Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ بچه ها هروقت سبزیتون تموم شد بگید ده پونزده کیلو دیگه هم بخرم پاک کنید سرخ کنید بزاریم فریزر داش یاسر بچه بودی عجب تپلو بودیا 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ بچه ها هروقت سبزیتون تموم شد بگید ده پونزده کیلو دیگه هم بخرم پاک کنید سرخ کنید بزاریم فریزر داش یاسر بچه بودی عجب تپلو بودیا صاب عکس خودش با پای خودش اومد 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ بچه ها هروقت سبزیتون تموم شد بگید ده پونزده کیلو دیگه هم بخرم پاک کنید سرخ کنید بزاریم فریزر داش یاسر بچه بودی عجب تپلو بودیا آره تموم شده همین الان 15 کیلو کمه 30 کیلو بخرین پس اقا یاسره؟به نعفتون هست که اعتراف کنید:guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ بچه ها هروقت سبزیتون تموم شد بگید ده پونزده کیلو دیگه هم بخرم پاک کنید سرخ کنید بزاریم فریزر داش یاسر بچه بودی عجب تپلو بودیا الان مثلا ما باید گمراه شیم عایا؟ 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ الان مثلا ما باید گمراه شیم عایا؟ آقا منم حدس آخرو مو میگم یا اقا یاسره یا اقا عباس 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ آقا منم حدس آخرو مو میگمیا اقا یاسره یا اقا عباس خوب کردندی که گفتندی ان شالله موفق بگردندی 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ یاسر چقد شبیه عباس بوده!!! جل الخالق!! 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ یاسر چقد شبیه عباس بوده!!! جل الخالق!! تو دیدیشون؟خب من ندیدم آخه اقا عباس گمراه کننده ظاهر میشه 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ تو دیدیشون؟خب من ندیدمآخه اقا عباس گمراه کننده ظاهر میشه نه ندیدم 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ نه ندیدم خب تو هم که ندیدی ای بابا حالا شاید شکل هم باشن منکه فک کنم یکی از همین دوتاست 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ صاب عکس خودش با پای خودش اومد کو ؟؟؟ آره تموم شده همین الان 15 کیلو کمه 30 کیلو بخرینپس اقا یاسره؟به نعفتون هست که اعتراف کنید:guntootsmiley2: پول ندارم آخه میدونی 30 کیلو چقد میشه ؟؟؟ اونم تو این دوره زمونه آره یاسره :gnugghender: الان مثلا ما باید گمراه شیم عایا؟ بعله دیگه شما الان باید خودتونو بزنید به اون راه که مثلا هنوز نفهمیدید منم یاسر چقد شبیه عباس بوده!!! جل الخالق!! به به چه تیکه تر تمیزی انداختی پری خانم خوشم اومد ========== آخیش من که اومدم کار خودمو کردم و بچه هارو گمراه کردم الانم میرم شما دیگه نمیتونید حدس درست بزنید کلا مشغول شد فکرتون :ws28: خدا این دلخوشیای کاذبو از من نگیره. ولی هرکیه انصافا بچگیش خوشگل بوده خیلی خوشم اومد 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ اوه اوه چه قد اینجا جلو رفته؟!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ خواستم سُپاس بزنم دیدم ۲۱ صفص بیخیال شدم!!!!!! فقط یه چن صفحه آخر رو خوندمو خندیدم!!!!! بچه ها هروقت سبزیتون تموم شد بگید ده پونزده کیلو دیگه هم بخرم پاک کنید سرخ کنید بزاریم فریزر داش یاسر بچه بودی عجب تپلو بودیا پس چی داش عباس!!!!!!! توپولویم توپولو....:shad: صورتم مثل هلو....:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v قدو بالام کوتاهه نه دیگه اینجا شو خالی بستم قدم بلده داش عباس منم به وظیفه خودم عمل کردم:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ کو ؟؟؟ پول ندارم آخه میدونی 30 کیلو چقد میشه ؟؟؟ اونم تو این دوره زمونه آره یاسره :gnugghender: بعله دیگه شما الان باید خودتونو بزنید به اون راه که مثلا هنوز نفهمیدید منم به به چه تیکه تر تمیزی انداختی پری خانم خوشم اومد ========== آخیش من که اومدم کار خودمو کردم و بچه هارو گمراه کردم الانم میرم شما دیگه نمیتونید حدس درست بزنید کلا مشغول شد فکرتون :ws28: خدا این دلخوشیای کاذبو از من نگیره. ولی هرکیه انصافا بچگیش خوشگل بوده خیلی خوشم اومد همون 15 کیلو رو بخرین غنیمته اقا پس خودتونین دیگه ثابت شد نه نیارین:w155: هرچی هم گفتین رد گم کنی بوده 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ یادش بخیر قدیما پایه ثابت این تاپیک بودم فکر کنم یبارم برنده شدم نه مینا ؟ الان دیگه کسی رو نمیشناسم اگه از قدیمیاس بگین که منم بحدسم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ مهدی lean:ws38: مهدی فسیل انجمنه.اوایل دهه شصته، نه آخر 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ بجون خودم میلاد خوش فکر هست :icon_pf (34): میلاد دنبال خوشگل پریه.وقت نداره برا مسابقه عکس بفرسته:ws28: 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ آره مینام به رو خودش نمیاره یعنی خودشه نه بابا شامپو فایده نداره Bahram sh موی سر عزیزم 500 کیلو بادوم میخوادا Abo0ozar عاشقتم فاطمه.:ws28: 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ عاشقتم فاطمه.:ws28: اگه پسری مونده حدس بزن فرنوش 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده