mohammad_che_eng 126 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 دوستان عزیز این تاپیک را ایجاد کردم که با هم بیشتر آشنا بشیم و لحظات خوبی را در کنار هم داشته باشیم.:icon_gol: 21
sharifi-eng 104 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 دوستان عزیز این تاپیک را ایجاد کردم که با هم بیشتر آشنا بشیم و لحظات خوبی را در کنار هم داشته باشیم.:icon_gol: سلام محمد چطوری؟ خوب کاری کردی برادر 3
mohammad_che_eng 126 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2010 سلام محمدچطوری؟ خوب کاری کردی برادر این تنها کاری بود که به ذهنم رسید.... داشتم کلافه می شدم... خوب شد که اینجا دیدمت.... 3
sharifi-eng 104 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 این تنها کاری بود که به ذهنم رسید....داشتم کلافه می شدم... خوب شد که اینجا دیدمت.... آره منم همینطور تو این دو روزه انگار یه چیزی رو گم کرده بود ای کاش بقیه بچه ها هم اینجا رو پیدا کنن بیان اینجا یا حداقل اونور درست بشه به هر حال خیلی خوشحالم که اینجایی تا زمانی که اونور درست نشده باشه میام همینجا 3
mohammad_che_eng 126 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2010 آرهمنم همینطور تو این دو روزه انگار یه چیزی رو گم کرده بود ای کاش بقیه بچه ها هم اینجا رو پیدا کنن بیان اینجا یا حداقل اونور درست بشه به هر حال خیلی خوشحالم که اینجایی تا زمانی که اونور درست نشده باشه میام همینجا اینجا که میم شیمیش خیلی خالیه.... اینجا کجا تالار خودمون کجا..... 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 آرهمنم همینطور تو این دو روزه انگار یه چیزی رو گم کرده بود ای کاش بقیه بچه ها هم اینجا رو پیدا کنن بیان اینجا یا حداقل اونور درست بشه به هر حال خیلی خوشحالم که اینجایی تا زمانی که اونور درست نشده باشه میام همینجا سلام به هردو مجددا خوش اومدین باشگاه مهندسان؟چه اتفاقی افتاده مگه؟ 4
mohammad_che_eng 126 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2010 سلام به هردومجددا خوش اومدین باشگاه مهندسان؟چه اتفاقی افتاده مگه؟ مرسی.... باشگاه مهندسان نه....انجمن فرهیختگان.... 3
فرشته* 142 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 مهتي حالا كه اومديم اينجا سعي كن آداب بدتو ترك كني دست بزن نداشته باش ، اين يه چند روز از دست تو بيمارستان بودم ممد خوبي خائن 2
sharifi-eng 104 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 سلام به هردومجددا خوش اومدین باشگاه مهندسان؟چه اتفاقی افتاده مگه؟ هیچی انجمن فرهیختگان سایتش مشکل پیدا کرده و فکر کنم این روزا ست که بچه م شیمی اونجا سرازیر بشن بیان اینجا ما هم یه تالار م شیمی خیلی قوی رو با بچه اونجا تشکیل داده بودیم ولی... انشالله که بتونیم اینجا هم درکنار هم یه تالار قوی داشته باشیم 3
sharifi-eng 104 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 مهتي حالا كه اومديم اينجا سعي كن آداب بدتو ترك كني دست بزن نداشته باش ، اين يه چند روز از دست تو بيمارستان بودم ممد خوبي خائن من کی دست یزن داشتم؟:w00: 3
فرشته* 142 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 هیچیانجمن فرهیختگان سایتش مشکل پیدا کرده و فکر کنم این روزا ست که بچه م شیمی اونجا سرازیر بشن بیان اینجا ما هم یه تالار م شیمی خیلی قوی رو با بچه اونجا تشکیل داده بودیم ولی... انشالله که بتونیم اینجا هم درکنار هم یه تالار قوی داشته باشیم به اين زودي ما رو فروختي خداوكيلي من هيچ جا رو با اونجا عوض نميكنم آدم فروش:167: 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 هیچیانجمن فرهیختگان سایتش مشکل پیدا کرده و فکر کنم این روزا ست که بچه م شیمی اونجا سرازیر بشن بیان اینجا ما هم یه تالار م شیمی خیلی قوی رو با بچه اونجا تشکیل داده بودیم ولی... انشالله که بتونیم اینجا هم درکنار هم یه تالار قوی داشته باشیم انشالله خوشحال میشیم با همکاری شما و سایر دوستان تالار پرباری داشته باشیم.چون هدف ما بالابردن سطح علمی و کمک به خودمونه 3
sharifi-eng 104 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 به اين زودي ما رو فروختي خداوكيلي من هيچ جا رو با اونجا عوض نميكنم آدم فروش:167: منم... تو هنوز با من دعوا داری؟ 2
sharifi-eng 104 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 انشاللهخوشحال میشیم با همکاری شما و سایر دوستان تالار پرباری داشته باشیم.چون هدف ما بالابردن سطح علمی و کمک به خودمونه انشالله... 2
mohammad_che_eng 126 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2010 مهتي حالا كه اومديم اينجا سعي كن آداب بدتو ترك كني دست بزن نداشته باش ، اين يه چند روز از دست تو بيمارستان بودم ممد خوبي خائن خائن؟؟؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟؟ هیچیانجمن فرهیختگان سایتش مشکل پیدا کرده و فکر کنم این روزا ست که بچه م شیمی اونجا سرازیر بشن بیان اینجا ما هم یه تالار م شیمی خیلی قوی رو با بچه اونجا تشکیل داده بودیم ولی... انشالله که بتونیم اینجا هم درکنار هم یه تالار قوی داشته باشیم فرهیختگان باز بشه من دوباره بر می گردم اونجا.... من کی دست یزن داشتم؟:w00: نبینم رو آبجی من دست بلند کنیا....:167: 2
sharifi-eng 104 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 فرهیختگان باز بشه من دوباره بر می گردم اونجا.... منم همینطور... 2
sharifi-eng 104 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 نبینم رو آبجی من دست بلند کنیا....:167: ااااااااا...... کاریش ندارم توام!:w00: 2
فرشته* 142 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 ميم شيمي جون اينجا محيطش يه جوريه ولي ممنون كه اين دو تا پسمل خلافكارو راه دادي خدا ازت راضي باشه 1
ارسال های توصیه شده