saba mn 20993 ارسال شده در 28 آذر، 2014 به کاپیتان والیبال ایران رای دهید فدراسیون جهانی والیبال در نظرسنجی اقدام به معرفی بهترین بازیکن این رشته کرده است که سعید معروف در صدر نظرسنجی بهترین بازیکن والیبالیست سال ۲۰۱۴ جهان قرار دارد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، فدراسیون جهانی والیبال در اقدامی از کاربران سایت خود خواسته به بهترین بازیکن سال 2014 جهان رای داده و آن را با نظر خود انتخاب کنند. در این نظر سنجی 10 نفر کاندیدا هستند که از سرشناس ترین آنها ماریوز ولازی از لهستان، ایوان زایتسف از ایتالیا، تیلور ساندر از امریکا، آلکساندر آتاناسیویچ از صربستان، جورجی گروزر از آلمان، دیمیتری موزورسکی از روسیه و سعید معروف از ایران اشاره کرد. شما می توانید به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رجوع کرده و به سعید معروف رای دهید. 6
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 28 آذر، 2014 این دامین واسه یه ایرانیه و نظرسنجیش هیچ تاثیری نداره :whistle: قبول ندارید یه who.is بگیرید از سایتش 4
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 28 آذر، 2014 بالاخره چیکار کنیم رای بدیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو فیس بوک برید صفحه والیبال ایران اونجا توضیح داده قضیه رو 2
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 28 آذر، 2014 تو فیس بوک برید سفحه والیبال ایران اونجا توضیح داده قضیه رو حالا که من دی اکتیو کردم میگی برو فیسبوک
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 28 آذر، 2014 حالا که من دی اکتیو کردم میگی برو فیسبوک اینو داداشم گفت من خودم زیاد اهل ف ف نیستم 1
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 28 آذر، 2014 اینو داداشم گفت من خودم زیاد اهل ف ف نیستم هردو باهم مطلب ها رو میخونید 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 28 آذر، 2014 هردو باهم مطلب ها رو میخونید آره اطلاعاتمون رو هر روز باهم آپ میکنیم تو همه زمینه ها ورزشی سیاسی اجتماعی ...... 1
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 28 آذر، 2014 آره اطلاعاتمون رو هر روز باهم آپ میکنیم تو همه زمینه ها ورزشی سیاسی اجتماعی ...... افرین افرین اینم شمایی اعصاب نداری از بس اطلاعات گرفتی :ffuzma2nlljlasbauln 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 28 آذر، 2014 افرین افریناینم شمایی اعصاب نداری از بس اطلاعات گرفتی :ffuzma2nlljlasbauln رفتی تاپیک شارژ؟جا موندی فک کنم ش تموم شد 1
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 28 آذر، 2014 رفتی تاپیک شارژ؟جا موندی فک کنم ش تموم شد رفتم ولی مال همراه اول بود که بگمونم
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 28 آذر، 2014 رفتم ولی مال همراه اول بود که بگمونم نه دیگه دیروز همراه اول بود امروز ساعت 11 ایرانسل بود ندیدی؟ من تاریخو ساعتشو میزنم........هروقتم بیاد پست اولو ویرایش میکنم برو ببین اگه شک داری 1
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 28 آذر، 2014 نه دیگه دیروز همراه اول بود امروز ساعت 11 ایرانسل بود ندیدی؟ من تاریخو ساعتشو میزنم........هروقتم بیاد پست اولو ویرایش میکنم برو ببین اگه شک داری واقعا؟؟؟؟؟؟ نه ندیدممممم الان یعنی تموم شد ایا؟ 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 28 آذر، 2014 واقعا؟؟؟؟؟؟نه ندیدممممم الان یعنی تموم شد ایا؟ مگه موضوعش تو اشتراک پست هات نیست؟همیشه سر بزن دیگه .......آره تموم شد الان پیام بفرستی برگشت میخوره .....تا ساعتای 12و خورده ای بودش 1
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 28 آذر، 2014 مگه موضوعش تو اشتراک پست هات نیست؟همیشه سر بزن دیگه .......آره تموم شد الان پیام بفرستی برگشت میخوره .....تا ساعتای 12و خورده ای بودش اره هست موضوع ولی رفتم دیدم بحث سر یه چیز دیگه جوابا قبلو دیگه نخوندم خب اشکال نداره دفعه بعد ولی یه موقع بفرست من نت باشم 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 28 آذر، 2014 اره هست موضوع ولی رفتم دیدم بحث سر یه چیز دیگه جوابا قبلو دیگه نخوندم خب اشکال نداره دفعه بعد ولی یه موقع بفرست من نت باشم همیشه پست اول رو نگاه کن چون اونجا هم میذارم که اگه بحث بی مورد بود و کد دیده نشد تو پست اول مشخص شه
saba mn 20993 سازنده ارسال شده در 28 آذر، 2014 همیشه پست اول رو نگاه کن چون اونجا هم میذارم که اگه بحث بی مورد بود و کد دیده نشد تو پست اول مشخص شه ممنونننننننننننننن:icon_gol: 1
ارسالهای توصیه شده