nimaha72 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ سلام و خسته نباشید: من یک تصویر رنگی 512*512 دارم. و می خواهم روی آن یک مربع بکشم و از دستور زیر استفاده کرده ام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اما زمانی که با دستور imwrite آن را ذخیره می کنم مستطیل کشیده شده روی تصویر دیده نمی شود چگونه می توانم تصویری که روی آن مربع کشیده ام را به صورت تصویر ذخیره کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ سلام و خسته نباشید: من یک تصویر رنگی 512*512 دارم. و می خواهم روی آن یک مربع بکشم و از دستور زیر استفاده کرده ام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اما زمانی که با دستور imwrite آن را ذخیره می کنم مستطیل کشیده شده روی تصویر دیده نمی شود چگونه می توانم تصویری که روی آن مربع کشیده ام را به صورت تصویر ذخیره کنم؟ سلام دوست عزیز اینجا فقط میاد یه مربع روی تصویر نمایش داده شده رسم می کنه، تصویرتون که تغییری نمی کنه. مثلا این شکلی می تونین همون مستطیل رو با عرض خطها یه پیکسل روی تصویرتون داشته باشین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
nimaha72 70 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ حال اگر بخواهیم اشکال دیگری مثل خط و دایره و منحنی و...رسم کنیم و آن را روی تصویر ذخیره کنیم به طوری که روی تصویر ذخیره شده باقی بماند چه کار انجام دهیم؟ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ حال اگر بخواهیم اشکال دیگری مثل خط و دایره و منحنی و...رسم کنیم و آن را روی تصویر ذخیره کنیم به طوری که روی تصویر ذخیره شده باقی بماند چه کار انجام دهیم؟ مثلا دایره این شکلی میشه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
nimaha72 70 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ حال اگر بخواهیم دایره ای با رنگ قرمز ایجاد کنیم چه کار باید کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ حال اگر بخواهیم دایره ای با رنگ قرمز ایجاد کنیم چه کار باید کرد؟ اینجوری نوشتم هر رنگی بهش می تونی بدی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
nimaha72 70 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ امکانش هست این چند خط را توضیح دهید؟ idx = find(bw); im(idx) = 255; im(idx + r1*c1) = 0; im(idx + 2*r1*c1) = 0; 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ امکانش هست این چند خط را توضیح دهید؟idx = find(bw); im(idx) = 255; im(idx + r1*c1) = 0; im(idx + 2*r1*c1) = 0; قرمز چی میشه، [0 0 255]، با find آدرس ها رو پیدا کردم، البته آدرس خطی، اون سه خط آخر هر کدوم مربوط به یکی از مولفه های r و g و b تصویر مربوط میشه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده