fakur1 10128 ارسال شده در 2 دی، 2014 یه نگاه که به ترکیب غذا ها و خوردنی هایی که تو بسته بندی های شیک و با آرم های جور واجور استاندارد تحویلمون میشه , بندازیم , متوجه میشویم که ما خیلی جون سختیم. حکایت روغن های صنعتی که به ماست ها میزنن , مصیبت تهیه سوسیس و کالباس از خمیر مرغ که ترکیبی از اعماء و احشاع داخل شکم مرغ و گوسفند هست و انواع مواد سمی نگهدارنده و هورمون های مختلف تو مواد غذائی و میوه ها و . . . . فکر میکنم داره به شعور ما توهین میشه . چون مسببین تحت حمایت هستند و تعقیب قانونی نمیشن و نظارتی هم در کار نیست و ادامه ماجرا . چه باید کرد ؟ 3
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 3 دی، 2014 . تولید کالباس و سوسیس زیر پلهای و روی پله ای از خمیر امحا و احشای مرغ! فارس:رئیس سازمان غذا و دارو با اعلام تولید سوسیس و کالباس زیر پلهای و استفاده از خمیر مرغ (که حاوی همه امحا و احشای زائد مرغ هم هست) در تولید این محصولات گفت: حتی اگر جلوی چشمم از بهترین جای گوشت هم در تولید این فرآوردهها استفاده کنند لب به سوسیس و کالباس نمیزنم. احمد شیبانی درباره وضعیت تولید فرآوردههای پروتئینی در کشور افزود: وقتی ما حدود ۲ سال پیش مسئولیت غذا و دارو را پذیرفتیم برخی تولید کنندگان سوسیس و کالباس از خمیر مرغ که حاوی همه امحا و احشا و اشغال مرغ بود استفاده میکردند. وی ادامه داد: ما نامه نوشتیم که جلوی این کار را بگیریم، بگذریم که چقدر اذیت شدیم و چقدر مقاومت کردند اما این یک واقعیت است که میگفتند اگر ما از این مواد استفاده نکنیم ضرر میکنیم. معاون وزیر بهداشت گفت: برخی کارخانههای بزرگ و معروف آمدند که این دستورالعمل را رعایت کنند اما بعد معلوم شد که یکسری تولید کنندگان زیر پلهای و قاچاق در بازار هستند که این کارها را میکنند و محصولات با قیمت ارزان وارد بازار میکنند و در اختیار ساندویچیها قرار میدهند. وی افزود: کارخانههای بزرگ و معروف سوسیس و کالباس که از وزارت بهداشت پروانه دارند، مشکلات کمتری دارند اما همه سوسیس و کالباسهای که در بازار هستند که از برندهای معروف نیستند، شما میروی در ساندویجی یک کالباس یا سوسیسی را لای نان میگذارد و به شما میدهد از کجا میدانید که چیست. رئیس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: تازه سوسیس و کالباس فله هم در بازار هست، ما وظیفه داشتیم این برخورد را داشته باشیم و محکم هم پای آن ایستادیم و گفتیم خلاف است بعد هم آیین نامه آن را به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ کردیم و گفتیم پیگیری میکنیم. وی گفت: البته اگر محصولات قاچاق وارد بازار شود باید مسئولان معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و بهداشت محیط با آن برخورد کنند و مأموران بهداشتی که در محل عرضه مرغ در مغازهها حاضر میشوند و جلوی آنها مرغ را پوست میکنند و اشغالش را در یک ظرف میاندازند باید مراقبت کنند که این اشغالها وارد سیستم نشود. شیبانی افزود: بنده خودم لب به سوسیس و کالباس نمیزنم حتی اگر جلوی چشمم گوشت ران را هم بگذارند و با آن سوسیس و کالباس درست کنند باز هم نمیخورم و کلاً وزارت بهداشت به مردم توصیه میکند که اصلاً در ایران فست فود و سوسیس و کالباس یا همبرگر نخورند. 2
Lean 56968 ارسال شده در 6 دی، 2014 خوشبختانه مصرف من ازینجور مواد در حداقل ممکنه یکی از مضرترین موادی که مصرفم متاسفانه بالا هم هست چای و بدتر از اون قند هست ولی مشکل جدیتری که باهاش روبرو هستیم مضر بودن همون مواد به ظاهر طبیعی با انواع سموم و کودهاست ، اما نکته دیگه اینکه با بالا رفتن سن متوجه میشیم با خودمون چه کردیم در سن و سال ما بدن به خوبی این مواد رو دفع میکنه ولی وای به آینده:icon_pf (34): 1
ارسال های توصیه شده