دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز من خطم خوبه ولی نمی تونم شرکت کنم اگه تونستم چشم به خاطر سحر خانوم میام یه جا گفته بودی خوشنویسی کار کردی.حتما باید شرکت کنی 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ خجالت بکش مینایی تازه اول یه متنی گذاشتم تو یهA4 جا میشدبعد عوضش کردم.زود بنویس و برام بفرست. من اگه اول شدم :w58:10 امتیازمو میدمت اگه تو اول شدی مدالتو بده من الان واقعا خجالت کشیدم ولی سحر جدی خیلی طولانیِ یه چیز سبک انتخاب میکردی و کم حجم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ الان واقعا خجالت کشیدمولی سحر جدی خیلی طولانیِ یه چیز سبک انتخاب میکردی و کم حجم خب هر چقدشو میتونی بنویسمیتونی هم تو سه روز بنویسیش که خسته نشی جزوه ها دانشگاهتو چجوری مینوشتی 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ خب هر چقدشو میتونی بنویسمیتونی هم تو سه روز بنویسیش که خسته نشی جزوه ها دانشگاهتو چجوری مینوشتی ئه ئه میخوای کم بنویسم امتیازم کم بشه خودت اول بشیزرنگی تو دانشگاه مگه جزوه هم مینویسن؟پسرا چیکاره بودند پس 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ ئه ئه میخوای کم بنویسم امتیازم کم بشه خودت اول بشیزرنگیتو دانشگاه مگه جزوه هم مینویسن؟پسرا چیکاره بودند پس اول هم بشی مدالت واسه منه که زحمت کشیدم مسابقه رو برگزار کردم دست خط پسرا هم چقد عالیه ماشالا:icon_pf (34):(الان همه پسرا غیرتی میشن و تو مسابقه شرکت میکنن) من یه سری یکی پسرا اومد ازم جزوه بگیره جونشو بالا آوردم تا بهش جزوه دادم:icon_pf (34):بیچاره چقد دلم براش میسوزه الان که فکر میکنم از خودم خجالت میکشم.باورم نمیشه اینقد ظالم بوده باشم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ اول هم بشی مدالت واسه منه که زحمت کشیدم مسابقه رو برگزار کردم دست خط پسرا هم چقد عالیه ماشالا:icon_pf (34):(الان همه پسرا غیرتی میشن و تو مسابقه شرکت میکنن) من یه سری یکی پسرا اومد ازم جزوه بگیره جونشو بالا آوردم تا بهش جزوه دادم:icon_pf (34):بیچاره چقد دلم براش میسوزه الان که فکر میکنم از خودم خجالت میکشم.باورم نمیشه اینقد ظالم بوده باشم من مسابقه شرکت نکرده مدالمُ واگذار میکنم بهت عزیزم برای ترویج شرکت در مسابقه خوب گفتی والا تو یونی ما یه آقای موسوی نامی بود از دخترا قشنگ تر و منظم تر و کامل و جامع مینوشت یه واو هم جا نمینداخت دیگه وقتی یه همچین همکلاسی داشته باشی که خودت جزوه نمینویسی 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ من مسابقه شرکت نکرده مدالمُ واگذار میکنم بهت عزیزم برای ترویج شرکت در مسابقه خوب گفتی والا تو یونی ما یه آقای موسوی نامی بود از دخترا قشنگ تر و منظم تر و کامل و جامع مینوشت یه واو هم جا نمینداخت دیگه وقتی یه همچین همکلاسی داشته باشی که خودت جزوه نمینویسی ممنون اینقد خوبی باریکلا آقای موسویاینقد اسپم کردی !! حتما باید مسابقه شرکت کنی.محمد عارف هم شرکت میکنه 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ زیــــــــــاده چقد متنش خسته میشم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ زیــــــــــاده چقد متنش خسته میشم :ws28: واقعااااااااااااااا؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ زیــــــــــاده چقد متنش خسته میشم آخ گفتی دیدی سحر بانو شاهد از غیب رسید:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ :ws28: واقعااااااااااااااا؟ آره دفعه اول حال نداشتم بخونم حتی اما خوندما الان اما دور از شوخی مسابقه پسندیده ای هست یادم نره میشرکتم ( البته فقط به جهت روحیه دادن به بقیه) 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ ممنون اینقد خوبی باریکلا آقای موسویاینقد اسپم کردی !! حتما باید مسابقه شرکت کنی.محمد عارف هم شرکت میکنه فداات اصن من یه همچین آدمی ام همش خوب اسپم کجا بود اینا همش نکته های مفید برای تاپیک بود 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ آخ گفتی دیدی سحر بانو شاهد از غیب رسید:hapydancsmil: :ws28: هر دوتون تنبیه میشید.سه دفه باید بنویسیدش و بذارید تو مسابقه 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ آخ گفتی دیدی سحر بانو شاهد از غیب رسید:hapydancsmil: توام خسته میشی؟؟ میگم سحر دور بعد یه مسابقه تنبل ترین فرد رو بزار... خیلــــــــــــیا رقیب میطلبن گویـــــــــــــا 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ آره دفعه اول حال نداشتم بخونم حتی اما خوندما الان اما دور از شوخی مسابقه پسندیده ای هست یادم نره میشرکتم ( البته فقط به جهت روحیه دادن به بقیه) هعی.به یاد قدیما این مسابقه رو گذاشتم.راستی یه لطفی کن هانی معمار رو دعوت کن.خطش خیلی خوبهخودتم هم حتماااااااااا بیا 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ هعی.به یاد قدیما این مسابقه رو گذاشتم.راستی یه لطفی کن هانی معمار رو دعوت کن.خطش خیلی خوبهخودتم هم حتماااااااااا بیا چشـــــــــم دعوتش میکنم حتــــــــــــما :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ :ws28: هر دوتون تنبیه میشید.سه دفه باید بنویسیدش و بذارید تو مسابقه تو یه دفعه اش موندیم 3 دفعه میخوای حالا توام خسته میشی؟؟ میگم سحر دور بعد یه مسابقه تنبل ترین فرد رو بزار... خیلــــــــــــیا رقیب میطلبن گویـــــــــــــا آره خیلی طولانیِ حوصله ام نمیگیره با پر خروس نمیشه نوشت ؟! شما بنویس با همه چی میشه 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ با پر خروس نمیشه نوشت ؟! چرا میشه میشه لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ توام خسته میشی؟؟ میگم سحر دور بعد یه مسابقه تنبل ترین فرد رو بزار... خیلــــــــــــیا رقیب میطلبن گویـــــــــــــا کشتید منو برا 4 خط که اونم نصفه نیمن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده