fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ یه نگاه که به ترکیب غذا ها و خوردنی هایی که تو بسته بندی های شیک و با آرم های جور واجور استاندارد تحویلمون میشه , بندازیم , متوجه میشویم که ما خیلی جون سختیم. حکایت روغن های صنعتی که به ماست ها میزنن , مصیبت تهیه سوسیس و کالباس از خمیر مرغ که ترکیبی از اعماء و احشاع داخل شکم مرغ و گوسفند هست و انواع مواد سمی نگهدارنده و هورمون های مختلف تو مواد غذائی و میوه ها و . . . . فکر میکنم داره به شعور ما توهین میشه . چون مسببین تحت حمایت هستند و تعقیب قانونی نمیشن و نظارتی هم در کار نیست و ادامه ماجرا . چه باید کرد ؟ 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ . تولید کالباس و سوسیس زیر پلهای و روی پله ای از خمیر امحا و احشای مرغ! فارس:رئیس سازمان غذا و دارو با اعلام تولید سوسیس و کالباس زیر پلهای و استفاده از خمیر مرغ (که حاوی همه امحا و احشای زائد مرغ هم هست) در تولید این محصولات گفت: حتی اگر جلوی چشمم از بهترین جای گوشت هم در تولید این فرآوردهها استفاده کنند لب به سوسیس و کالباس نمیزنم. احمد شیبانی درباره وضعیت تولید فرآوردههای پروتئینی در کشور افزود: وقتی ما حدود ۲ سال پیش مسئولیت غذا و دارو را پذیرفتیم برخی تولید کنندگان سوسیس و کالباس از خمیر مرغ که حاوی همه امحا و احشا و اشغال مرغ بود استفاده میکردند. وی ادامه داد: ما نامه نوشتیم که جلوی این کار را بگیریم، بگذریم که چقدر اذیت شدیم و چقدر مقاومت کردند اما این یک واقعیت است که میگفتند اگر ما از این مواد استفاده نکنیم ضرر میکنیم. معاون وزیر بهداشت گفت: برخی کارخانههای بزرگ و معروف آمدند که این دستورالعمل را رعایت کنند اما بعد معلوم شد که یکسری تولید کنندگان زیر پلهای و قاچاق در بازار هستند که این کارها را میکنند و محصولات با قیمت ارزان وارد بازار میکنند و در اختیار ساندویچیها قرار میدهند. وی افزود: کارخانههای بزرگ و معروف سوسیس و کالباس که از وزارت بهداشت پروانه دارند، مشکلات کمتری دارند اما همه سوسیس و کالباسهای که در بازار هستند که از برندهای معروف نیستند، شما میروی در ساندویجی یک کالباس یا سوسیسی را لای نان میگذارد و به شما میدهد از کجا میدانید که چیست. رئیس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: تازه سوسیس و کالباس فله هم در بازار هست، ما وظیفه داشتیم این برخورد را داشته باشیم و محکم هم پای آن ایستادیم و گفتیم خلاف است بعد هم آیین نامه آن را به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ کردیم و گفتیم پیگیری میکنیم. وی گفت: البته اگر محصولات قاچاق وارد بازار شود باید مسئولان معاونت بهداشتی وزارت بهداشت و بهداشت محیط با آن برخورد کنند و مأموران بهداشتی که در محل عرضه مرغ در مغازهها حاضر میشوند و جلوی آنها مرغ را پوست میکنند و اشغالش را در یک ظرف میاندازند باید مراقبت کنند که این اشغالها وارد سیستم نشود. شیبانی افزود: بنده خودم لب به سوسیس و کالباس نمیزنم حتی اگر جلوی چشمم گوشت ران را هم بگذارند و با آن سوسیس و کالباس درست کنند باز هم نمیخورم و کلاً وزارت بهداشت به مردم توصیه میکند که اصلاً در ایران فست فود و سوسیس و کالباس یا همبرگر نخورند. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ خوشبختانه مصرف من ازینجور مواد در حداقل ممکنه یکی از مضرترین موادی که مصرفم متاسفانه بالا هم هست چای و بدتر از اون قند هست ولی مشکل جدیتری که باهاش روبرو هستیم مضر بودن همون مواد به ظاهر طبیعی با انواع سموم و کودهاست ، اما نکته دیگه اینکه با بالا رفتن سن متوجه میشیم با خودمون چه کردیم در سن و سال ما بدن به خوبی این مواد رو دفع میکنه ولی وای به آینده:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده