Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ من بازم تکرار میکنم imaan عباس yacer.c و سید مهدی حسینی میتونن باشن همشونم برقی هستن.:ws28: علی فاطمی هم شاید باشه نمیشه رشته رو بگی.فقط برق نباشه هااااااااا 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ کو ؟؟؟ پول ندارم آخه میدونی 30 کیلو چقد میشه ؟؟؟ اونم تو این دوره زمونه آره یاسره :gnugghender: بعله دیگه شما الان باید خودتونو بزنید به اون راه که مثلا هنوز نفهمیدید منم به به چه تیکه تر تمیزی انداختی پری خانم خوشم اومد ========== آخیش من که اومدم کار خودمو کردم و بچه هارو گمراه کردم الانم میرم شما دیگه نمیتونید حدس درست بزنید کلا مشغول شد فکرتون :ws28: خدا این دلخوشیای کاذبو از من نگیره. ولی هرکیه انصافا بچگیش خوشگل بوده خیلی خوشم اومد نگا چه تعریفی هم میکنن از خودشون[HIGHLIGHT][/HIGHLIGHT] خو با فوتوشاپ هم یه ته ریش برا این نی نیه بزاریم میشه شما دیگه 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ من بازم تکرار میکنمimaan عباس yacer.c و سید مهدی حسینی میتونن باشنهمشونم برقی هستن.:ws28:علی فاطمی هم شاید باشهنمیشه رشته رو بگی.فقط برق نباشه هااااااااا صددرصد یکی از همین 4تاست ما هم از صبح داریم همینا رو میگیمخودشون دارن هی ما رو گمراه میکنن مخصوصا اقا یاسر و اقاعباس 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ میناااااااااااااااااا راهنمایی کن بابا 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ آغــــــــــــــــا اینا نیستن . من میدونم کیه. مهدی حسینی شبیه میلاده؟ مهدی حسینی سبزست ، علی هم بنظرم سبزه بود مهدی حسینی کجاش سبزه اس پسر به اون سفیدی 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ مهدی حسینی کجاش سبزه اس پسر به اون سفیدی کو ببینمش !!! یه هاله یادمه نمایشگاه بود ، سربازم بود فک کنم ینی میگی اشتباه گرفتم؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ کو ببینمش !!! یه هاله یادمه نمایشگاه بود ، سربازم بود فک کنم ینی میگی اشتباه گرفتم؟ علی فاطمی گندمیِ پوست اش مهدی اما سفیدِ چون تقریبا چند باری دیدم اشون میگم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ علی فاطمی گندمیِ پوست اش مهدی اما سفیدِ چون تقریبا چند باری دیدم اشون میگم ای ادم زرنگ ، بلدی چطور گمراه کنی 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ سید مهدی حسینی سفیده مینااااااااا 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ مینا خانومی بگو دیگه یه روز گذشت 25 صفحه هم رفت جلو اسم تمام پسرا رو هم ردیف کردیم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ مینا ببا بگو من با این تاپیک نه میتونم درس بخونم نه کار کنم سر کارم میام اینجا حواسم اینجاست ، اخراج میشمااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ ینی راهنماییات منو کشته مینا Mahdi Eng نمیدونم چرا احساس میکنم imaan ه. عباسم میتونه باشه.شایدم mahdi eng. بقیه حدسام باشه برا بعد:ws28: mahdi engاصن نگاه همونه من چند نفرو میگم بقیه رو هم بعدا میام میگمmahdi.eng Imaaaan lean اصنم تقلب نکردم من هنوزم میگم مهدی منم رو همون نظر دارم آمّــا قبلا گفتن بچه ها میخوام گزینه های جدید رو کنم سلام اینجا عجب دورهمی گرفتن این خانما 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ ای بابا این آقا هنوز کشف نشده؟؟ اسم همه رو که بردن فکر کنم مدیر تالار کامپیوتر 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ آفـــــــــــــــــــــرین ببینم تا کجا میتونید پیش ببرید 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ خب جواب کسیه که بین 67تا69 باشهدزضمن بعد از میناجون عضو شده هرکی هستی خودت بیا اعتراف کن اومدم گمراه شید دیگه میگم دو سه تا از پسرا رو هم دعوت کنید به این تاپیک بد نیست .... یکی ندونه فک میکنه تاپیک زنونس 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ نگا چه تعریفی هم میکنن از خودشونخو با فوتوشاپ هم یه ته ریش برا این نی نیه بزاریم میشه شما دیگه بفرما آبجی ببین الان شبیه شد یا نه ؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ همون 15 کیلو رو بخرین غنیمتهاقا پس خودتونین دیگه ثابت شد نه نیارین:w155: هرچی هم گفتین رد گم کنی بوده شما باید حدس بزنید. تا جاییکه من میدونم یاسره ... البته از علی فاطمی پرسیدم اونم گفت خودمم مهدی هم میتونه باشه ... این مینا بعضی وقتا یه ذره اشتباهی آدرس میده شما گمراه شید اوه اوه چه قد اینجا جلو رفته؟!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ خواستم سُپاس بزنم دیدم ۲۱ صفص بیخیال شدم!!!!!! فقط یه چن صفحه آخر رو خوندمو خندیدم!!!!! پس چی داش عباس!!!!!!! توپولویم توپولو....:shad: صورتم مثل هلو....:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v قدو بالام کوتاهه نه دیگه اینجا شو خالی بستم قدم بلده داش عباس منم به وظیفه خودم عمل کردم:gnugghender: به به داداش گلم داداش بچگیات خیلی ناز بودیا ... قدو بالاتم ماشالا از من بلند تر باید باشه دمت گرم داداش. بیا بزار اینارو گمراه کنیم اذیتشون کنیم یکمی :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ مینا بیا بگو راحتمون کن.... به اندازه کافی بازدید داشته تاپیکت 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ مینا بیا بگو راحتمون کن.... به اندازه کافی بازدید داشته تاپیکت زوده پری خانم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ مینا بیا بگو راحتمون کن.... به اندازه کافی بازدید داشته تاپیکت دور همی داریم خوش میگذرونیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده