.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ نه انگار یه چیزی ـــه :| نه :| مخلطیم:| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ نه :|مخلطیم:| تعارف نکنی ها :| مختلطی :| لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ تعارف نکنی ها :|مختلطی :| الان غلط املایی نگیری نمیشه:| اصن حرفمُ پس میگیرم:| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ الان غلط املایی نگیری نمیشه:| اصن حرفمُ پس میگیرم:| گفتم شاید ذهنت مختلط شده :| باشه بگیر :| لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ گفتم شاید ذهنت مختلط شده :|باشه بگیر :| اونکه شده :| لهِ لهـَم :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ صلوات ! بلند عنایت بشه لطفا ! لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اونکه شده :| لهِ لهـَم :| دیدی چه قشنگ متوجه شدم :| بیام جمع ات کنم :| لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ دیدی چه قشنگ متوجه شدم :|بیام جمع ات کنم :| اهوم:| بیا قربون دستت :| داری جمعم میکنی مراقب باش نبُره دستت :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اهوم:| بیا قربون دستت :| داری جمعم میکنی مراقب باش نبُره دستت :| نگران نباش با کاردَک جمع ات میکنم :| لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ نگران نباش با کاردَک جمع ات میکنم :| شرمنده میکنی :| چقدر لطف داری بهم عاخه :| اصن تـَه مـَرامُ و معرفتُو اینجور حرفا :| 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ شرمنده میکنی :| چقدر لطف داری بهم عاخه :| اصن تـَه مـَرامُ و معرفتُو اینجور حرفا :| دیگه چیکار کنم یدونه زهرا بیشتر ندارم که :| آره میدونم همه میگن :| لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ ااااااااااااااااااااا اولش گفتم اقا عباس بعد خودش گمراهم کرد:hanghead: :w58::ws52::sigh::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::ws38: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده