Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همگی. جاتون خالی دیروز ما رفتیم ایالت پنسیلوانیا برای دیدن "خانه ی آبشار" عکسهاش خالی از لطف نیست . خوشحال می شم نظرتون رو بگید. 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ نظری؟ پیشنهادی؟ انتقادی؟ هیچ چی نبود؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ واقعا عالیه .. 1. عکس ها نو و تازه و با دیدی جدید گرفته شده .. 2. در عکس های سعی شده به تمام جزئیات پرداخته بشه ... 3. در کل عالیه :icon_gol: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ منم از اینجاها میخوام.....شکلک حسرت 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ منم از اینجاها میخوام.....شکلک حسرت ان شالله شما هم صاحب یکی از این خانه های زیبا می شوی لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ ان شالله شما هم صاحب یکی از این خانه های زیبا می شوی میسی ....من دوس دارم خونه ای کاملا سنتی و ایرانی داشته باشم نه از اینا ولی دوس دارم برم ببینم اینجور جاهارو 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ میسی ....من دوس دارم خونه ای کاملا سنتی و ایرانی داشته باشم نه از اینا ولی دوس دارم برم ببینم اینجور جاهارو با هات موافقم .. البته این خانه آبشار در نوعش خودش بسیار فوق العاده هست .. لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ با هات موافقم ..البته این خانه آبشار در نوعش خودش بسیار فوق العاده هست .. اره تو عکسا خیلی قشنگ بود 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ اره تو عکسا خیلی قشنگ بود این یکی از شاهکارهای معماری معاصره ... که واقعا به شکل عالییی این خانه با طبیعت یکی شده این خانه شده جزیی از طبیعت لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ واقعا عالیه ..1. عکس ها نو و تازه و با دیدی جدید گرفته شده .. 2. در عکس های سعی شده به تمام جزئیات پرداخته بشه ... 3. در کل عالیه :icon_gol: نظر لطفتونه. 300 تا عکس بود راستش، نتونستم همشو آپلود کنم. شرمنده خلاصه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده