Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ :whistle:ببینیم کسی هست انقد جهت اطلاع داشته باشه :ws3: 9 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ الان داری به بقیه فخر میفروشی؟ ما که بخیل نیستیم امشب فکرکنم بیست وسی این خبر رو اعلام کنه 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ الان داری به بقیه فخر میفروشی؟ ما که بخیل نیستیم امشب فکرکنم بیست وسی این خبر رو اعلام کنه نه چه فخری چه کشکی چه دوغی دس من که نیست آره تو صرفا جهت اطلاع ، جهت اطلاع های منو نشون میده 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ وقتی دیر به دیر میای همینه دیگه.. ولی من داشتم... 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ وقتی دیر به دیر میای همینه دیگه.. ولی من داشتم... حالا خصوصی هاشو نشون ندادم اونام یه 200تایی بود 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ حالا واقعا باور کردید من انقد نقل قول و امتیاز و پیغام داشتم؟ به این میگن تکنولوژی inspect element 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ حالا واقعا باور کردید من انقد نقل قول و امتیاز و پیغام داشتم؟ به این میگن تکنولوژی inspect element خب این چیزا مهم نیست که... من زیادتوجه نمیکنم به این مسیله... الان تازه فهمیدی تکنولوژیشو 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ خب این چیزا مهم نیست که... من زیادتوجه نمیکنم به این مسیله... الان تازه فهمیدی تکنولوژیشو نه اونموقع که کسی بلد نبود یاهو بسازه من از این تکنولوژی بهره ها میگرفتم 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ حالا واقعا باور کردید من انقد نقل قول و امتیاز و پیغام داشتم؟ به این میگن تکنولوژی inspect element منکه مطمئن بودم ولی جلوت نگفتم اخه گفتم حتما خیلی ذوق داری که انقد جهت اطلاع داشته باشی ناراحت شدی؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ نه اونموقع که کسی بلد نبود یاهو بسازه من از این تکنولوژی بهره ها میگرفتم اون که بعله داش کوروشی دیگه... 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ منکه مطمئن بودم ولی جلوت نگفتم اخه گفتم حتما خیلی ذوق داری که انقد جهت اطلاع داشته باشیناراحت شدی؟؟؟؟ آره جون خودت کوروش و ناراحتی 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ اون که بعله داش کوروشی دیگه... :w139: 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ فکر کنم باید بری اخبار بخش صرفا جهت اطلاع مشغول به کار بشی خدا زیادش کنه واست 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ فکر کنم باید بری اخبار بخش صرفا جهت اطلاع مشغول به کار بشی خدا زیادش کنه واست حالا فهمیدی خالی بندی بود یا نه 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ حالا فهمیدی خالی بندی بود یا نه مهم نیت ولی خب خلوص نیت داشتی این همههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه جهت اطلاع شد + استفاده از تکنولوژی 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ مهم نیت ولی خب خلوص نیت داشتی این همههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه جهت اطلاع شد + استفاده از تکنولوژی نه ولی خب واقعا 1ماه یا 6هفته که نبودم حدود 20تا پیام خصوصی + 150 یا 200امتیاز + 20تا پیغام بازدیدکننده + 10 یا 15تاهم نقل قول داشتم این دیگه آمار واقعی بود 2 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ داداش من همینو با تکنولوژی Image processing با ابزار Photoshop برات پیاده میکنم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ داداش من همینو با تکنولوژی Image processing با ابزار Photoshop برات پیاده میکنم تکنولوژی من سریع تر و قابل دسترس تره 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ نه ولی خب واقعا 1ماه یا 6هفته که نبودم حدود 20تا پیام خصوصی + 150 یا 200امتیاز + 20تا پیغام بازدیدکننده + 10 یا 15تاهم نقل قول داشتم این دیگه آمار واقعی بود معلومه محبوبی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده