saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ به کاپیتان والیبال ایران رای دهید فدراسیون جهانی والیبال در نظرسنجی اقدام به معرفی بهترین بازیکن این رشته کرده است که سعید معروف در صدر نظرسنجی بهترین بازیکن والیبالیست سال ۲۰۱۴ جهان قرار دارد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، فدراسیون جهانی والیبال در اقدامی از کاربران سایت خود خواسته به بهترین بازیکن سال 2014 جهان رای داده و آن را با نظر خود انتخاب کنند. در این نظر سنجی 10 نفر کاندیدا هستند که از سرشناس ترین آنها ماریوز ولازی از لهستان، ایوان زایتسف از ایتالیا، تیلور ساندر از امریکا، آلکساندر آتاناسیویچ از صربستان، جورجی گروزر از آلمان، دیمیتری موزورسکی از روسیه و سعید معروف از ایران اشاره کرد. شما می توانید به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رجوع کرده و به سعید معروف رای دهید. 6 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ این دامین واسه یه ایرانیه و نظرسنجیش هیچ تاثیری نداره :whistle: قبول ندارید یه who.is بگیرید از سایتش 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ بالاخره چیکار کنیم رای بدیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ بالاخره چیکار کنیم رای بدیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو فیس بوک برید صفحه والیبال ایران اونجا توضیح داده قضیه رو 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ تو فیس بوک برید سفحه والیبال ایران اونجا توضیح داده قضیه رو حالا که من دی اکتیو کردم میگی برو فیسبوک لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ حالا که من دی اکتیو کردم میگی برو فیسبوک اینو داداشم گفت من خودم زیاد اهل ف ف نیستم 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ اینو داداشم گفت من خودم زیاد اهل ف ف نیستم هردو باهم مطلب ها رو میخونید 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ هردو باهم مطلب ها رو میخونید آره اطلاعاتمون رو هر روز باهم آپ میکنیم تو همه زمینه ها ورزشی سیاسی اجتماعی ...... 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ آره اطلاعاتمون رو هر روز باهم آپ میکنیم تو همه زمینه ها ورزشی سیاسی اجتماعی ...... افرین افرین اینم شمایی اعصاب نداری از بس اطلاعات گرفتی :ffuzma2nlljlasbauln 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ افرین افریناینم شمایی اعصاب نداری از بس اطلاعات گرفتی :ffuzma2nlljlasbauln رفتی تاپیک شارژ؟جا موندی فک کنم ش تموم شد 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ رفتی تاپیک شارژ؟جا موندی فک کنم ش تموم شد رفتم ولی مال همراه اول بود که بگمونم لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ رفتم ولی مال همراه اول بود که بگمونم نه دیگه دیروز همراه اول بود امروز ساعت 11 ایرانسل بود ندیدی؟ من تاریخو ساعتشو میزنم........هروقتم بیاد پست اولو ویرایش میکنم برو ببین اگه شک داری 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ نه دیگه دیروز همراه اول بود امروز ساعت 11 ایرانسل بود ندیدی؟ من تاریخو ساعتشو میزنم........هروقتم بیاد پست اولو ویرایش میکنم برو ببین اگه شک داری واقعا؟؟؟؟؟؟ نه ندیدممممم الان یعنی تموم شد ایا؟ 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ واقعا؟؟؟؟؟؟نه ندیدممممم الان یعنی تموم شد ایا؟ مگه موضوعش تو اشتراک پست هات نیست؟همیشه سر بزن دیگه .......آره تموم شد الان پیام بفرستی برگشت میخوره .....تا ساعتای 12و خورده ای بودش 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ مگه موضوعش تو اشتراک پست هات نیست؟همیشه سر بزن دیگه .......آره تموم شد الان پیام بفرستی برگشت میخوره .....تا ساعتای 12و خورده ای بودش اره هست موضوع ولی رفتم دیدم بحث سر یه چیز دیگه جوابا قبلو دیگه نخوندم خب اشکال نداره دفعه بعد ولی یه موقع بفرست من نت باشم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ اره هست موضوع ولی رفتم دیدم بحث سر یه چیز دیگه جوابا قبلو دیگه نخوندم خب اشکال نداره دفعه بعد ولی یه موقع بفرست من نت باشم همیشه پست اول رو نگاه کن چون اونجا هم میذارم که اگه بحث بی مورد بود و کد دیده نشد تو پست اول مشخص شه لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ همیشه پست اول رو نگاه کن چون اونجا هم میذارم که اگه بحث بی مورد بود و کد دیده نشد تو پست اول مشخص شه ممنونننننننننننننن:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده