pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ یادم باشه هیچوقت تو این مسابقه عکس ندم :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ یادم باشه هیچوقت تو این مسابقه عکس ندم :icon_razz: ؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ ؟؟؟؟ جوابو بگو خسته ام حوصله ندارم مینااااا 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ آقا آقا..... با اینکه الان ریش ندارم و اما این عکس ریشویی که عباس گذاشته رو من تقبل میکنم!!!!!!! باشد که قبول افتد......این منم آقا !!!! این عکس منه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ جوابو بگو خسته ام حوصله ندارم مینااااا جرا منُ تو این شرایط قرار میدی 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ جرا منُ تو این شرایط قرار میدی الان دقیقا وقتشه که بگی کیه 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ الان دقیقا وقتشه که بگی کیه نمیشه فردا صبح بگم؟ 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ اومدم گمراه شید دیگه میگم دو سه تا از پسرا رو هم دعوت کنید به این تاپیک بد نیست .... یکی ندونه فک میکنه تاپیک زنونس نه نه من دیگه گول شما رو نمیخورم آقا خودشه علی فاطمی هست این دفعه رو مطمئنم خب زنونه هست دیگه اقایون اگه میان سبزی پاک کنن بیان:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ نمیشه فردا صبح بگم؟ نه من تا پس فردا نیستم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ نه من تا پس فردا نیستم هی واااااای بیا در گوشت بگم برو تو تا پس فردا 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ هی واااااای بیا در گوشت بگم برو تو تا پس فردا بگو بگو.... 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ بگو بگو.... آقا من راضی نیستم!!!!!!!! یعنی چی!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ آقا من راضی نیستم!!!!!!!! یعنی چی!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ نیستم دیگه خو.......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خو فقط به خانم مدیر تالار شهرسازی بگید که عکس عباسه:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ نیستم دیگه خو.......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خو فقط به خانم مدیر تالار شهرسازی بگید که عکس عباسه:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ یاسر مینا که چیزی نمیگه خودت بیا بگو خودتی خیال منو راحت کن برم بخوابمممممممم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ دور همی داریم خوش میگذرونیم عزیزم من اینقد که واسه اینجا فسفر سوزوندم اگه واسه کنکور میسوزوندم رتبه 1 شریف میشدم بگگگگگگگگو دیگه مینایی از کار و زندگی افتادم عاغا میدونم نه اقایاسرهست نه اقا عباس 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ یاسر مینا که چیزی نمیگه خودت بیا بگو خودتی خیال منو راحت کن برم بخوابمممممممم آررررره!!!!!! منم باور کردم!!!!!:w888: خانم مدیر خودم دیدم تو صفحه قبل مینا خانم رو راضی کردید که بیاد اسم عباسو بهتون بگه!!!!!!!!!!! عببااااااسسسس!!!!!!!!!!!!!!!!!بدو بیا بگو عکسه خودته که الان این دو تا رفیق مدالو بالا میکشن!!!! بذاحداقل مدال به خودمون برسه 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ یاسر خان اینقد سفسته! (املاشو بلد نیستم :|) لازم نیس برادر من.... مینا جوابو گفته بهم 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ یاسر خان اینقد سفسته! (املاشو بلد نیستم :|) لازم نیس برادر من.... مینا جوابو گفته بهم خانم مدیر یه دستی میزنی که سه دستی جم کنی آره؟؟؟؟؟؟؟؟ من خودم تو معدن ذغالسنگ کار میکردم عمری آدما رو سیاه میکردم!!!! طبق مصوبه من و داش عباس این مسابقه حداقل یه روز دیگه ادامه داره....اینم سبزیاش!!!! (مینا خانم اینا همش تقصیر عباسه....من از این شلوغ بازیا بلد نیستم به خدا) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده