دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ سلااااااااااااام دوستای گلم امیدوارم خوب و خوش و خرم باشین با یه مسابقه هنری در خدمت شما هستیمم مسابقه برترین دستخط متن مسابقه: ظاهر هر چیز بنا بر احساس ما تغییر می کند و به این خاطر، سحر و زیبایی را در آن می بینیم ، حال آنکه سحر و زیبایی، به واقع درون خود ماست. آنکه فرشتگان و شیاطین را در زیبایی و زشتی زندگی نمی بیند ، به یقین از دانش و آگاهی دور است و روحش نیز تهی از عشق و محبت... متن رو (با خط تحریری با خودکار)بنویسین و خصوصی برای من ارسال کنید مهلت از 27 شهریور تاااااااااااااااا 4مهــــــــــــر جایزه نفر اول مدال مسابقات هنری(به زمان ما که از این جایزه ها خبری نبود)+200امتیاز نفر دوم 150 امتیاز نفرسوم100 امتیاز بقیه هم جیغ و دست و هورا:icon_pf (34): تمدید شد تا 9 مهـــــــــــــــــــــــر 25 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ مرسی. اگه بدخط ترین رو هم جایزه میدید من شرکت کنم 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ مرسی.اگه بدخط ترین رو هم جایزه میدید من شرکت کنم خب منظورم از برترین همون بدترین بودشما بفرست من بخاطر شهامتت بهت 10 امتیاز میدم 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ خب منظورم از برترین همون بدترین بودشما بفرست من بخاطر شهامتت بهت 10 امتیاز میدم باعشه عزیزم 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ عکس بگیریم بفرستیم؟ آقو بگین همه فقط همین متنو ساده بنویسن ها! گل و بته اضافه نکنن بهش که خوشگل تر بشه یا رنگی پنگی اش کنن 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ میشه چندتا دستخط از خودمون بفرستیم؟ 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ عکس بگیریم بفرستیم؟آقو بگین همه فقط همین متنو ساده بنویسن ها! گل و بته اضافه نکنن بهش که خوشگل تر بشه یا رنگی پنگی اش کنن لایک 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ عکس بگیریم بفرستیم؟آقو بگین همه فقط همین متنو ساده بنویسن ها! گل و بته اضافه نکنن بهش که خوشگل تر بشه یا رنگی پنگی اش کنن پ ن پ پست پیشتازش کن خودم عکس میگیرم:icon_pf (34): توجه:دوستان عزیز گل و بوته اضافه نکنن.رنگی پنگی هم نکنید لطفا 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ میشه چندتا دستخط از خودمون بفرستیم؟ یعنی چند تا دستخط شما دارین؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ چه خوب یادم نره شرکت میکنم..ممنون(: 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ یعنی چند تا دستخط شما دارین؟؟ پس چی ولی درکل شبیه بهم و بدخط هستن 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ پس چیولی درکل شبیه بهم و بدخط هستن خسته نباشی:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ خوب چرا نمیشه .. بهتون خصوصی دستخط رو فرستاد؟ پیام خصوصیتونو بستید گلم؟ 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ چی شد سحر جان؟ ما منتظریما من فک میکردم هنوز 4 مهر نشده:icon_pf (34):ببخشید تعداد شرکت کننده ها خعلی کمه.4نفردفه قبل مسابقه داشتیم فک میکنم 13 نفر بودیمحالا مریم خانم و سلامت خانم یه زحمتی بکشن بچه ها رو دعوت کنن تا 3 روز دیگه مسابقه تمدید میشهمخصوصا مدیرا رو دعوت کنید.یه مدیر خوب باید خط خوبی داشته باشه 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز من خطم خوبه ولی نمی تونم شرکت کنم اگه تونستم چشم به خاطر سحر خانوم میام 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ من دس خطم افتضاحه از دکترا هم بدتر 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ من دس خطم افتضاحه از دکترا هم بدتر شرکت کن.. بخندیم.. 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ متن خیلی طولانیِ حال ندارم بنویسم 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ متن خیلی طولانیِ حال ندارم بنویسم خجالت بکش مینایی تازه اول یه متنی گذاشتم تو یهA4 جا میشدبعد عوضش کردم.زود بنویس و برام بفرست. من اگه اول شدم :w58:10 امتیازمو میدمت اگه تو اول شدی مدالتو بده من 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده