unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ و علیکم السلااااااااااااااااام برادر. خوبی؟ خووووووووووووووب! شما هم که خوبی دیگه؟ 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ باشه من میزنم بخش های بازیو مدیر نداره چیه مدیرش سرجاشه خودشم زحمتشو میکشه درخواست میده من فقط نگرفتم اون خودشون کی بود این وسط؟ خود بچه ها ؟ نه خود خانم خادمی زحمت اینکارو میکشن آره خودشون همون خودشون یعنی بچه ها هستن طراحی خوبه.ولی خیلی پیچیدس.اطلاعات ما هم خیلی کمه.نمیتونیم خیلی مشارکت داشته باشیم. یه نظرم دارم یه واحد رو درنظر بگیریم بعد بررسیش کنیم.ایراداشو بگیم.تجهیزاتشو یه ذره دستکاری کنیم. من دیگه دسترسی مدیریتی ندارم ولی میشه هماهنگ کرد. بخش ها رو بزنید.منم میگم که زحمت دسترسی ها رو برادران عارف بکشن. منم قبول دارم پیچیده س... اما خب آقاحمید هست دیگه نباس ترسید باید قدم در راه نهاد... تالار هم که محفی ه جز خودمون کسی سوتی هامونو نمی بینه. من نشد سری قبلی ها باشم اما به نظرم طراحی از اول درست ترین روش برای درک قضیه س... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ خووووووووووووووب! شما هم که خوبی دیگه؟ معلومه خیلیییییییییی خوبی. خدا رو شکر 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ خوب تقصیر من چیه؟!؟! این اداره به من میگه برو از اون اداره نامه بیار بعد از اونور قانون تصویب میکنه و ابلاغیه میده که نامه ندین! حالا گیج زدنا و شوت بازیای کارکنان اداره هم جای خودش! اره خب تو یک دانشجوی ساده و بی الایش هستی که تقصیری نداره ... 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ برای منم فرقی نداره هر مدلی که خودتون بخواید همون حرکتو میکنیم یک بحث وکیوم باتوم هم در کنار این هست که سهند گل و ناصر هم که از تالار خودشونه پیگیریش میکنیم و اونو باید از بیابون جلو ببریم تا پلنت اما پی وی سی یا هر چیز دیگه رو شما خودتون پیشنهاد بدید 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ معلومه خیلیییییییییی خوبی. خدا رو شکر اره خب تو یک دانشجوی ساده و بی الایش هستی که تقصیری نداره ... نکنه شک داری؟ 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ برج نمیخواد یک راکتور هیدروکراکر و یک سپریتورو دیکنتر میخواد و البته یک ریفرمر یک کمپرسور فشار پایین جریان محوری هم جواب میده . محدوده عملیات هم فشاری نداره و به 10 بار هم نمیرسه . چند تا هم بلوئر اما واکس خیلی ارزون تر تموم میشه !! یعنی واکس ارزونه نسبت به وکیوم باتوم و خیلی هم زیاده اما به هر حال از هر دو میشه گرفت بنزین و مقدار زیادی هم گاز مایع که میشه این گاز مایع رو یا جدا استفاده و داد رفت یا باز اونم یک بلایی سرش آورد . یکمم الفین که الفینارو هم دوباره نفتا و بنزین میکنیم و یا جدا و ازش به عنوان خوراک یک جای دیگه استفاده میکنیم و در نهایت کمی هم متان که میشه خوراک ریفرمر و برای هیدروژن هیدروکراکر مصرف میشه 100000 لیتر ؟ این میشه تو اسکیل دمو اگر اشتباه نکنم و هزینه این پلنت بستگی به متریلی که استفاده میکنی داره اما چیزی نمیشه بیشتر از 4 یا 5 تومن بیشتر نمیشه این کامنتا رو ندیده بودم ... آقا یعنی هم از وکس میشه بنزین تولید کرد هم از وکیوم باتوم؟ میگم این بحث باحال تره ها فعلا... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ آره خودشون همون خودشون یعنی بچه ها هستن منم قبول دارم پیچیده س... اما خب آقاحمید هست دیگه نباس ترسید باید قدم در راه نهاد... تالار هم که محفی ه جز خودمون کسی سوتی هامونو نمی بینه. من نشد سری قبلی ها باشم اما به نظرم طراحی از اول درست ترین روش برای درک قضیه س... آره خب.اصلا دلیل مخفی بودن تالار همین بود. من تابع نظر جمعم.برام فرق نداره برای منم فرقی نداره هر مدلی که خودتون بخواید همون حرکتو میکنیمیک بحث وکیوم باتوم هم در کنار این هست که سهند گل و ناصر هم که از تالار خودشونه پیگیریش میکنیم و اونو باید از بیابون جلو ببریم تا پلنت اما پی وی سی یا هر چیز دیگه رو شما خودتون پیشنهاد بدید یعنی بحث وکیوم تو بخش طراحی تالار مهندسی شیمی ادامه نمیدین؟؟ برای فرقی نداره چه واحدی باشه. 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ این کامنتا رو ندیده بودم ... آقا یعنی هم از وکس میشه بنزین تولید کرد هم از وکیوم باتوم؟ میگم این بحث باحال تره ها فعلا... بله از هر چیزی که کربن داشته باشه میشه گرفت من که اول با سهند در موردش حرف زدم و اون بنده خدا هم اوکی کرد خب خودت گفتی یک چیز مشقی بعدشم پی وی سی آره خب.اصلا دلیل مخفی بودن تالار همین بود.من تابع نظر جمعم.برام فرق نداره یعنی بحث وکیوم تو بخش طراحی تالار مهندسی شیمی ادامه نمیدین؟؟ برای فرقی نداره چه واحدی باشه. چرا دیگه تو همون تالار من چون اردشیر گفت یک چیز ساده تر و پی وی سی رو پیشنهاد داد گفتم باتوم رو با سهند و ناصر و هر کی دیگه که خودش دوست داشت ادامه میدم اینورم پی وی سی رو خود اردشیر هدایت کنه 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ بله از هر چیزی که کربن داشته باشه میشه گرفت من که اول با سهند در موردش حرف زدم و اون بنده خدا هم اوکی کرد خب خودت گفتی یک چیز مشقی بعدشم پی وی سی چرا دیگه تو همون تالار من چون اردشیر گفت یک چیز ساده تر و پی وی سی رو پیشنهاد داد گفتم باتوم رو با سخند و ناصر و هر کی دیگه که خودش دوست داشت ادامه میدم اینورم پی وی سی رو خود اردشیر هدایت کنه پی وی سی یه کم رو مخمه... لازمم هم نشده ها اما خب رفته رو مخم یه کم سر از فراینداش درارم . بهونه خوبیه بشینم پاش... این یارو وکس باتوم هم جالب انگیز به نظرم اومد. 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۴ پی وی سی یه کم رو مخمه... لازمم هم نشده ها اما خب رفته رو مخم یه کم سر از فراینداش درارم . بهونه خوبیه بشینم پاش... این یارو وکس باتوم هم جالب انگیز به نظرم اومد. من که برام فرقی نداره هر کدومو حال میکنید همونو میگیم بشینید ببینیم چه میکنید 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1]دوباره شروع شد : دی . طراحی واحد تولید بنزین استاندارد از وکس و وکیوم باتوم با ظرفیت یکصد هزار لیتر در روز[/h] این فعلا بنزین سازی تا بعدیا 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ دوباره شروع شد : دی . طراحی واحد تولید بنزین استاندارد از وکس و وکیوم باتوم با ظرفیت یکصد هزار لیتر در روز این فعلا بنزین سازی تا بعدیا باز امتحانای من شروع شد؟!؟!؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ دوباره شروع شد : دی . طراحی واحد تولید بنزین استاندارد از وکس و وکیوم باتوم با ظرفیت یکصد هزار لیتر در روز این فعلا بنزین سازی تا بعدیا آقا من دسترسی ندارم به این تاپیکککک یکاریش کنین منم بیام اگه شرکت نکنم میمیرم به خداااا 5 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ آقا من دسترسی ندارم به این تاپیککککیکاریش کنین منم بیام اگه شرکت نکنم میمیرم به خداااا سلام سهند جان میدونم این تالار مخفیه و شما به همراه اون جوجو بود چی بود دسترسی ندارید به همین دلیل به خانم خادمی گفتم درخواست دسترسی رو بدن آیت الله عارف خودتم یک پیغام به فرنوش بده سریع پیگیری کنه ممکنه سرش شلوغ باشه منم منتظرم دسترسی به تالار باز بشه تا بخش های مختلفشو بزنم 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ آقا من دسترسی ندارم به این تاپیککککیکاریش کنین منم بیام اگه شرکت نکنم میمیرم به خداااا دادم ايمان دسترسيتو باز كنه پسرم. گريه نكن :there: 4 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سلام شرایط شرکت در این طراحی چیه؟ منم دسترسی ندارم به این تاپیک 5 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ دادم ايمان دسترسيتو باز كنه پسرم. گريه نكن :there: به ایمان بگو دسترسی ما رو هم باز کنه امیرجان 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سلام شرایط شرکت در این طراحی چیه؟ منم دسترسی ندارم به این تاپیک سلام امير جان شرايطش بوسه. شما بايد چندتا بوس بدي تا دسترسي برات باز شه :دي شرايطش فعال بودن و پيگير بودنه. كسي كه تو اين فعاليت ها شركت ميكنه بايد سعي كنه يه گوشه كار رو بگيره و پروژه رو تكميل كنه اگه هستي بگو درخواستشو بدم برات 5 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۴ سلام امير جانشرايطش بوسه. شما بايد چندتا بوس بدي تا دسترسي برات باز شه :دي شرايطش فعال بودن و پيگير بودنه. كسي كه تو اين فعاليت ها شركت ميكنه بايد سعي كنه يه گوشه كار رو بگيره و پروژه رو تكميل كنه اگه هستي بگو درخواستشو بدم برات حالا اگه کسی خواست یاد بگیره چی؟خداییش بلد نیستم که بخوام گوشه کاریو بگیرم.:دی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده