saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ تفاوت بين برنج قهوه اي و سفيد تنها در رنگ آنها نيست. دانه کامل برنج داراي چندين لايه مي باشد. اگر فقط يک لايه خارجي آن را برداريم، آنچه ناميده مي شود، برنج قهوه اي است. در اثر اين فرايند، مواد مغذي موجود در برنج، به مقدار خيلي کم از بين مي روند. حال اگر برنج قهوه اي آسياب شود، مقدار زيادي از لايه هاي دانه برنج به همراه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و مواد مغذي آن از بين مي روند و آن چه باقي مي ماند، همان برنج سفيد است. در طي آسياب کردن برنج قهوه اي و تبديل آن به برنج سفيد،67 درصد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، 80 درصد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، 90 درصد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، نصف منگنز، نصف برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، 60 درصد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و تمامي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هاي محلول و اسيدهاي چرب ضروري موجود در آن از بين مي روند. [h=2]مواد مغذي موجود در يک ليوان برنج پخته شده ي سفيد و قهوه اي:[/h] [TABLE=align: center] [TR] [TD][/TD] [TD] برنج سفيد [/TD] [TD] برنج قهوه اي [/TD] [/TR] [TR] [TD]کالري [/TD] [TD] 266 [/TD] [TD] 218 [/TD] [/TR] [TR] [TD]پروتئين (گرم) [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 4/5 [/TD] [/TR] [TR] [TD]کربوهيدرات (گرم) [/TD] [TD] 58/6 [/TD] [TD] 45/8 [/TD] [/TR] [TR] [TD]فيبر (گرم) [/TD] [TD] 0/5 [/TD] [TD] 3/5 [/TD] [/TR] [TR] [TD]چربي (گرم) [/TD] [TD] 0/4 [/TD] [TD] 1/6 [/TD] [/TR] [TR] [TD]اسيدهاي چرب غيراشباع (گرم) [/TD] [TD] 0/1 [/TD] [TD] 0/6 [/TD] [/TR] [TR] [TD]کلسترول (ميلي گرم) [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] [h=2]خواص برنج قهوه اي[/h]برنج قهوه اي منبع خوبي از منگنز، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مي باشد. يک فنجان برنج قهوه اي، 80 درصد از نياز روزانه بدن به منگنز را تامين مي کند. منگنز به توليد انرژي از پروتئين و کربوهيدرات کمک مي کند و همچنين در ساخت اسيدهاي چرب نيز وارد عمل مي شود. منگنز براي سلامت سيستم اعصاب و براي توليد هورمون هاي جنسي بسيار مهم است. منگنز جزء مهم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مي باشد که جلوي تخريب سلول را مي گيرد. منگنز جلوي رعشه، ضعف روحي، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را مي گيرد. يک فنجان برنج قهوه اي پخته شده در حدود 3/27 درصد از نياز روزانه بدن به سلنيوم را تامين مي کند. سلنيوم يکي از اجزاي اساسي سوخت و ساز بدن مي باشد، براي مثال در سوخت و ساز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شرکت مي کند، نوعي آنتي اکسيدان مي باشد و وظيفه ايمن سازي بدن را بر عهده دارد. سلنيوم با کمک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقش آنتي اکسيداني خود را کامل مي کند. سلنيوم نه تنها براي مقابله با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهم است، بلکه براي بيماري هاي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، کاهش علامت هاي تنگي نفس و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و همچنين تسکين ورم و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بسيار مفيد مي باشد. برنج قهوه اي از آنجا که داراي مقدار زيادي فيبر و سلنيوم مي باشد، براي بيماران مبتلا به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بسيار مفيد مي باشد. برنج قهوه اي و تمامي غلات و دانه هاي سبوس دار، منبع بسيار خوبي از منيزيم مي باشند. منيزيم فعال کننده بيش از 300 نوع آنزيم مي باشد. اين آنزيم ها در استفاده بدن از گلوکز و انسولين شرکت مي کنند. بر اساس مطالعات به دست آمده برنج قهوه اي، خطر ابتلا به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نوع 2 را کم مي کند. منيزيم، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را کم مي کند، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را از بين مي برد، کاهش دهنده تنگي نفس مي باشد، از گرفتگي عضلاني جلوگيري مي کند، جلوي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را مي گيرد و ابتلا به سکته قلبي و بيماري هاي قلبي را کم مي کند. همچنين منيزيم توسط برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، حرکات اعصاب و عضلات را کنترل مي کند. منيزيم هم مانند کلسيم براي سلامت استخوان مفيد است. دو سوم منيزيم بدن، در استخوان ها جاي دارد. برنج قهوه اي، 3 برابر برنج سفيد داراي فيبر مي باشد. فيبر باعث پايين آمدن کلسترول، کنترل قند خون و ديابت، از بين برنده سرطان روده بزرگ و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مي باشد. مقدار فيبر موجود در تعدادي از ميوه ها و غلات در جدول زير آمده است: [TABLE=align: center] [TR] [TD] غذا [/TD] [TD] مقدار [/TD] [TD] فيبر برحسب گرم [/TD] [/TR] [TR] [TD]جو[/TD] [TD] يک ليوان [/TD] [TD] 13/6 [/TD] [/TR] [TR] [TD]چاودار(گندم سياه)[/TD] [TD] يک سوم ليوان [/TD] [TD] 8/22 [/TD] [/TR] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD] 1 عدد متوسط [/TD] [TD] 5/02 [/TD] [/TR] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD] 1 عدد متوسط با پوست [/TD] [TD] 5 [/TD] [/TR] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD] 1 عدد [/TD] [TD] 4/42 [/TD] [/TR] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD] يک ليوان [/TD] [TD] 3/82 [/TD] [/TR] [TR] [TD]برنج قهوه اي[/TD] [TD] يک ليوان [/TD] [TD] 3/5 [/TD] [/TR] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD] يک چهارم ليوان [/TD] [TD] 3/02 [/TD] [/TR] [TR] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [TD] يک تکه [/TD] [TD] 2 [/TD] [/TR] [/TABLE] روغن برنج قهوه اي(يا روغن سبوس برنج)، داراي مقدار کمي کلسترول LDL(کلسترول بد) مي باشد. باسماتي جزوي از برنج هاي قهوه اي مي باشد. باسماتي و ديگر برنج هاي قهوه اي، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کمتريي دارند. برنج قهوه اي را مي توان تا 6 ماه نگهداري کرد. مريم سجادپور- کارشناس تغذيه منبع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده