رفتن به مطلب

غذاهای مناسب فصل برگ ریزان


ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز و طبع سرد افراد در این فصل گفت: مصرف سیر و غذاهای حاوی سوسیس و کالباس، انواع شورها و ترشی در این فصل باید محدود شود.

 

علی حسینی گفت: در طب سنتی همانند تقسیم‌بندی مزاج افراد برای بیماری‌ها هم تقسیم‌بندی طبع وجود دارد به طوری که در فصل بهار طبع گرم‌ وجود دارد به همین

 

دلیل بیماریهای پوستی و جوش‌های پوستی بیشتر می‌شود.

 

وی افزود: با این تعریف در فصل پاییز نیز بیماری‌هایی با طبع سرد مثل سرماخوردگی، بیماری‌های مفصلی، بیماری‌های عصبی، استرس و افسردگی بیشتر

 

می‌شود.حسینی گفت: در طبع پاییز چون سرد و خشک است مصرف موادی که باعث سردی یا خشکی بدن می‌شوند باید محدود شود.

 

این متخصص طب سنتی افزود: مصرف سیر و غذاهای حاوی ادویه‌ مثل سوسیس و کالباس، انواع شورها و ترشی باید محدود شود چون باعث کاهش رطوبت بدن و

 

افزایش خشکی می‌شوند.

 

وی تصریح کرد: مصرف گوشت بره، شتر، بلدرچین، نان، نخود و لوبیا، مواد غذایی آب‌پز و کبابی،کشمش،عسل، شیر برنج، فرنی و کنجد توصیه می شود.

 

حسینی گفت: مصرف میوه‌هایی مانند سیب، انار و انگور در این فصل باید بیشتر شود و خوردن بادام، شیره خرما و انگور، مربای بالنگ، به و انجیر نیز مناسب است.این

 

متخصص طب سنتی گفت: همچنین باید از مواجهه با گرمای زیاد در هنگام ظهر و سرمای بامداد و شبانگاه، خوابیدن در جای سرد، استحمام با آب سرد، نوشیدن آب

 

خیلی سرد، خوابیدن با معده پر، مصرف مسهل‌های قوی، فصد و حجامت و هرکاری که خون را کم کند، قی کردن، زیاد خوابیدن و زیاد بیداری کشیدن و حرکات بدنی زیاد

 

پرهیز کرد.

 

 

منبع:foodna

  • Like 6
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...