رفتن به مطلب

تاکسی‌های سال 2030/ تصاویر


ارسال های توصیه شده

یک گروه از طراحان به منظور کاهش ترافیک، وسایل نقلیه‌ای طراحی کرده‌اند که توسط کابل بالا و پایین می‌روند و حرکت آنها هوایی است.

 

 

آفتاب: به دلیل تراکم و ازدحام خیابان‌ها، یک گروه از طراحان راه حلی برای تحرک شهری و کاهش ترافیک برای سال 2030 ارائه داده‌اند؛ به گفته این طراحان حمل و نقل تاکسی‌ها با کابل می‌تواند فرار از ترافیک‌های شهری باشد و از این طرح می‌توان در وسایل نقلیه دولتی و خصوصی نیز استفاده کرد.

 

این تاکسی‌ها به شکل یک کابین هستند و هر کابین گنجایش دو مسافر را دارد؛ کابین‌ها توسط کابل‌های هوایی بالا و پایین می‌روند و علاوه بر صرفه جویی در زمان و فضای شهری، یک راه مناسب و سریع برای حرکت از نقطه‌ای به نقطه دیگر است.

 

به گزارش فارس، این روش حمل و نقل هوایی شهری توسط «وینای سینده»، «آبهیشک کاروناکار، «سانتوش اس» و «آنوپ پول» طراحی شده است.

245676_187.jpg

 

245677_172.jpg

 

245678_565.jpg

 

245679_379.jpg

 

منبع:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 9
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...