Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ جدی میگممیشه پس ؟ فرستادم نگین قبول نیسُ فلان :| سحر بانو بیا مدالُ بده بهش خیلی حرفه ای میخواد بنویسه 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ جدی میگممیشه پس ؟ فرستادم نگین قبول نیسُ فلان :| نه نمیگیم :| 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ سحر بانو بیا مدالُ بده بهش خیلی حرفه ای میخواد بنویسه منم با پر شتر مرغ مینویسم پس مدال از خودمه 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ منم با پر شتر مرغ مینویسم پس مدال از خودمه ای بابا بزار پس منم برم یه پری پیدا کنم با همون بنویسم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ تارهای موی mee na رو قرض میگیرم باهاش یه قلمو درست میکنم با اون منویسم :| با قلمو که نقاشی میکنند :| 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ ای بابا بزار پس منم برم یه پری پیدا کنم با همون بنویسم تو هم با پر گنجشک بنویس:there: 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ تو هم با پر گنجشک بنویس:there: نه گنجشک ضعیف تر از خروس و شتر ـــه باید دنبال یه چی قوی تر بگردم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ نه گنجشک ضعیف تر از خروس و شتر ـــه باید دنبال یه چی قوی تر بگردم :ws28: قوی تر از شتر مرغ؟؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ :ws28: قوی تر از شتر مرغ؟؟:JC_thinking: قو خوبه؟! از نظر فیزیکی ضعیف تر از شتر مرغِ ولی عمیق بشی بهش میبینی سرشار از حسِ : ) 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ قو خوبه؟!از نظر فیزیکی ضعیف تر از شتر مرغِ ولی عمیق بشی بهش میبینی سرشار از حسِ : ) :ws28: آره.با پر قو اول میشی 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ فکر کردی چرا موهای تو رو قرض میگیرم ؟چون زبره و سفتِ و واسه همین یه کار خوبه فقط :| نخیرم قبلنا ددی ام یدونه درست کرد خیلی هم لطیف و نرم بود !:| 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ :ws28: آره.با پر قو اول میشی بنویس امضا کن من اول میشم همین الان برم از باغ وحش پر قو بکنم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ بنویس امضا کن من اول میشم همین الان برم از باغ وحش پر قو بکنم:hapydancsmil: اگه اینکارو بکنی به جای مدال وانت پراید بهت جایزه میدیمالبته محمد منیجر بزرگ باید جایزشو بدن 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ اگه اینکارو بکنی به جای مدال وانت پراید بهت جایزه میدیمالبته محمد منیجر بزرگ باید جایزشو بدن ای بابا این همه حرف زدیم اخر سر داری میگی محمد اسپانسر کارِ ! :| قربونت من انصراف میدم 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ نخیرم قبلنا ددی ام یدونه درست کرد خیلی هم لطیف و نرم بود !:| باشه :| 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ باشه :| برو پر خروس بکن شروع کن نوشتن :| لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ برو پر خروس بکن شروع کن نوشتن :| خط منو که دیدی اصلا خوب نیس ! لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ ای بابا این همه حرف زدیم اخر سر داری میگی محمد اسپانسر کارِ ! :| قربونت من انصراف میدم محمد دست منو آزاد گذاشته واسه جایزه دادن 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ خط منو که دیدیاصلا خوب نیس ! خیلی هم خوبه شروع کن به نوشتن ! 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ محمد دست منو آزاد گذاشته واسه جایزه دادن بله کاملا معلومه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده