دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 28 آذر، 2014 سلام دوستان عزیز من خطم خوبه ولی نمی تونم شرکت کنم اگه تونستم چشم به خاطر سحر خانوم میام یه جا گفته بودی خوشنویسی کار کردی.حتما باید شرکت کنی 1
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 28 آذر، 2014 خجالت بکش مینایی تازه اول یه متنی گذاشتم تو یهA4 جا میشدبعد عوضش کردم.زود بنویس و برام بفرست. من اگه اول شدم :w58:10 امتیازمو میدمت اگه تو اول شدی مدالتو بده من الان واقعا خجالت کشیدم ولی سحر جدی خیلی طولانیِ یه چیز سبک انتخاب میکردی و کم حجم 2
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 28 آذر، 2014 الان واقعا خجالت کشیدمولی سحر جدی خیلی طولانیِ یه چیز سبک انتخاب میکردی و کم حجم خب هر چقدشو میتونی بنویسمیتونی هم تو سه روز بنویسیش که خسته نشی جزوه ها دانشگاهتو چجوری مینوشتی 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 28 آذر، 2014 خب هر چقدشو میتونی بنویسمیتونی هم تو سه روز بنویسیش که خسته نشی جزوه ها دانشگاهتو چجوری مینوشتی ئه ئه میخوای کم بنویسم امتیازم کم بشه خودت اول بشیزرنگی تو دانشگاه مگه جزوه هم مینویسن؟پسرا چیکاره بودند پس 2
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 28 آذر، 2014 ئه ئه میخوای کم بنویسم امتیازم کم بشه خودت اول بشیزرنگیتو دانشگاه مگه جزوه هم مینویسن؟پسرا چیکاره بودند پس اول هم بشی مدالت واسه منه که زحمت کشیدم مسابقه رو برگزار کردم دست خط پسرا هم چقد عالیه ماشالا:icon_pf (34):(الان همه پسرا غیرتی میشن و تو مسابقه شرکت میکنن) من یه سری یکی پسرا اومد ازم جزوه بگیره جونشو بالا آوردم تا بهش جزوه دادم:icon_pf (34):بیچاره چقد دلم براش میسوزه الان که فکر میکنم از خودم خجالت میکشم.باورم نمیشه اینقد ظالم بوده باشم 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 28 آذر، 2014 اول هم بشی مدالت واسه منه که زحمت کشیدم مسابقه رو برگزار کردم دست خط پسرا هم چقد عالیه ماشالا:icon_pf (34):(الان همه پسرا غیرتی میشن و تو مسابقه شرکت میکنن) من یه سری یکی پسرا اومد ازم جزوه بگیره جونشو بالا آوردم تا بهش جزوه دادم:icon_pf (34):بیچاره چقد دلم براش میسوزه الان که فکر میکنم از خودم خجالت میکشم.باورم نمیشه اینقد ظالم بوده باشم من مسابقه شرکت نکرده مدالمُ واگذار میکنم بهت عزیزم برای ترویج شرکت در مسابقه خوب گفتی والا تو یونی ما یه آقای موسوی نامی بود از دخترا قشنگ تر و منظم تر و کامل و جامع مینوشت یه واو هم جا نمینداخت دیگه وقتی یه همچین همکلاسی داشته باشی که خودت جزوه نمینویسی 2
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 28 آذر، 2014 من مسابقه شرکت نکرده مدالمُ واگذار میکنم بهت عزیزم برای ترویج شرکت در مسابقه خوب گفتی والا تو یونی ما یه آقای موسوی نامی بود از دخترا قشنگ تر و منظم تر و کامل و جامع مینوشت یه واو هم جا نمینداخت دیگه وقتی یه همچین همکلاسی داشته باشی که خودت جزوه نمینویسی ممنون اینقد خوبی باریکلا آقای موسویاینقد اسپم کردی !! حتما باید مسابقه شرکت کنی.محمد عارف هم شرکت میکنه 2
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 28 آذر، 2014 زیــــــــــاده چقد متنش خسته میشم :ws28: واقعااااااااااااااا؟ 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 28 آذر، 2014 زیــــــــــاده چقد متنش خسته میشم آخ گفتی دیدی سحر بانو شاهد از غیب رسید:hapydancsmil: 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 28 آذر، 2014 :ws28: واقعااااااااااااااا؟ آره دفعه اول حال نداشتم بخونم حتی اما خوندما الان اما دور از شوخی مسابقه پسندیده ای هست یادم نره میشرکتم ( البته فقط به جهت روحیه دادن به بقیه) 1
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 28 آذر، 2014 ممنون اینقد خوبی باریکلا آقای موسویاینقد اسپم کردی !! حتما باید مسابقه شرکت کنی.محمد عارف هم شرکت میکنه فداات اصن من یه همچین آدمی ام همش خوب اسپم کجا بود اینا همش نکته های مفید برای تاپیک بود 1
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 28 آذر، 2014 آخ گفتی دیدی سحر بانو شاهد از غیب رسید:hapydancsmil: :ws28: هر دوتون تنبیه میشید.سه دفه باید بنویسیدش و بذارید تو مسابقه 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 28 آذر، 2014 آخ گفتی دیدی سحر بانو شاهد از غیب رسید:hapydancsmil: توام خسته میشی؟؟ میگم سحر دور بعد یه مسابقه تنبل ترین فرد رو بزار... خیلــــــــــــیا رقیب میطلبن گویـــــــــــــا 1
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 28 آذر، 2014 آره دفعه اول حال نداشتم بخونم حتی اما خوندما الان اما دور از شوخی مسابقه پسندیده ای هست یادم نره میشرکتم ( البته فقط به جهت روحیه دادن به بقیه) هعی.به یاد قدیما این مسابقه رو گذاشتم.راستی یه لطفی کن هانی معمار رو دعوت کن.خطش خیلی خوبهخودتم هم حتماااااااااا بیا 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 28 آذر، 2014 هعی.به یاد قدیما این مسابقه رو گذاشتم.راستی یه لطفی کن هانی معمار رو دعوت کن.خطش خیلی خوبهخودتم هم حتماااااااااا بیا چشـــــــــم دعوتش میکنم حتــــــــــــما :flowerysmile: 2
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 28 آذر، 2014 :ws28: هر دوتون تنبیه میشید.سه دفه باید بنویسیدش و بذارید تو مسابقه تو یه دفعه اش موندیم 3 دفعه میخوای حالا توام خسته میشی؟؟ میگم سحر دور بعد یه مسابقه تنبل ترین فرد رو بزار... خیلــــــــــــیا رقیب میطلبن گویـــــــــــــا آره خیلی طولانیِ حوصله ام نمیگیره با پر خروس نمیشه نوشت ؟! شما بنویس با همه چی میشه 1
دختر باران 18625 مالک ارسال شده در 28 آذر، 2014 توام خسته میشی؟؟ میگم سحر دور بعد یه مسابقه تنبل ترین فرد رو بزار... خیلــــــــــــیا رقیب میطلبن گویـــــــــــــا کشتید منو برا 4 خط که اونم نصفه نیمن 2
ارسال های توصیه شده