رفتن به مطلب

پاورپوینت “ اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی ”


ارسال های توصیه شده

كلمه كنسرو سازي از لغت يوناني (conservar) به معني حفظ كردن گرفته شده است.

تعريف كنسرو كردن : عبارتست از ايجاد شرايط كه بتوان تحت آن شرايط محصول مورد نظر را براي مدتهاي طولاني حفظ نمود.

 

اصل كنسروكردن مواد غذايي: براساس از بين بردن مقاوم ترين ميكروب بيمـاريزا نسبت به حرارت مي باشد كه باكتري كلستريديوم بوتولينوم ميباشد و يك باكتري غيربيماريزا ديگر كه مقاومت زيادي در مقابل حرارت دارد.

 

 

از لینک زیر ادامه این مطلب دانلود نمایید .

 

 

 

 

پسورد : www.noandishaan.com

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...