مهندس مملکت 1409 ارسال شده در 5 دی، 2013 نخير بهتر نيست. فضولي موقوف :vahidrk: فكر كنم تو كتك خونت كم شده ها. :vahidrk: بچه تو بشين مشقاتو بنويس فعلا تو كار بزرگترا هم دخالت نكن جوجه مهندس فکر کنم اولئوم خونت افتادهباید به حمید بگم امشب برات از اون چیپسا بیاره تا روبراه شی:gnugghender: 3
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 5 دی، 2013 فکر کنم اولئوم خونت افتادهباید به حمید بگم امشب برات از اون چیپسا بیاره تا روبراه شی:gnugghender: خوب شد حميد يه اولئوم بهت ياد داد 4
مهندس مملکت 1409 ارسال شده در 5 دی، 2013 خوب شد حميد يه اولئوم بهت ياد داد حمید تو کار واردات چیپس ه یدونش هست خیلی خوشمزست (با طعم اولئوم ه) واجب شد بش بگم 3-4 تا کارتون برات کنار بذاره:gnugghender: 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 12 دی، 2013 سلام بچه ها میدونین از چه منبعی میتونم اثبات رابطه عدد فروید و عدد وبر رو پیدا کنم؟ اثبات روابط پیوستگی تو مختصات کروی و استوانه ای رو چطور؟ 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 12 دی، 2013 سلام بچه هامیدونین از چه منبعی میتونم اثبات رابطه عدد فروید و عدد وبر رو پیدا کنم؟ اثبات روابط پیوستگی تو مختصات کروی و استوانه ای رو چطور؟ به احتمال خیلی زیاد تو کتابای مرجع سیالات میتونی پیدا کنی 4
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 12 دی، 2013 سلام بچه هامیدونین از چه منبعی میتونم اثبات رابطه عدد فروید و عدد وبر رو پیدا کنم؟ اثبات روابط پیوستگی تو مختصات کروی و استوانه ای رو چطور؟ سلام اثبات روابط پیوستگی تو مختصات کروی و استوانه ای از پدیدهای انتقال برد میشه کمک بگیرین. 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 12 دی، 2013 سلاماثبات روابط پیوستگی تو مختصات کروی و استوانه ای از پدیدهای انتقال برد میشه کمک بگیرین. میدونین حدودا کدوم فصلش میشه؟ من 17 تا 20 رو دیدم 2
مهندس مملکت 1409 ارسال شده در 12 دی، 2013 سلام بچه هامیدونین از چه منبعی میتونم اثبات رابطه عدد فروید و عدد وبر رو پیدا کنم؟ اثبات روابط پیوستگی تو مختصات کروی و استوانه ای رو چطور؟ فکر میکنم یه چیزایی تو جزوه های من باشه اما دقیقا نمیدونم تو کدوم جزومه و جزوم کجاست! 2
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 12 دی، 2013 میدونین حدودا کدوم فصلش میشه؟من 17 تا 20 رو دیدم تو فصولش فکر نمیکنم اثبات کرده باشه. از اپندیکس های آخر کتاب میشه کمک بگیرین. تو پیوست های اخر کتاب برد روابط کمکی رو آورده. 4
unstoppable 5989 ارسال شده در 12 دی، 2013 سلام بچه هامیدونین از چه منبعی میتونم اثبات رابطه عدد فروید و عدد وبر رو پیدا کنم؟ اثبات روابط پیوستگی تو مختصات کروی و استوانه ای رو چطور؟ سلام به گمانم روابط پیوستگی رو بتونم از کتاب انتقال جرم م پیدا کنم (شایدم تو جزوه انتقال حرارت م هم باشه) اون اعداد رو نمیدونم...ولی عدد وبر رو قلاً یه جایی باهاش کار داشتم الان یادم نمیاد.... 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 13 دی، 2013 سلامبه گمانم روابط پیوستگی رو بتونم از کتاب انتقال جرم م پیدا کنم (شایدم تو جزوه انتقال حرارت م هم باشه) اون اعداد رو نمیدونم...ولی عدد وبر رو قلاً یه جایی باهاش کار داشتم الان یادم نمیاد.... بعله...بودش...!!! ازشون عکس گرفتم...لینکش رو براتون میزارم...کیفیت کم شرمنده...(این گوشیم رو از دوم راهنمایی دارم!!! W810i سفید) عکس اولعکس دوم عکس سوم عکس چهارم 3
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 24 دی، 2013 عيد همگي بود مبارك سيدها خودشون بيان جلو عيدي ما رو بدن :gnugghender: 3
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 31 دی، 2013 سلاماحوالتون چطوره؟ عليك سلام از اين بهتر نميشه حال شما چطوره؟ 4
unstoppable 5989 ارسال شده در 31 دی، 2013 سلاماحوالتون چطوره؟ سلام خوبه دارم به صفر نزدیک میشم...!!! احوال شما چطوره؟ 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 31 دی، 2013 عليك سلام از اين بهتر نميشه حال شما چطوره؟ ما هم ای بدک نیستیم سلامخوبه دارم به صفر نزدیک میشم...!!! احوال شما چطوره؟ صفر چی دقیقا؟ 4
unstoppable 5989 ارسال شده در 31 دی، 2013 ما هم ایبدک نیستیم صفر چی دقیقا؟ ینی به کارای عقب افتادم تقریباً انجام شدن...!!!! 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 31 دی، 2013 ینی به کارای عقب افتادم تقریباً انجام شدن...!!!! آها عالیه از من که خیلی جلوترین 3
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 3 بهمن، 2013 آخييييييييش مشت و مال عجب كيفي ميده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ارسال های توصیه شده