دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ شهریور، ۱۳۹۳ سلااااااااااااام دوستای گلم امیدوارم خوب و خوش و خرم باشین با یه مسابقه هنری در خدمت شما هستیمم مسابقه برترین دستخط متن مسابقه: ظاهر هر چیز بنا بر احساس ما تغییر می کند و به این خاطر، سحر و زیبایی را در آن می بینیم ، حال آنکه سحر و زیبایی، به واقع درون خود ماست. آنکه فرشتگان و شیاطین را در زیبایی و زشتی زندگی نمی بیند ، به یقین از دانش و آگاهی دور است و روحش نیز تهی از عشق و محبت... متن رو (با خط تحریری با خودکار)بنویسین و خصوصی برای من ارسال کنید مهلت از 27 شهریور تاااااااااااااااا 4مهــــــــــــر جایزه نفر اول مدال مسابقات هنری(به زمان ما که از این جایزه ها خبری نبود)+200امتیاز نفر دوم 150 امتیاز نفرسوم100 امتیاز بقیه هم جیغ و دست و هورا:icon_pf (34): تمدید شد تا 9 مهـــــــــــــــــــــــر 25 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ شهریور، ۱۳۹۳ مرسی. اگه بدخط ترین رو هم جایزه میدید من شرکت کنم 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ شهریور، ۱۳۹۳ binam* گفته است: مرسی.اگه بدخط ترین رو هم جایزه میدید من شرکت کنم خب منظورم از برترین همون بدترین بودشما بفرست من بخاطر شهامتت بهت 10 امتیاز میدم 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ شهریور، ۱۳۹۳ دختر باران گفته است: خب منظورم از برترین همون بدترین بودشما بفرست من بخاطر شهامتت بهت 10 امتیاز میدم باعشه عزیزم 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ شهریور، ۱۳۹۳ عکس بگیریم بفرستیم؟ آقو بگین همه فقط همین متنو ساده بنویسن ها! گل و بته اضافه نکنن بهش که خوشگل تر بشه یا رنگی پنگی اش کنن 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ شهریور، ۱۳۹۳ میشه چندتا دستخط از خودمون بفرستیم؟ 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ شهریور، ۱۳۹۳ maryam۳۹ گفته است: عکس بگیریم بفرستیم؟آقو بگین همه فقط همین متنو ساده بنویسن ها! گل و بته اضافه نکنن بهش که خوشگل تر بشه یا رنگی پنگی اش کنن لایک 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ شهریور، ۱۳۹۳ maryam۳۹ گفته است: عکس بگیریم بفرستیم؟آقو بگین همه فقط همین متنو ساده بنویسن ها! گل و بته اضافه نکنن بهش که خوشگل تر بشه یا رنگی پنگی اش کنن پ ن پ پست پیشتازش کن خودم عکس میگیرم:icon_pf (34): نقل قول توجه:دوستان عزیز گل و بوته اضافه نکنن.رنگی پنگی هم نکنید لطفا 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ شهریور، ۱۳۹۳ binam* گفته است: میشه چندتا دستخط از خودمون بفرستیم؟ یعنی چند تا دستخط شما دارین؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ شهریور، ۱۳۹۳ چه خوب یادم نره شرکت میکنم..ممنون(: 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ شهریور، ۱۳۹۳ دختر باران گفته است: یعنی چند تا دستخط شما دارین؟؟ پس چی ولی درکل شبیه بهم و بدخط هستن 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ شهریور، ۱۳۹۳ binam* گفته است: پس چیولی درکل شبیه بهم و بدخط هستن خسته نباشی:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ شهریور، ۱۳۹۳ خوب چرا نمیشه .. بهتون خصوصی دستخط رو فرستاد؟ پیام خصوصیتونو بستید گلم؟ 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مهر، ۱۳۹۳ maryam۳۹ گفته است: چی شد سحر جان؟ ما منتظریما من فک میکردم هنوز 4 مهر نشده:icon_pf (34):ببخشید تعداد شرکت کننده ها خعلی کمه.4نفردفه قبل مسابقه داشتیم فک میکنم 13 نفر بودیمحالا مریم خانم و سلامت خانم یه زحمتی بکشن بچه ها رو دعوت کنن تا 3 روز دیگه مسابقه تمدید میشهمخصوصا مدیرا رو دعوت کنید.یه مدیر خوب باید خط خوبی داشته باشه 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز من خطم خوبه ولی نمی تونم شرکت کنم اگه تونستم چشم به خاطر سحر خانوم میام 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مهر، ۱۳۹۳ من دس خطم افتضاحه از دکترا هم بدتر 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مهر، ۱۳۹۳ koroshe_Hakhamanesh گفته است: من دس خطم افتضاحه از دکترا هم بدتر شرکت کن.. بخندیم.. 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مهر، ۱۳۹۳ متن خیلی طولانیِ حال ندارم بنویسم 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ مهر، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: متن خیلی طولانیِ حال ندارم بنویسم خجالت بکش مینایی تازه اول یه متنی گذاشتم تو یهA4 جا میشدبعد عوضش کردم.زود بنویس و برام بفرست. من اگه اول شدم :w58:10 امتیازمو میدمت اگه تو اول شدی مدالتو بده من 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده