saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همگی بازم من اومدم یه سوال دیگه خوبید ؟ خوشید ؟ سلامتید ؟ خب خداروشکر چندوقته میخوام با MOZILA مثلا فیلمی دانلود کنم همش این میاد مرحله به مرحله هم میزنم بازم درست نمیشه :icon_pf (34): عکساشو میزنم لطفا بگید چکار کنم ...قبلا هم اینجوری شد ولی خب یادم نیست چجوری درستش کردم 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همگی بازم من اومدم یه سوال دیگه خوبید ؟ خوشید ؟ سلامتید ؟ خب خداروشکر چندوقته میخوام با MOZILA مثلا فیلمی دانلود کنم همش این میاد مرحله به مرحله هم میزنم بازم درست نمیشه :icon_pf (34): عکساشو میزنم لطفا بگید چکار کنم ...قبلا هم اینجوری شد ولی خب یادم نیست چجوری درستش کردم سلام باید فلش پلیر نصب کنین، توی همون عکس سوم هم نوشته Not available، بدون فیلتر شکن نمی تونه دانلود کنه. آخرین ورژنش رو از اینجا می تونین دانلود کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Flash Player برای مرورگر Firefox, Netscape, Safari & Opera برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Flash Player برای مرورگر Internet Explorer & AOL برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نسخه ویندوز ( مشاهده فایل فلش در ویندوز ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نسخه Mac OS X ( مشاهده فایل فلش در مکینتاش ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Adobe Flash Player Uninstaller برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فايل فشرده : soft98.ir ( پسورد را تايپ کنيد ) 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ ممنون بابت توضیح وتغییر عنوان الان زدم ولی هنوووووووووووووز دانلودش تموم نشده 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ ممنون بابت توضیح وتغییر عنوان الان زدم ولی هنوووووووووووووز دانلودش تموم نشده ببخشید البته، عنوان باید مرتبط با خود تاپیک باشه دیگه 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ ببخشید البته، عنوان باید مرتبط با خود تاپیک باشه دیگه کار بسی خوبی کردی شرمنده عنوان بد بود چون واقعا نمیدونستم چی بنویسم که تخصصی تر باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده