Shiva-M 8295 ارسال شده در 21 آذر، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لیدی گاگا خواننده، ترانهسرا و آهنگساز آمریکایی ایتالیاییتبار هفته گذشته با ظاهری جدید در استانبول ظاهر شد. او بیشتر به خاطر پوششها عجیبی که انتخاب میکند در بین علاقهمندان موسیقی شهره است. لیدی گاگا در یکی از کنسرتهایش لباسی از گوشت پوشیده بود که جنجال های زیادی را به راه انداخت. گاگا اکنون با ظاهری جدید در ترکیه حاظر شده است. حجاب به او اجازه داد به راحتی در فروشگاهها و اماکن عمومی شهر استانبول ظاهر شود. منبع: پارسینه و سلب فا 11
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 21 آذر، 2014 :jawdrop: یعنی گاگا هم به این نتیجه رسید که زیبایی تو سادگیه ؟!! :biggrin: 6
amin 202 مهمان ارسال شده در 22 آذر، 2014 عینکشو... این موجود کلاً باهاس هر جا میره جلب توجه کنه...ولی بهش میاد!...یه نمه شبیه بهنوش بختیاری شده...
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 22 آذر، 2014 :jawdrop: یعنی گاگا هم به این نتیجه رسید که زیبایی تو سادگیه ؟!! :biggrin: دیگه از سادگی گذشته یاد زنهای گروه داعش افتادم 3
Shiva-M 8295 مالک ارسال شده در 22 آذر، 2014 بده مطابق با آداب و سنن هر کشوری لباس می پوشه؟ :biggrin: 3
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 22 آذر، 2014 بده مطابق با آداب و سنن هر کشوری لباس می پوشه؟:biggrin: من کلاً لباس پوشیدنشو دوست دارم چه با حجاب باشه چه بی حجاب چه گوشتی...مهم خلاقیتشه که توی همه کاراش از جمله لباس پوشیدنش وجود داره 2
Lean 56968 ارسال شده در 23 آذر، 2014 انشالله این بانوی محترمه با انتخاب پوشش چادر به دیدار حضرت آقا نائل بشن و نور اسلام بر وجودش بتابه 2
Shiva-M 8295 مالک ارسال شده در 23 آذر، 2014 من کلاً لباس پوشیدنشو دوست دارم چه با حجاب باشه چه بی حجاب چه گوشتی...مهم خلاقیتشه که توی همه کاراش از جمله لباس پوشیدنش وجود داره حالا بی شوخی کلا پشت هر کاری که میکنه حرف هست، منم بعضی کنسرتاشو دوست دارم. حرفای جالبی میزنه. آهنگاشم قبلا خیلی اوکی بود چند وقتیه که کیفیت قبل رو نداره که البته همه الان اینطوری شدن یه نشستی هم با الهام چرخنده داشته باشه دیگه حله حله عالی بود 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 23 آذر، 2014 یه نشستی هم با الهام چرخنده داشته باشه دیگه حله حله نمیدونم چرا هی تو اینترنت الهام چرخدنده سرچ میکردم...:icon_pf (34): مکانیکیم دیگر...
ارسال های توصیه شده