Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 31 مرداد، 2010 سلام به همگی. جاتون خالی دیروز ما رفتیم ایالت پنسیلوانیا برای دیدن "خانه ی آبشار" عکسهاش خالی از لطف نیست . خوشحال می شم نظرتون رو بگید. 9
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 1 شهریور، 2010 واقعا عالیه .. 1. عکس ها نو و تازه و با دیدی جدید گرفته شده .. 2. در عکس های سعی شده به تمام جزئیات پرداخته بشه ... 3. در کل عالیه :icon_gol:
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 1 شهریور، 2010 منم از اینجاها میخوام.....شکلک حسرت ان شالله شما هم صاحب یکی از این خانه های زیبا می شوی
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 ان شالله شما هم صاحب یکی از این خانه های زیبا می شوی میسی ....من دوس دارم خونه ای کاملا سنتی و ایرانی داشته باشم نه از اینا ولی دوس دارم برم ببینم اینجور جاهارو 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 1 شهریور، 2010 میسی ....من دوس دارم خونه ای کاملا سنتی و ایرانی داشته باشم نه از اینا ولی دوس دارم برم ببینم اینجور جاهارو با هات موافقم .. البته این خانه آبشار در نوعش خودش بسیار فوق العاده هست ..
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 با هات موافقم ..البته این خانه آبشار در نوعش خودش بسیار فوق العاده هست .. اره تو عکسا خیلی قشنگ بود 2
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 1 شهریور، 2010 اره تو عکسا خیلی قشنگ بود این یکی از شاهکارهای معماری معاصره ... که واقعا به شکل عالییی این خانه با طبیعت یکی شده این خانه شده جزیی از طبیعت
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 1 شهریور، 2010 واقعا عالیه ..1. عکس ها نو و تازه و با دیدی جدید گرفته شده .. 2. در عکس های سعی شده به تمام جزئیات پرداخته بشه ... 3. در کل عالیه :icon_gol: نظر لطفتونه. 300 تا عکس بود راستش، نتونستم همشو آپلود کنم. شرمنده خلاصه 2
ارسال های توصیه شده