدی یه سفر شمال غرب زدیما، ولی بعدش گند زده شد به سال پیش روم ایشالا هرجا برین خوش بگذره من برم لالا شب خوبی داشته باشین 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ http://www.noandishaan.com/forums/thread108443-7.html http://www.noandishaan.com/forums/thread108510-9.html 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ سلاااام سودی خوبی سودی؟ چجوری قر میدی؟ بلد نیستما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده