fakur1 10133 ارسال شده در 25 آذر، 2014 این بیماری اسمش توجیه هست. همونی که همیشه دلیل رفتار ها و گفتار هامونه. هر کاری که ازمون سر میزنه یه توجیهی براش داریم . ما کی میخوایم دست از سر خودمون و توجیهاتمون ورداریم. نمونه هاشو تو همین تاپیک بنویسید تا شاید برای ترک این عادت کمکمون کنه . مثال : میگم چرا در ماشینو اینقد محکم می بندی ؟ میگه : آخه عجله دارم میخوام زودتر برسم . 3
fakur1 10133 سازنده ارسال شده در 25 آذر، 2014 میگم چرا تیمت نمیتونه گل بزنه ؟ میگه : داور باهامون لجه . 1
fakur1 10133 سازنده ارسال شده در 25 آذر، 2014 میگم چرا هیچوقت سر موقع نمیای ؟ میگه : فک کردم تو هم دیر میای . 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 25 آذر، 2014 فقط ایرانیها؟ بین خیلی از آدمها هست ربطی هم به ایرانی و غیر ایرانی بودن نداره 3
fakur1 10133 سازنده ارسال شده در 26 آذر، 2014 فقط ایرانیها؟بین خیلی از آدمها هست ربطی هم به ایرانی و غیر ایرانی بودن نداره رو موضوع گفتگو کنید . ما دنبال مقایسه نیستیم. لطفا موضوعات تاپیکهای منو به حاشیه نکشید.
S.F 24933 ارسال شده در 26 آذر، 2014 درود توجیه .... نمی دونم. چیزی ک ترجیه می دم دربارش حرف بزنم ب روانکاوی مربوط می شه. ب نوعی بر می گرده ب این چیزی بین دروغ و انکار ه! کوچکه دهم نزدیک کوچه 11 میشه. میپرسم می ری کوچه دهم ک بگم فلان کار رو برام انجام بدی؟ میگه نه میرم خونه قلی. (خونه قلی کوچه 11 هست ) این پروسه نه دروغ ه! نه شاید ربطی ب تاپیک داشته باشه. ولی ب نظرم خیلی رایجه. دلیل زیاده، شاید اون فرد تنبلیش می شه بره. شاید هم اصلا توانایی انجام کار رو نداشته باشه و روش نشه بگه. نتیجتا می گه ک نمی رم. من می گم باید با خودمون رو راست باشیم و بعدش برسیدم به رو راستی با دیگران. شاید ظاهر حرفام گسیخته ب نظر برسه، ببخشید با حرف مشکل دیرینه دارم امیدوارم تو ریشه و دلایل واقعی ه افکار و اعمالمون بیشتر و عمیق تر و بهتر فکر کنیم در پناه حق ./. 2
fakur1 10133 سازنده ارسال شده در 26 آذر، 2014 درود توجیه .... نمی دونم. چیزی ک ترجیه می دم دربارش حرف بزنم ب روانکاوی مربوط می شه. ب نوعی بر می گرده ب این چیزی بین دروغ و انکار ه! کوچکه دهم نزدیک کوچه 11 میشه. میپرسم می ری کوچه دهم ک بگم فلان کار رو برام انجام بدی؟ میگه نه میرم خونه قلی. (خونه قلی کوچه 11 هست ) این پروسه نه دروغ ه! نه شاید ربطی ب تاپیک داشته باشه. ولی ب نظرم خیلی رایجه. دلیل زیاده، شاید اون فرد تنبلیش می شه بره. شاید هم اصلا توانایی انجام کار رو نداشته باشه و روش نشه بگه. نتیجتا می گه ک نمی رم. من می گم باید با خودمون رو راست باشیم و بعدش برسیدم به رو راستی با دیگران. شاید ظاهر حرفام گسیخته ب نظر برسه، ببخشید با حرف مشکل دیرینه دارم امیدوارم تو ریشه و دلایل واقعی ه افکار و اعمالمون بیشتر و عمیق تر و بهتر فکر کنیم در پناه حق ./. بسیار عالی بود. مرسی 1
fakur1 10133 سازنده ارسال شده در 26 آذر، 2014 خیلی ها تا اونجا پیش رفتن که توجیهشون رو هم توجیه میکنند. این خصلت فرهنگ رو نابود میکنه. شایدم نابود کرده. 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری