Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ سلام سلام پاشید بیاید مسابقه داریم باز بازی شروع شد طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتيازخواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه و اما عکس هویت مجهول این دوره راهنمایی 1: بعد از من عضو شده 2: فعالیت خوبی داره 3 : پسر میباشند 4 : دهه 60 اونم از نوع آخراش راهنمایی های بعدی به همین پست اضافه میشه ... پس هر دفعه صفحه اول رو چک کنید ... -------------------------- بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشیمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: اگرم زود فهمیدید نگید آقا جون ... همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: و اما هویت مجهول کسی نیس جز Abbas.H و کاشف هویت مجهولمون Brightness 26 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ ینی راهنماییات منو کشته مینا Mahdi Eng 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ چه سخت:icon_pf (34): مینا جان راهنمایی کن توی میتینگ بوده یان ه چون من جز اونا هیشکی رو نمیشناسم 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ ینی راهنماییات منو کشته مینا Mahdi Eng راهنمایی به این خوبی چه سخت:icon_pf (34):مینا جان راهنمایی کن توی میتینگ بوده یان ه چون من جز اونا هیشکی رو نمیشناسم کجاش سخته قرار نیست بشناسی که قرار حدس بزنی 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ کجاش سخته قرار نیست بشناسی که قرار حدس بزنی خو میخوام امتیاز رو زودی بگیرم میگم با اینهمه تورم واین حرفا چرا الان مدت هاست هنو همین امتیاز رو میدید؟ من اعتراض دارم 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ Imaaan نچ خو میخوام امتیاز رو زودی بگیرم میگم با اینهمه تورم واین حرفا چرا الان مدت هاست هنو همین امتیاز رو میدید؟ من اعتراض دارم تلاش کن پس تورم کجا بود شایعه پراکنی نکن 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ راهنمایی به این خوبی ینی مندرست گفتم خب امتیاز رو رد کن بیاد 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ نچ تلاش کن پس تورم کجا بود شایعه پراکنی نکن ااا یادم رفته بود تورم ورکود واینا تموم شده میگم حالا عجالتا واسه بیعانه امتیاز بده خو 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ سعی کنید تلاش کنید فکر کنید حدس بزنید 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ ینی مندرست گفتم خب امتیاز رو رد کن بیاد حالا صبر کن اخرش نصف نصف ااا یادم رفته بود تورم ورکود واینا تموم شده میگم حالا عجالتا واسه بیعانه امتیاز بده خو اصلا نداشتیم که تموم شه نه دیگه نشد که بشه بیعانه نداریم آخرش یجا حساب میکنیم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ Eng SAHAND پری گلی راهنمایی میخونی 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ حالا صبر کن اخرش نصف نصف اصلا نداشتیم که تموم شه نه دیگه نشد که بشه بیعانه نداریم آخرش یجا حساب میکنیم یعنی میگی با یه کشور دیگه اشتباه گرفتم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3خوبه خوبه گرچه میدونم عمرا اگر من برنده بشم فقط اومدم یه کم جو بدم من که طرف رو صد بار ببینم بعد عکس بزرگیاشم بذارید باز اشتباه میگم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ پری گلی راهنمایی میخونی ترجمه کن مینایی 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ یعنی میگی با یه کشور دیگه اشتباه گرفتم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3خوبه خوبه گرچه میدونم عمرا اگر من برنده بشم فقط اومدم یه کم جو بدم من که طرف رو صد بار ببینم بعد عکس بزرگیاشم بذارید باز اشتباه میگم:icon_pf (34): حتما دیگه/ دفع اخری باشه از این حرفا زدی نزدی هااا نه تو میتونی من بهت ایمان دارم 20 امتــــــــــــــیـــــــــــــاز چیز کمی نیست که بخوای راحت ازش بگذری تلاش کن 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ ترجمه کن مینایی میگم راهنمایی هایی که در پست 1 کردمُ بخون 2 لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ من زیاد دوستان رو نمیشناسم. به دعوتت پاسخ میدم ولی Abbas.H ؟ 2 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ میگم راهنمایی هایی که در پست 1 کردمُ بخون خب.. بعد تو عضو شده، فعالیتش خوبه .. پسرم که هست!!! نکنه نیست!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده