Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لیدی گاگا خواننده، ترانهسرا و آهنگساز آمریکایی ایتالیاییتبار هفته گذشته با ظاهری جدید در استانبول ظاهر شد. او بیشتر به خاطر پوششها عجیبی که انتخاب میکند در بین علاقهمندان موسیقی شهره است. لیدی گاگا در یکی از کنسرتهایش لباسی از گوشت پوشیده بود که جنجال های زیادی را به راه انداخت. گاگا اکنون با ظاهری جدید در ترکیه حاظر شده است. حجاب به او اجازه داد به راحتی در فروشگاهها و اماکن عمومی شهر استانبول ظاهر شود. منبع: پارسینه و سلب فا 11 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ :jawdrop: یعنی گاگا هم به این نتیجه رسید که زیبایی تو سادگیه ؟!! :biggrin: 6 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ عینکشو... این موجود کلاً باهاس هر جا میره جلب توجه کنه...ولی بهش میاد!...یه نمه شبیه بهنوش بختیاری شده... لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ عقل که نیست جان در عذاب است 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ :jawdrop: یعنی گاگا هم به این نتیجه رسید که زیبایی تو سادگیه ؟!! :biggrin: دیگه از سادگی گذشته یاد زنهای گروه داعش افتادم 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ بده مطابق با آداب و سنن هر کشوری لباس می پوشه؟ :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ بده مطابق با آداب و سنن هر کشوری لباس می پوشه؟:biggrin: من کلاً لباس پوشیدنشو دوست دارم چه با حجاب باشه چه بی حجاب چه گوشتی...مهم خلاقیتشه که توی همه کاراش از جمله لباس پوشیدنش وجود داره 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ انشالله این بانوی محترمه با انتخاب پوشش چادر به دیدار حضرت آقا نائل بشن و نور اسلام بر وجودش بتابه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ یه نشستی هم با الهام چرخنده داشته باشه دیگه حله حله 4 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ من کلاً لباس پوشیدنشو دوست دارم چه با حجاب باشه چه بی حجاب چه گوشتی...مهم خلاقیتشه که توی همه کاراش از جمله لباس پوشیدنش وجود داره حالا بی شوخی کلا پشت هر کاری که میکنه حرف هست، منم بعضی کنسرتاشو دوست دارم. حرفای جالبی میزنه. آهنگاشم قبلا خیلی اوکی بود چند وقتیه که کیفیت قبل رو نداره که البته همه الان اینطوری شدن یه نشستی هم با الهام چرخنده داشته باشه دیگه حله حله عالی بود 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ یه نشستی هم با الهام چرخنده داشته باشه دیگه حله حله نمیدونم چرا هی تو اینترنت الهام چرخدنده سرچ میکردم...:icon_pf (34): مکانیکیم دیگر... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده