Tamana73 28835 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2016 اصلا رفتی بگی الله اکبر؟ بله اون واجبه...رفتم حیاط گفتم...:-) 1
JU JU 7193 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 خونه مادر بزرگم بودم! اوه اوه اوه از قدیم الایام و فامیلی مرفه هستن عذر میخوام گفتم مرفه باید میگفتم مرفه بی درد 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 اوه اوه اوهاز قدیم الایام و فامیلی مرفه هستن عذر میخوام گفتم مرفه باید میگفتم مرفه بی درد چی بگم بهت؟؟؟؟؟ 1
JU JU 7193 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 مگه چیزی گفتم که دروغ باشه یا راست؟؟؟؟!!!! واقعیت رو بگو برملا کن راز هستی رو بگو که مرفه بی دردی خوووونه شوووون حیاااااط داااره میشه توش فوتبال بازی کرد ؟ 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 واقعیت رو بگوبرملا کن راز هستی رو بگو که مرفه بی دردی خوووونه شوووون حیاااااط داااره میشه توش فوتبال بازی کرد ؟ جااااااوید برووووو بخواب
Tamana73 28835 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 واقعیت رو بگوبرملا کن راز هستی رو بگو که مرفه بی دردی خوووونه شوووون حیاااااط داااره میشه توش فوتبال بازی کرد ؟ جااااااوید برووووو بخواب 1
JU JU 7193 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 جااااااوید برووووو بخواب خوااابم نمیاد آدرس بده تا یه تیم بردارم بیام، شما هم تیمتون رو ردیف کنین یه گل کوچیک بزنیم 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 خوااابم نمیاد آدرس بده تا یه تیم بردارم بیام، شما هم تیمتون رو ردیف کنین یه گل کوچیک بزنیم نت من ته کشیده والا منم خوابم نمیاد نت مجبورم میکنه برم دیگه تیم هستم شما تشریف بیارید خوشحال میشیم.... ابهرم منتظرتونم بیاید 1
JU JU 7193 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 نت من ته کشیده والا منم خوابم نمیاد نت مجبورم میکنه برم دیگه تیم هستم شما تشریف بیارید خوشحال میشیم.... ابهرم منتظرتونم بیاید برو لالا خوب بخوابی ابهر بسیار دور است ولی چون سرد است بسیار خواهیمش پسندید پول هواپیما را ارسال فرمایید، مکان و غذا رو تهیه فرمایید، ما خواهیم آمد، یا حداقل تیمو میفرستم:gnugghender:
Tamana73 28835 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2016 برو لالاخوب بخوابی ابهر بسیار دور است ولی چون سرد است بسیار خواهیمش پسندید پول هواپیما را ارسال فرمایید، مکان و غذا رو تهیه فرمایید، ما خواهیم آمد، یا حداقل تیمو میفرستم:gnugghender: خوابم نمیییییاید با نت گوشی اومدم... اومدی تاحالا ابهر؟؟؟؟ هواااااپیمااااااا؟؟؟؟؟؟ با ماشین بهتره...از جاده فیض میبری:-) خورد و خوراکتونم خونه هست تو خونه میل میکنید
masi eng 47044 ارسال شده در 4 مرداد، 2016 چندتاپیکی که میتواند به عنوان مطالب خوب و مفید و روزمره مورد استفاده شما قرار گیرد: ويژگى هاى مزاج ها انواع آنها معالجه بيماري ها با گياهان دارويى (مطب) توصیه های گیاه درمانی انواع دم نوش و دم کرده مورد تأیید ائمه لیست مواد غذایی به تفکیک طبع خواص تمام عرقیات گیاهیو کاربردهایشان انواع چای های گیاهی و خواص دارویشان خوشحال میشیم به این تاپیکها سری بزنید و حتمن سوالی داشتید بپرسید... ما درخدمت تمام دوستان عزیز هستیم..(تالار کشاورزی)
JU JU 7193 ارسال شده در 6 مرداد، 2016 چندتاپیکی که میتواند به عنوان مطالب خوب و مفید و روزمره مورد استفاده شما قرار گیرد: ويژگى هاى مزاج ها انواع آنها معالجه بيماري ها با گياهان دارويى (مطب) توصیه های گیاه درمانی انواع دم نوش و دم کرده مورد تأیید ائمه لیست مواد غذایی به تفکیک طبع خواص تمام عرقیات گیاهیو کاربردهایشان انواع چای های گیاهی و خواص دارویشان خوشحال میشیم به این تاپیکها سری بزنید و حتمن سوالی داشتید بپرسید... ما درخدمت تمام دوستان عزیز هستیم..(تالار کشاورزی) جهت تبلیغ پولی هم ارسال کردین؟ کلی پولشه هااا 1
elham cheraghi 10 ارسال شده در 8 مرداد، 2016 سلام دوستان من عضو جدیدم یه سوالی داشتم ولی نمیدونم باید کجا مطرحش کنم.میشه کسی راهنمایی کنه
ارسال های توصیه شده