pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ سلام سلام :hapydancsmil: این بار نه فقط به دوستای شهرسازم بلکه به همه دوستای نواندیشانی در نتیجه پذیرش سفیر در تالار شهرسازی و اعلام تالار ادبیات برای همکاری این دو تالار مسابقه ای تدارک دیدن با عنوان "بهترین شهر ادبی" چیزی که مسابقه می خواد بهترین جمله، نوشته، تعریف، متن، داستان،.... در مورد شهر از دیدگاه شما نواندیشانی هاست برای شرکت در مسابقه از امروز (28 شهریور) به مدت یک هفته نوشته هاتونو برای من (pari.v) به صورت خصوصی ارسال کنید. توجه داشته باشید که نوشته ها و جملات باید از خودتون باشه برای انتخاب برنده مسابقه از نظرسنجی استفاده میشه پس تبلیغات ممنوع! بسته به تعداد شرکت کننده ها به نفرات برتر جوایز ارزنده! اهدا خواهد شد با تشکر، تالار شهرسازی و تالار ادبیات انجمن علمی آموزشی نواندیشان :icon_gol: 42 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ چیزی که مسابقه می خواد بهترین جمله، نوشته، تعریف، متن، داستان،.... از دیدگاه شما نواندیشانی هاست باید در ارتباط با شهر باشه دیگه؟ 14 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ چیزی که مسابقه می خواد بهترین جمله، نوشته، تعریف، متن، داستان،.... از دیدگاه شما نواندیشانی هاستباید در ارتباط با شهر باشه دیگه؟ آره مریم جون 13 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ درود... بافتِ خاکیِ شهر "نشانه" می شود در گوشه ای با یک عقیقِ سبز... بر روی عقیق نوشته: ادب، دل به خاک دارد؛شهر، دل به سنگ.... این میان سنگ و خاک دست در دست هم...همزیستی کرده اند برای یک شارستان ادبی... امیدوارم دوستانم حضور سبزی داشته باشن... . . . از برگزارکننده ها هم سپاسگزارم برای ای ایده ی خوب... 21 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ درود... بافتِ خاکیِ شهر "نشانه" می شود در گوشه ای با یک عقیقِ سبز... بر روی عقیق نوشته: ادب، دل به خاک دارد؛شهر، دل به سنگ.... این میان سنگ و خاک دست در دست هم...همزیستی کرده اند برای یک شارستان ادبی... امیدوارم دوستانم حضور سبزی داشته باشن... . . . از برگزارکننده ها هم سپاسگزارم برای ای ایده ی خوب... ممنون بابت معرفی زیباتون خواهش می کنم مهندس 16 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ دوستای عزیزم... با توجه به اینکه حنانه جون تا مدتی نیست نوشته هارو واسه خودم بفرستین فقط دوستایی که واسه حنانه فرستادن لطفا واسه من دوباره بفرستن 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ تحلیل کامل از یه شهر مدنظر.. خوبه عالیه...مرسی پری جون 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ بشتــــابید.. بشتـــــابید تنها 3 روز دیگر فرصت دارید تا آثار خود را برای ما ارسال کنید :hapydancsmil::hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ بنا به در خواست دوستان مهلت مسابقه تا دوشنبه 7 مهر تمدید میشه :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ خب خب.. فک کنم دیگه کسی قصد شرکت تو مسابقه رو نداره. نظرسنجی به زودی گذاشته میشه با تشکر از دوستانی که تو مسابقه شرکت کردن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده