niyan.d 1473 ارسال شده در 25 آذر، 2014 گزارش 5 جلدی طرح جامع قزوین. 90 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13
somayehshirmohammadi 11 ارسال شده در 9 شهریور، 2015 سsalam akharin tarhe jame ghazvin sale chand boode? 1
mahdi nejadrafie 15 ارسال شده در 14 تیر، 2017 agar eshtebah nkonm sale 90 tahie mishe va sale 94 dar shoraye awli shahrsazi tasvib mishe 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 تیر، 2017 اینم پاورپوینت طرح جامع قزوین هست که توسط مهندسین مشاور شهر و برنامه در 443 اسلاید تهیه شده و می تونید دانلود کنید. برای استفاده باید هر 4پارت رو دانلود کنید که بتونید extract کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
mahdi nejadrafie 15 ارسال شده در 21 تیر، 2017 mohammad aref aziiz babate tarhe jame kheyli mochakeram azat 2
mahdi nejadrafie 15 ارسال شده در 22 مرداد، 2017 dustan salam omidvarm haletun khub bashe khastm bbinm az dustan kasi tarhe jamee qazvin k tavasote mohandesin moshaver sharmand tahie shode ro dare dar ekhtiare mn bzare 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 مرداد، 2017 dustan salam omidvarm haletun khub bashe khastm bbinm az dustan kasi tarhe jamee qazvin k tavasote mohandesin moshaver sharmand tahie shode ro dare dar ekhtiare mn bzare سعی میکنم تا فردا آپلود کنم واست. فقط فارسی هم بنویسی بهتره
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 24 مرداد، 2017 طرح جامع 69-1368 توسط مهندسین مشاور شارمند تهیه شده که گزارشات مرحله اول این طرح رو از لینک های زیر می تونید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طرح تفصیلی مربوطه نیز در سال 1373 توسط مهندسین مشاور شارمند تهیه شد که این طرح رو هم از لینک زیر می تونید به صورت PDF دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
pari.arch305 12 ارسال شده در 6 بهمن، 2017 خیلی ممنون از اطلاعات خوبی که گذاشتین ببخشید من ی سوال دارم این فایل برای سال 90 هست جدیدترش رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 بهمن، 2017 خیلی ممنون از اطلاعات خوبی که گذاشتین:icon_gol: ببخشید من ی سوال دارم این فایل برای سال 90 هست جدیدترش رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ افق طرح تا سال 1400 هست. یعنی طرح جدیدتری حداقل تا اون موقع تهیه نمیشه دیگه 1
koser 22 ارسال شده در 30 آبان، 2020 در در 3 خرداد 1396 در 23:08، Mohammad Aref گفته است : طرح جامع 69-1368 توسط مهندسین مشاور شارمند تهیه شده که گزارشات مرحله اول این طرح رو از لینک های زیر می تونید دانلود کنید. سلام جناب عارف عزیز و پرتلاش با عرض پوزش، جلد اول می بایست شامل دو PDF باشه تا در هنگام Extract با یکدیگر تلفیق بشن اما ظاهرا اشتباهی صورت گرفته و پارت اول جلد اول PDF هست اما پارت دوم پاورپوینت! می خواستم بدونم درسته یا سیستم من اشتباه می کنه؟!? ممنون از توجهتون
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 30 آبان، 2020 در 32 دقیقه قبل، koser گفته است : سلام جناب عارف عزیز و پرتلاش با عرض پوزش، جلد اول می بایست شامل دو PDF باشه تا در هنگام Extract با یکدیگر تلفیق بشن اما ظاهرا اشتباهی صورت گرفته و پارت اول جلد اول PDF هست اما پارت دوم پاورپوینت! می خواستم بدونم درسته یا سیستم من اشتباه می کنه؟!? ممنون از توجهتون بله ممنون. لینک پارت دوم اشتباه بود که اصلاح شد. 1
ارسال های توصیه شده