fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ این بیماری اسمش توجیه هست. همونی که همیشه دلیل رفتار ها و گفتار هامونه. هر کاری که ازمون سر میزنه یه توجیهی براش داریم . ما کی میخوایم دست از سر خودمون و توجیهاتمون ورداریم. نمونه هاشو تو همین تاپیک بنویسید تا شاید برای ترک این عادت کمکمون کنه . مثال : میگم چرا در ماشینو اینقد محکم می بندی ؟ میگه : آخه عجله دارم میخوام زودتر برسم . 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ میگم چرا تیمت نمیتونه گل بزنه ؟ میگه : داور باهامون لجه . 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ میگم چرا هیچوقت سر موقع نمیای ؟ میگه : فک کردم تو هم دیر میای . 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ فقط ایرانیها؟ بین خیلی از آدمها هست ربطی هم به ایرانی و غیر ایرانی بودن نداره 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ فقط ایرانیها؟بین خیلی از آدمها هست ربطی هم به ایرانی و غیر ایرانی بودن نداره رو موضوع گفتگو کنید . ما دنبال مقایسه نیستیم. لطفا موضوعات تاپیکهای منو به حاشیه نکشید. لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ درود توجیه .... نمی دونم. چیزی ک ترجیه می دم دربارش حرف بزنم ب روانکاوی مربوط می شه. ب نوعی بر می گرده ب این چیزی بین دروغ و انکار ه! کوچکه دهم نزدیک کوچه 11 میشه. میپرسم می ری کوچه دهم ک بگم فلان کار رو برام انجام بدی؟ میگه نه میرم خونه قلی. (خونه قلی کوچه 11 هست ) این پروسه نه دروغ ه! نه شاید ربطی ب تاپیک داشته باشه. ولی ب نظرم خیلی رایجه. دلیل زیاده، شاید اون فرد تنبلیش می شه بره. شاید هم اصلا توانایی انجام کار رو نداشته باشه و روش نشه بگه. نتیجتا می گه ک نمی رم. من می گم باید با خودمون رو راست باشیم و بعدش برسیدم به رو راستی با دیگران. شاید ظاهر حرفام گسیخته ب نظر برسه، ببخشید با حرف مشکل دیرینه دارم امیدوارم تو ریشه و دلایل واقعی ه افکار و اعمالمون بیشتر و عمیق تر و بهتر فکر کنیم در پناه حق ./. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ درود توجیه .... نمی دونم. چیزی ک ترجیه می دم دربارش حرف بزنم ب روانکاوی مربوط می شه. ب نوعی بر می گرده ب این چیزی بین دروغ و انکار ه! کوچکه دهم نزدیک کوچه 11 میشه. میپرسم می ری کوچه دهم ک بگم فلان کار رو برام انجام بدی؟ میگه نه میرم خونه قلی. (خونه قلی کوچه 11 هست ) این پروسه نه دروغ ه! نه شاید ربطی ب تاپیک داشته باشه. ولی ب نظرم خیلی رایجه. دلیل زیاده، شاید اون فرد تنبلیش می شه بره. شاید هم اصلا توانایی انجام کار رو نداشته باشه و روش نشه بگه. نتیجتا می گه ک نمی رم. من می گم باید با خودمون رو راست باشیم و بعدش برسیدم به رو راستی با دیگران. شاید ظاهر حرفام گسیخته ب نظر برسه، ببخشید با حرف مشکل دیرینه دارم امیدوارم تو ریشه و دلایل واقعی ه افکار و اعمالمون بیشتر و عمیق تر و بهتر فکر کنیم در پناه حق ./. بسیار عالی بود. مرسی 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ خیلی ها تا اونجا پیش رفتن که توجیهشون رو هم توجیه میکنند. این خصلت فرهنگ رو نابود میکنه. شایدم نابود کرده. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده