رفتن به مطلب

انجمن جان با ما به ازین باش :|

Hanaaneh

ارسال های توصیه شده

با نظر فافا موافقم کاملا :icon_gol:

یه نکته ای هم که هست اینه که الان همه درگیر زندگیشون شدن! همه یهویی با هم! :ws3:

حرفتو قبول دارم پری جان

اما میدونی چیه ما میتونیم اگر حداقل هفته ای چند ساعت میاییم،باز یه حرکت مفید داشته باشیم

حالا اونایی که واقعا درگیرن رو کار نداریم

یه عده هستن که با اینکه میتونن کاری کنن،باز هم ترجیح میدن سکوت کنن:|

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چی شده که انجمن به اینجا رسیده؟

متر و معیار شما برای سنجش سطح انجمن چیه؟

نبود کاربران قدیمی ؟یا رتبه انجمن و تعداد کاربران؟

اگر ملاک رتبه و تعداد کاربران باشه که بنظرم انجمن پیشرفت داشته

چرا جو بچگانه توی انجمن حاکم شده؟

در گذشته این جو بیشتر حاکم بود نمونه اش قهر کردن ها بخاطر گرفتن اخطار-حذف و انتقال تاپیک-تشکر نکردن و زدن تاپیک های با موضوعات سیاسی و مذهبی و تحمل نکردن نگرش های همدیگر وختم تاپیک به توهین و ...

در جو کنونی انجمن این موارد به حداقل رسیده

و در آخر اینکه چه باید کرد که دوباره انجمن به حالت اول و حتی بهتر برگرده؟

حرف و تئوری را بزارید کنار و هرکس بطور مشخص همین جا اعلام کنه چکاری میخاد انجام بده

.........................

این بحث کاربران قدیمی و کاربران جدید که جدیدا در انجمن راه افتاده یک بحث تخریبی است ..

.

قبلا اکثرا جمع بودن در تالار های گفتگو آزاد و تفریح و پروفایل ها ولی الان فعالیت ها پخش شده در بقیه تالارها....

یه عادت خیلی بد که از گذشته تا الان از بین نرفته بحث دعوت برای حضور در تاپیک هاست .در وقوانین انجمن ننوشته تاپیک ملک خصوصی یک نفر محسوب میشه و حتما باید با اجازه شخص به آن ورود پیدا کرد بنابراین حضور و نظر دادن در تمام تاپیک های انجمن آزاد است .اگر بصورت پیام خصوصی دعوت به موضوع شدید فقط جنبه اطلاع رسانی داره و نه چیز دیگر.مگر تاپیک خاصی باشد که در پست اول آن اطلاع رسانی می شود و امیدوارم از این عبارت ممنونم از دعوتت کمتر بشه

دوست عزیز شما روزانه به چند تا از این تاپیک های گفتگو آزاد و تالارهای عمومی سر میزنید؟

چقدر پست ها رو دنبال میکنید؟

تالارهای خصوصی چی؟

اینکه شما میگید قبلا بچگانه تر بود،بهتره تاپیک های قدیم و جدید رو با هم مقایسه کنید

دوست عزیز من اگر میگم کاربرهای قدیمی،منظورم بچه هاییه که از زمان عضویت خودم سراغ داشتم

البته من خیلی نیست که عضوم

چیزی حدود یه سال و نیم

یه انجمن میتونه فقط چند نفر باشه اما همون بازده خوبی داشته باشه

حکایت همون که میگه اونا دو نفر بودن همراه و ما صد نفر بودیم تنها

اگر تو جو کنونی این قهر و این چیزا رو میگید به حداقل رسیده،چون خبری از تاپیک های جنجال برانگیز نیست

گفتم که بچه ها انگار دارن سعی میکنن نظر خودوشن رو پنهان کنن

البته منظورم همه نیست

من هم اعتقادی به اینکه برای یه تاپیک همه دعوت بشن ندارم

به نظرم تاپیک های تخصصی رو بهتره فقط کاربرای مربوط به همون تالار دعوت بشن

و البته اینو هم بگم که وقتی بچه ها نظراتشون رو گفتن،انشاالله یه جمع بندی داریم که به نتیجه برسیم

ممنون بابت توضیحات کاملتون:w16:

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

ممنون از تمام دوستانی که در بحث شرکت کردن و نظراتشون رو بیان کردن

خب قرار بود بعد از اینکه دوستان نظراتشون رو دادن،یه جمع بندی داشته باشیم:

عدم اعتنا به این همه کاربر جدید که اگه موندگار بشنف خودشون یکی دو سال بعد به عنوان کاربر قدیمی محسوب میشن !

ترجیح کاربرای جدید به فعالیت های عمومی و گفتمانی ... به جای فعالیت توی تالار تخصصیشون

مدیران هر تالار خواستار فعالیت تخصصی بچه های جدید باشن و این انتظارو ازشون داشته باشن که صرفا برای کارهای جانبی نیان انجمن. به عبارت بهتر ازشون کار بخوان مسئولیت بخوان.و در مقابلش ازشون سوال کنن که طرف جدی بگیره

بحث‌های حاشیه‌ای و یا روابطمون با افراد رو به صورت شخصی نگه داریم. اینو هم به خودم و هم به همه‌ی دوستان میگم که تو بوق کردن چنین مسائلی نه مسلما خوشایند بقیه است و نه در آینده به سود خود ماست

تاپیکای متفرقه انقد تند تند اپ میشن تاپیکای جدید میرن آخر

سعی کنیم مطالب حاشیه ای،روزمره رو کم کنیم تو انجمن بیشتر به سمت علمی گرایی بریم

پایداری در فعالیت

...یکی از جنبه هاش..پ

ایداری در رفتار و استقلال فکری هست

..

اینکه ما با از بین رفتن یک از جنبه های فعالیتمون در یک گروه...به عنوان مثال دوستی با یک یا چند نفر...فعالیت در گروه رو به پایان نرسونیم...

انجمنی که به صرف دوستی ها وابسته باشه...تاکید می کنم فقط دوستی...پایداری دائم نحواهد داشت..

و با با رفتن یک نفر..گروهی هم می رن...باید دیدگاه ها عوض بشه...

انجمن هم باید طی راهکارهایی به کاربراش...تعهدش رو نسبت بهشون بالا تر ببره...

شما شرایط و فضا رو طوری تغییر بدید که انجمن حرفجدیدی برای گفتن داشته باشه و چیزی ب کاربرا بده که جاهای دیگه نتونن پیدا کنن بعد کاربرا حس تعلق پیدا میکنن اون ها هم برای رشد فضا تلاش میکنن....

بنظر من قدم اول و مهم برای تغییر فضای انجمن باید توسط مدیرای رده ی بالا برداشته بشه. باید روشن و مشخص کنن برای خودشون ومدیرای بخش ها و تالارها که چشم اندازی که میخان بهش برسن کجاست و قراره که ب چی تبدیل بشن...بعد هم در راستای همون چشم انداز قوانین و مقررات تعیین کنن البته برای خودشون نه برای کاربران! و در انتها هم برنامه ریزی درست انجام بدن و خودشون رو ملزم کنن ب انجام اون برنامه و قوانین.... نه اینکه فقط بگن که ما باید پیشرفت کنیم...

یه اصل اساسی هم برای حفظ کاربرا مورد توجه بیشتر قرار بگیره : قدردانی از زحمات کاربرا + عذر خواهی درست و حسابی و جانانه در مواقعی که اشتباه میکنن بجای معذرت خواهی دست ب کمر و طلبکارانه

قدم دوم هم توسط مدیرای تالارا باید برداشته بشه و خود مدیرای تالارا به شدت فعالیت کنن... و مباحث آموزشی خوب و کاربردی راه بندازن.

نکته ی بعدی اینکه انجمن برای دانشجوها خیلی مفید تره تا فارغ التحصیلا. دغدغه ی فارغ التحصیلا چیزای دیگه ایه مث پول دراوردن و ... و یکی از عوامل دور کننده ی فعالیت خوب و مفید و علمی کاربرای قدیمی از انجمن همینه که دیگه اینجا پاسخگوی نیازشون نیست و فقط وقتگیره براشون... بهتره روی کابرای دانشجو و جدیدترها هم سرمایه گذاری بشه.

خب دوستان من دوباره نظرات همگی رو خوندم و این نظرات رو که به نظرم شادی تاثیر بیشتری داشته باشه،کپی کردم

الان به نظرم بهتره روی این مسائل مانور بدیم

• Like 11
لینک به دیدگاه

از حنانه عزیز و بقیه دوستان برای شرکت در این تاپیک و نقطه نظراتشون ممنونم.

اهداف اولیه نواندیشان رو میتونید تو این تاپیک ببینید.

اهدافی که شاید بعضیشون خیلی دور به نظر برسه ولی میشه با کمک همه دوستان بهشون رسید. همونطوریکه الان به بعضی هاشون رسیدیم ولی هنوز خیلی راه مونده تا نهایی بشه. قوانینی که برای هریک از مدیران و کاربران در نظر گرفته شده سعی داریم به بهترین شکل ممکن انجام بشه تا حق کسی پایمال نشه اگر دوستان هر نقطه نظری در مورد این قوانین دارن خوشحال میشیم بشنویم.برای کاربران فارغ التحصیل سعی کردیم با ایجاد بخش استخدام و کاریابی و درج آگهی های استخدامی جدید نیاز دوستان رو تا حدی برطرف کنیم هرچند به دلیل کمبود وقت و دست تنها بودن اونطور که مدنظر بوده نتونستیم این بخش رو فعال نگه داریم امیدواریم با همکاری دوستان بتوانیم بیشتر به این بخش برسیم. امیدواریم که روزی به همه این اهداف برسیم:a030::icon_gol:

نواندیشان همیشه و همواره قدردان زحمات دوستان بوده و هست.:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...