Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ سلام بر سینما دوستان عزیز تو این تاپیک میتونید فیلمای آرشیوتون رو معرفی کنید. به چه صورت؟ به این صورت که اگر آرشیوتون تو هاردتون هست یک عکس مبارک می گیرید و آپ می کنید تا بقیه هم آشنا بشن با آرشیو شما، ببینیم دوستان چیا تو بساطشون دارن و چقد غنیه آرشیوشون البته الان معمولا آرشیوا تو هارده کمتر رو دی وی دی میبینیم، اگر کسی آرشیو DVD و قدیمیترش ویدیویی هم داره میتونه عکس بگیره بذاره پیشاپیش از همراهی شما ممنونم :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ خودم اول بگم: بعد از یک تجربه ی هارد پریدن و از بین رفتن کلیه فیلم ها و نیز با توجه به اینکه اکثر فیلما رو بعد دیدن حذف میکنم این کل آرشیو بنده هست: از این لیست بجز حدود 20 فیلم، بقیه شونو هنوز ندیدم، البته فیلمایی هم که جدیدا دانلود کردم رو اضافه نکردمش به این قسمت هنوز 4 لینک به دیدگاه
ll3arg 643 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ اینا هم واسه من موندن ، هاردم مرتب پر میشه خالی میکنم .. 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ متاسفانه یک هارد یک ترابایتی از آرشیو فیلمام سوخت و نابود شد اما دو ترابایت ارشیو دارم نمیدونم چند تاست 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ متاسفانه یک هارد یک ترابایتی از آرشیو فیلمام سوخت و نابود شد اما دو ترابایت ارشیو دارم نمیدونم چند تاست به به پیشنهاد میکنم شما 4 چشمی مواظب هاردت باش شبیخون نزنن بهت اغیار شیطونه دیگه... 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ خب فرمتی نیست که من فیلم نداشته باشم حتی نسخه 35 میلمتری یه فیلم وسترن هم داشتم اما بیشتر DVD و VHS دارم. علاقه من VHS یود یه کانال ماهواره به اسم CinePolar بود ، مدام فیلم کلاسیک نشون می داد منم همه رو ضبط میکردم. این لیست DVD های من تا پارساله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ خب فرمتی نیست که من فیلم نداشته باشم حتی نسخه 35 میلمتری یه فیلم وسترن هم داشتماما بیشتر DVD و VHS دارم. علاقه من VHS یود یه کانال ماهواره به اسم CinePolar بود ، مدام فیلم کلاسیک نشون می داد منم همه رو ضبط میکردم. این لیست DVD های من تا پارساله خوش به حالتون چقد فیلم دارید 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ عاقا شما چقدر فیلم دارین هاردهاتون رو اجاره هم میدین؟ شبی 2 هزار تومن ، با کپی کارت ملی هم برای ضمانت میزارم 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ خوش به حالتون چقد فیلم دارید دل خوشی که ندارم. هر چی دارم از سینماست. از دوست داشتن تا درس خوندن رو از سینما یاد گرفتم. فقط حیف که این همه فیلم رو باید تو صفحه تلویزیون دید. بدترین فیلم ها روی پرده سینما زیباست. 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ دل خوشی که ندارم. هر چی دارم از سینماست. از دوست داشتن تا درس خوندن رو از سینما یاد گرفتم. فقط حیف که این همه فیلم رو باید تو صفحه تلویزیون دید. بدترین فیلم ها روی پرده سینما زیباست. خیلی عـــــــالــــــیـــــه بله دیدن فیلم تو سینما لذت بخشه ... 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ اینجوری جالب نیست...بهتر استفاده از لینک IMDB هستش. کافیه برید تو سایتش و ثبت نام کنید...یه بخشی داره که اسمش Watch Listه....فیلمایی که دیدید رو به اون بخش اضافه میکنید و لینکش رو میتونید اینجا قرار بدید. لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ اینجوری جالب نیست...بهتر استفاده از لینک IMDB هستش.کافیه برید تو سایتش و ثبت نام کنید...یه بخشی داره که اسمش Watch Listه....فیلمایی که دیدید رو به اون بخش اضافه میکنید و لینکش رو میتونید اینجا قرار بدید. بله این روش هم خوبه ولی خوب خیلی از دوستان عضو نیستن اونجا و اینکه یه مقدار وقت گیر هم هست برا کسی که تازه میخواد لیست درست کنه حضور ذهن هم میخواد. یه نکته ی دیگه اینکه اینجا معرفی آرشیو هست نه لزوما فیلمایی که دیدیم قبلا. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده