fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ چه جوریشو بلدین؟ میتونین شبیه خودتونو خلق کنید؟ کاربردش رو میدونین ؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۳ ما یه سه واحدیشو پاس کردیم حالا چه نوع شبیه سازی میخوای؟ 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ ما یه سه واحدیشو پاس کردیم حالا چه نوع شبیه سازی میخوای؟ شبیه سازی از خود. که بتونه خودشو رو در رو ببینه و به قضاوت خودش بشینه . 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ شبیه سازی از خود. که بتونه خودشو رو در رو ببینه و به قضاوت خودش بشینه . به نظرم انسان ها خیلی پیچیده تر از اونی هستن که به نظر میان ، هرکس میتونه ادعا کنه خودش رو کاملا میشناسه اما تو زندگی بارها براش پیش میاد که در مقابل بعضی وقایع عکس العمل هایی نشون میده که بعدش میگه "این آدم واقعا من بودم؟" شبیه سازی میشه کرد اما در حد یک ماکت که کلیات رو نشون بده 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۳ به نظرم انسان ها خیلی پیچیده تر از اونی هستن که به نظر میان ، هرکس میتونه ادعا کنه خودش رو کاملا میشناسه اما تو زندگی بارها براش پیش میاد که در مقابل بعضی وقایع عکس العمل هایی نشون میده که بعدش میگه "این آدم واقعا من بودم؟" شبیه سازی میشه کرد اما در حد یک ماکت که کلیات رو نشون بده بله دقیقا همینطوره . شبیه سازی از خود , به انسان این فرصت رو میده که فاصله عقل سنی و عقل موجودش رو بتونه بسنجه . در مورد روشهای شبیه سازی هم در ادامه گفتگو خواهیم کرد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده