رفتن به مطلب

عشق یا تحصیل علم؟؟

pary naz

ارسال های توصیه شده

هرچقدم برات توضیح بدم فایده نداره به یک سنی که برسی خودت متوجه میشی چی تو زندگی مهمه

منم نگفتم که راه عشق رو لزوما انتخاب میکنم ودست از ادامه تحصیل واهدافم میکشم فقط خواستم موضوع توی تاپیک به چالش کشیده بشه تاهمه به نتیجه مطلوب تری برسیم خواستم تا دلایلتون رو بیشتر شرح بدید اقا مهدی.درحقیقت اگه جواب منو به نظرات بقیه توجه کنید میبینید من سعی کردم نقش بیطرف رو بازی کنم .

اصلا هدف این تاپیک اینه که شما وتمام کسانی که تجربه دارن به بقیه تجربه هاشون رومنتقل کنن.توزندگی که وقت کافی وجودنداره که همه افراد همه ی تجربیات عالم رو خودشون به دست بیارن گاهی لازمه ازتجربیات دیگران استفاده کرد.:w16:

دوستان لطفا تجربیات خود رواز بقیه دریغ نکنید.

شاید فقط یه نفرباتجربه ای که از دیگری اموخته راه درست روانتخاب کنه..:a030:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منم نگفتم که راه عشق رو لزوما انتخاب میکنم ودست از ادامه تحصیل واهدافم میکشم فقط خواستم موضوع توی تاپیک به چالش کشیده بشه تاهمه به نتیجه مطلوب تری برسیم خواستم تا دلایلتون رو بیشتر شرح بدید اقا مهدی.درحقیقت اگه جواب منو به نظرات بقیه توجه کنید میبینید من سعی کردم نقش بیطرف رو بازی کنم .

اصلا هدف این تاپیک اینه که شما وتمام کسانی که تجربه دارن به بقیه تجربه هاشون رومنتقل کنن.توزندگی که وقت کافی وجودنداره که همه افراد همه ی تجربیات عالم رو خودشون به دست بیارن گاهی لازمه ازتجربیات دیگران استفاده کرد.:w16:

دوستان لطفا تجربیات خود رواز بقیه دریغ نکنید.

شاید فقط یه نفرباتجربه ای که از دیگری اموخته راه درست روانتخاب کنه..:a030:

در یک زمان خاص ممکنه آدم حس کنه عشق واقعیشو پیدا کرده و برای خودش هم دلایل خیلی قوی داشته باشه اما وقتی احساسات جای خودش رو به عقل میده آدم میبینه که اصلا یه چیز دیگه میخواد بنابراین بهتر مسیر زندگیشو انتخاب میکنه پیشرفت تحصیلی و کاری موقعیت های خیلی بهتری برای آدم ایجاد میکنه

لینک به دیدگاه

یه فرضیه ای چدیدن محققین بیان کردن و ادمها رو به چند دسته تقسیم کردن حالا بماند جزیاتش چون در این بحث نمیگنجه ولی شما پول و انتخاب کم بقیش و وللش:whistle::w02:

لینک به دیدگاه
یه فرضیه ای چدیدن محققین بیان کردن و ادمها رو به چند دسته تقسیم کردن حالا بماند جزیاتش چون در این بحث نمیگنجه ولی شما پول و انتخاب کم بقیش و وللش:whistle::w02:

ممنون از حضورتون مشتاق دیدار

ولی خوب استاتر گفتن عشق یا تحصیل به نظرتون پول و نظریه اون چه ربط به موضوع داره؟؟؟:w58:

لینک به دیدگاه
ممنون از حضورتون مشتاق دیدار

ولی خوب استاتر گفتن عشق یا تحصیل به نظرتون پول و نظریه اون چه ربط به موضوع داره؟؟؟:w58:

بله نظر ایشون محترمه ولی اون نظریه ای ک بنده میگم با پولش هم میتونه کسب علم کنه هم واسه عشقشون مایه بذارن

لینک به دیدگاه
بله نظر ایشون محترمه ولی اون نظریه ای ک بنده میگم با پولش هم میتونه کسب علم کنه هم واسه عشقشون مایه بذارن

میشه یکم بازش کنین :ws38:

لینک به دیدگاه

عشق خودش چیزایی که باید بگیره رو از آدم میگیره...

نیازی نیست چیزی رو آگاهانه به خاطر اون از دست بدید....

بهم نگو با عشق بیرحمی من زخم دارم تو نمیفهمی....

لینک به دیدگاه

بستگی به طرف داره.

اگه عشق یه طرفه باشه خطای محضه که عشق رو انتخاب کنی:w16:

ولی اگه دو طرفه باشه واقعا اون هم دوستت داشته باشه، حتما میذاره تا حدودی به علم بپردازیم حالا نه تا دکتر و اینا ولی لیسانس و فوق لیسانسو که میذاره. اینجوری به هر دو میرسی:ws3:

لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

من تا حالا تو این موقعیت نبودم

اگه مرد باشی میدونی که تو این جامعه بدون تحصیل به سختی میتونی عشقت رو خوشبخت کنی

ولی با این حال سختی کشیدن خیلی بهتر از از دست دادن عشقته ...

واسه خانوم ها هم که فکر نمیکنم حتی یه لحظه تامل جایز باشه

عشقتون رو انتخاب کنید

به نظر من انتخاب تحصیل میتونه بعد ها پشیمونتون کنه

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
  • 4 هفته بعد...

عشق رو انتخاب می کنم. تا حالا درس رو انتخاب کردیم هیچی نشدیم متاسفانه :banel_smiley_4: عشق رو انتخاب کنیم ببینیم چی میشه :ws38:

لینک به دیدگاه
عشق رو انتخاب می کنم. تا حالا درس رو انتخاب کردیم هیچی نشدیم متاسفانه :banel_smiley_4: عشق رو انتخاب کنیم ببینیم چی میشه :ws38:

مطمئنم اگه عشق رو هم انتخاب کنیم پشیمون میشیم :ws28:

لینک به دیدگاه
مطمئنم اگه عشق رو هم انتخاب کنیم پشیمون میشیم :ws28:

والا با این شانسمون! :ws3:

نه اینجوریام نیست به وقتش عشق رو انتخاب کرده بودیم الان با نوه نتیجه ها رفته بودیم پارک اینجا بحث و تبادل نظر نمی کردیم :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

نه اینجوریام نیست به وقتش عشق رو انتخاب کرده بودیم الان با نوه نتیجه ها رفته بودیم پارک اینجا بحث و تبادل نظر نمی کردیم :banel_smiley_4:

:ws37:

لینک به دیدگاه
  • 5 هفته بعد...

عجب اعتراف غم انگیزی:ws28:

لینک به دیدگاه
عجب اعتراف غم انگیزی:ws28:

:ws3: تعریف از خود نباشه یکی از ویژگی های ممتاز بنده همین توانایی اعتراف به اشتباهات گذشته هستش. ایشالا شما هم به این درجه از تعالی می رسید و رستگار میشید جناب Lean :w02:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...