Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ اصلا رفتی بگی الله اکبر؟ بله اون واجبه...رفتم حیاط گفتم...:-) 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ بله اون واجبه...رفتم حیاط گفتم...:-) مرفهان حیاط دارن 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ مرفهان حیاط دارن خونه مادر بزرگم بودم! 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ خونه مادر بزرگم بودم! اوه اوه اوه از قدیم الایام و فامیلی مرفه هستن عذر میخوام گفتم مرفه باید میگفتم مرفه بی درد 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ اوه اوه اوهاز قدیم الایام و فامیلی مرفه هستن عذر میخوام گفتم مرفه باید میگفتم مرفه بی درد چی بگم بهت؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ راستشو بگو مگه چیزی گفتم که دروغ باشه یا راست؟؟؟؟!!!! لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ مگه چیزی گفتم که دروغ باشه یا راست؟؟؟؟!!!! واقعیت رو بگو برملا کن راز هستی رو بگو که مرفه بی دردی خوووونه شوووون حیاااااط داااره میشه توش فوتبال بازی کرد ؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ واقعیت رو بگوبرملا کن راز هستی رو بگو که مرفه بی دردی خوووونه شوووون حیاااااط داااره میشه توش فوتبال بازی کرد ؟ جااااااوید برووووو بخواب لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ واقعیت رو بگوبرملا کن راز هستی رو بگو که مرفه بی دردی خوووونه شوووون حیاااااط داااره میشه توش فوتبال بازی کرد ؟ جااااااوید برووووو بخواب 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ جااااااوید برووووو بخواب خوااابم نمیاد آدرس بده تا یه تیم بردارم بیام، شما هم تیمتون رو ردیف کنین یه گل کوچیک بزنیم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ خوااابم نمیاد آدرس بده تا یه تیم بردارم بیام، شما هم تیمتون رو ردیف کنین یه گل کوچیک بزنیم نت من ته کشیده والا منم خوابم نمیاد نت مجبورم میکنه برم دیگه تیم هستم شما تشریف بیارید خوشحال میشیم.... ابهرم منتظرتونم بیاید 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ نت من ته کشیده والا منم خوابم نمیاد نت مجبورم میکنه برم دیگه تیم هستم شما تشریف بیارید خوشحال میشیم.... ابهرم منتظرتونم بیاید برو لالا خوب بخوابی ابهر بسیار دور است ولی چون سرد است بسیار خواهیمش پسندید پول هواپیما را ارسال فرمایید، مکان و غذا رو تهیه فرمایید، ما خواهیم آمد، یا حداقل تیمو میفرستم:gnugghender: لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ برو لالاخوب بخوابی ابهر بسیار دور است ولی چون سرد است بسیار خواهیمش پسندید پول هواپیما را ارسال فرمایید، مکان و غذا رو تهیه فرمایید، ما خواهیم آمد، یا حداقل تیمو میفرستم:gnugghender: خوابم نمیییییاید با نت گوشی اومدم... اومدی تاحالا ابهر؟؟؟؟ هواااااپیمااااااا؟؟؟؟؟؟ با ماشین بهتره...از جاده فیض میبری:-) خورد و خوراکتونم خونه هست تو خونه میل میکنید لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چندتاپیکی که میتواند به عنوان مطالب خوب و مفید و روزمره مورد استفاده شما قرار گیرد: ويژگى هاى مزاج ها انواع آنها معالجه بيماري ها با گياهان دارويى (مطب) توصیه های گیاه درمانی انواع دم نوش و دم کرده مورد تأیید ائمه لیست مواد غذایی به تفکیک طبع خواص تمام عرقیات گیاهیو کاربردهایشان انواع چای های گیاهی و خواص دارویشان خوشحال میشیم به این تاپیکها سری بزنید و حتمن سوالی داشتید بپرسید... ما درخدمت تمام دوستان عزیز هستیم..(تالار کشاورزی) لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چندتاپیکی که میتواند به عنوان مطالب خوب و مفید و روزمره مورد استفاده شما قرار گیرد: ويژگى هاى مزاج ها انواع آنها معالجه بيماري ها با گياهان دارويى (مطب) توصیه های گیاه درمانی انواع دم نوش و دم کرده مورد تأیید ائمه لیست مواد غذایی به تفکیک طبع خواص تمام عرقیات گیاهیو کاربردهایشان انواع چای های گیاهی و خواص دارویشان خوشحال میشیم به این تاپیکها سری بزنید و حتمن سوالی داشتید بپرسید... ما درخدمت تمام دوستان عزیز هستیم..(تالار کشاورزی) جهت تبلیغ پولی هم ارسال کردین؟ کلی پولشه هااا 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ جهت تبلیغ پولی هم ارسال کردین؟ کلی پولشه هااا پول چی؟ لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ هزینه تبلیغااات به چی؟ به کی اونوقت؟ لینک به دیدگاه
elham cheraghi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان من عضو جدیدم یه سوالی داشتم ولی نمیدونم باید کجا مطرحش کنم.میشه کسی راهنمایی کنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده