amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 7 مهر، 2013 مشهدی. بحث هاي نژاد پرستانه تو انجمن ممنوعه خانم جان برو کچل برو تا نگفتم پرتاشت کنن بیرون میدونی که مدیرتون رفیخ جونی خودمه:gnugghender: بيريخت اومدي قاطي مهندساي با كلاس و با سواد شيمي ، صوبت اضافي هم ميكني؟ بيشين سر جات بچه بیچاره چرا از زورت استفاده میکنی زبون داری که حالا مو نداری بحثو عوض نکردم ميگم عوض كردي بگو چشم. صوبتم نباشه :vahidrk: پسر مشهدی.دختراش که سیب وگلابن دختراي تهران؟ اونا كه جيگر و هلوين 1
JU JU 7193 ارسال شده در 7 مهر، 2013 بحث هاي نژاد پرستانه تو انجمن ممنوعه خانم جان بيريخت اومدي قاطي مهندساي با كلاس و با سواد شيمي ، صوبت اضافي هم ميكني؟ بيشين سر جات بچه ميگم عوض كردي بگو چشم. صوبتم نباشه :vahidrk: دختراي تهران؟ اونا كه جيگر و هلوين مهندسی شیمی سلام به همگی ، من نیز آمدم... سکوت کن خوب مثل اینکه دیر اومدم... حقته حقته، امشب شب عقدته، قورباغه هم قدته، خروس سر عقدته ( این دیبا عجب چیز توپی یادم دادا ) 3
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 7 مهر، 2013 مهندسی شیمی جوجه دقت نميكنيا مهندساي با كلاس و با سواد شيمي 3
JU JU 7193 ارسال شده در 7 مهر، 2013 جوجه دقت نميكنيامهندساي با كلاس و با سواد شيمي ااوووهوم، متوجه گشتم میگم امیر قطع نخاعت کنهها، یه مدتی اسلحه به دست بوده، فکر کنم چند گلوله هم کش رفته باشه 4
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 8 مهر، 2013 ااوووهوم، متوجه گشتممیگم امیر قطع نخاعت کنهها، یه مدتی اسلحه به دست بوده، فکر کنم چند گلوله هم کش رفته باشه ها بوگو. بلكم از اين زندگي نكبت بار راحت شدم 3
سنا سادات 2449 ارسال شده در 8 مهر، 2013 امیر لجش گرفته مورچه گازش گرفتهمن بحثو عوض نکردماصلا رای میگیریم بچه ها من بحثو عوض کردم؟ 3
سنا سادات 2449 ارسال شده در 8 مهر، 2013 دوستان عزیز این تاپیک را ایجاد کردم که با هم بیشتر آشنا بشیم و لحظات خوبی را در کنار هم داشته باشیم.:icon_gol: ببین امیر آقا محمدم گفته لحظاته خوب 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 8 مهر، 2013 سکوت کن حقته حقته، امشب شب عقدته، قورباغه هم قدته، خروس سر عقدته ( این دیبا عجب چیز توپی یادم دادا ) آخی بچم تازه داره سرگرمی های زیر 6 سال رو یاد میگیره... :there: 3
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 8 مهر، 2013 کچل بله؟بفرماييد امیر لجش گرفته مورچه گازش گرفتهمن بحثو عوض نکردماصلا رای میگیریم بچه ها من بحثو عوض کردم؟ چرا لجم بگيره؟ خو بچه جواب كل كل نميتوني بدي چرا ميري يه شاخه ديگه؟ ببین امیر آقا محمدم گفته لحظاته خوب الان لحظات خوبيه ديگه. داريم خوش ميگذرونيم دور هم اصن بذار از تماشا چيا بپرسيم بچه ها خوش ميگذررههههههههههههههههههههههههههه؟ 3
JU JU 7193 ارسال شده در 8 مهر، 2013 ببین امیر آقا محمدم گفته لحظاته خوب سنا اینی که دیدی، اولین پست تاپیک بود 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 8 مهر، 2013 سنااینی که دیدی، اولین پست تاپیک بود یعنی تو آرمان های این تاپیک رو نادیده میگیری؟ این بود آرمان های ما؟ این بود عهدی که به هم بستیم؟ 3
JU JU 7193 ارسال شده در 8 مهر، 2013 یعنی تو آرمان های این تاپیک رو نادیده میگیری؟این بود آرمان های ما؟ این بود عهدی که به هم بستیم؟ دهه هفتادی بودی؟ 2
ارسال های توصیه شده