hhamidy 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ پس با این حساب استفاده از واترشد نباید درست باشه.درسته؟ اصلا برا تحلیل به قطعه بندی نیاز هست؟ یا فقط باید خطوط و لبه و نقاط و مرز شناسایی بشه؟ ببخشید من منظورتون از تحلیل رو متوجه نمیشم. دقیقا منظورتون رو میفرمایید؟ این موضوع پروژه ی پایانی شماست؟! بالاتر نوشتین که: " دوستان من میخوام رو تصاویرم سگمنتیشن انجام بدم " این کاری که انجام دادین الان سگمنتیشن هست. اما منظور از تحلیل رو دقیق متوجه نشدم. تحلیل کردنتون هم باید با کد نویسی انجام شه؟! 3 لینک به دیدگاه
simin asefi 216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ ببخشید من منظورتون از تحلیل رو متوجه نمیشم.دقیقا منظورتون رو میفرمایید؟ این موضوع پروژه ی پایانی شماست؟! بالاتر نوشتین که: " دوستان من میخوام رو تصاویرم سگمنتیشن انجام بدم " این کاری که انجام دادین الان سگمنتیشن هست. اما منظور از تحلیل رو دقیق متوجه نشدم. تحلیل کردنتون هم باید با کد نویسی انجام شه؟! پروژه تحلیل تصاویر MRI هستش باید کدنویسی کنم برا سگمنت اگه تصاویر با پسوند jpg ذخیره کنم ارور نمیده باید بتونم تو تصاویر غده های سرطانی تشخیص بدم یا اونایی که سرطانی نیستن اما طبیعی هم نیستن 4 لینک به دیدگاه
fatemeh shamsadini 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ سلام تصاویر mri باید اول در نرم افزارmricroتبدیل فرمت بشن بعدا در محیط متلب از انها استفاده بشن 1 لینک به دیدگاه
spring2020 129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ سلام من یه سری تصاویر با پسوند .mhd و .raw دارم میخوام تو متلب باز کنم زهرا خانم گفت: تو فایل پروژه تشخیص تومور در تصاویر سی تی اسکن کبد با نرم افزار متلب و دانلودکنم، دو تا فایل متلب با اسمای mha_read_header.m و mha_read_volume.m بردارم به همراه تصاویرت کپی کنم تو مسیری که میخوای پروژم بنویسم. بعد دستور زیر تو پنجره Cammand بنویسم: I = mha_read_volume('imagename.mhd این کد میگه که تصویری با پسوند mhd رو برام بخون و توی متغیر I ذخیره کن. حالا مرحله بعدی نمایش این تصویر هست. اگه تو فایلای دانلود شده رو ببینی دو تا فایل با اسامی slicer.m و slicer.fig می بینی اونا رو هم تو مسیر قیلی کپی من. اگر دستور زیر رو بنویسی فایل تصویر رو بهتون نشون میده. کد: Slicer(I); من این کارو که انجام میدم بهم خطا میده. خطاش اینه ??? Invalid field name: ''. Error in ==> mha_read_header at 78 info.(type)=data; Error in ==> mha_read_volume at 13 if(~isstruct(info)), info=mha_read_header(info); end سلام با اجازتون یه متلبی رو بگم اگه کسی دیگه ای خواست استفاده کنه مشکل پیدا نکنه اون slicer با s کوچیک باید نوشته بشه نه s بزرگ در کل این کد باید نوشته بشه تا اجرا بشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
spring2020 129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ راستی زهرا خانم یه تشکر ویژه ازتون دارم بابت این راهنماییهاتون و یه سوال هم دارم من میخوام روی تصاویر 2 بعدی کار کنم از شانسم هر چی دیتا ست دانلود می کنم mha هستن یا dcm میشه بیام یکی از این اسلایس هاشون رو سیو کنم و روش کار کنم یا حتما باید دیتا ست دو بعدی پیدا کنم؟ پروزه ام تشخیص تومور مغزی از رو تصاویر mri هست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده