masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ وقتی کد رو میذارم باید همون موقع بزنید وقتی ساعت 8 میزنید معلومه شانسی میشه شاید تموم شده باشه من کد رو ساعت 6:40 گذاشتم تو پست اول هم ساعتشو زدم که اگه کسی زد و این مشکل پیش اومد بدونه که تقصیر من نیست باید زمانش رو چک کنید ........بازم شرمنده دیگه کد قرار نمیدم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ وقتی کد رو میذارم باید همون موقع بزنید وقتی ساعت 8 میزنید معلومه شانسی میشه شاید تموم شده باشه من کد رو ساعت 6:40 گذاشتم تو پست اول هم ساعتشو زدم که اگه کسی زد و این مشکل پیش اومد بدونه که تقصیر من نیست باید زمانش رو چک کنید ........بازم شرمنده دیگه کد قرار نمیدم دشمنت شرمنده..تقصیر شمانیست که مهندس. 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ آقا یکی از دوستام الان زد ش رو گرفت هرکی میخواد باز تست کنه شاید بگیره اما از من خرده نگیرید 2 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ خیلی ممنون مهندس جان! بسی لطف مینموعیییی!اجرت با اوس کریم! 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ خیلی ممنون مهندس جان!بسی لطف مینموعیییی!اجرت با اوس کریم! خواهش میشه قابل نداره هدف ما ضربه زدن به اپراتورهاست شما زدی؟درست بود؟ 3 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ هدف واالا ب این میگنااا بازم از این کارا بنموع! آورین...آورییین! والا من الان دیدم ولی فک کنم دیه وختش گذشته باشه..! ایشالا دفه بعد..! 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ هدف واالا ب این میگنااابازم از این کارا بنموع! آورین...آورییین! والا من الان دیدم ولی فک کنم دیه وختش گذشته باشه..! ایشالا دفه بعد..! خب بزن شاید بشه ها اگه شد یه صلوات بفرس لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ اخه همراه اول ندارم ک! ولی کلن دمت گرم!خعلی کار باحالی بود!منم اگه دستم رسید ب احتمال (0.00001 %)میذارم اینجا ک استفاده کنن بر و بکس! 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ الان من شارژم صفر شد انقدر زدم فکر کنم کم کرد لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ اخه همراه اول ندارم ک!ولی کلن دمت گرم!خعلی کار باحالی بود!منم اگه دستم رسید ب احتمال (0.00001 %)میذارم اینجا ک استفاده کنن بر و بکس! خواهش میشه .....خواستم بچه ها استفاده کنن وگرنه منم همراه اولی نیستم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ الان من شارژم صفر شد انقدر زدم فکر کنم کم کرد وقتی بار اول نمیشه دیگه نباید بزنید.........واسه منم وقتی واسه ایرانسل میاد بعضی وقتا نمیشه نمیدونم سیستمشون چطوریه ولی در کل خیلی کم پیش میاد که نشه ......شما وقتی ساعت 8 زدی نشد ولی دوستم ساعت 11 زد و شارژشم گرفت 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ شارژ رایگان ایرانسل رسید همه عدد 2 رو به 84888 بفرستند بعد zn3 رو به 8282 آخرشم zn 777 به 8282 وقتی کد رو گرفتید لغو کنید laghv MZANG به 8282 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ شارژ با چه دستوری وارد میشه؟ *140*؟ تونستی بگیری؟ 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ تونستی بگیری؟ آره مرسی --- راهی برای پرداخت قبوض ثابت ندارید مثلا خودبخود پرداخت بشه یا هر چی استفاده میکنیم هزینه نیاد 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ آره مرسی --- راهی برای پرداخت قبوض ثابت ندارید مثلا خودبخود پرداخت بشه یا هر چی استفاده میکنیم هزینه نیاد نه دیگه فعلا اونو اختراع نکردیم لغوشم بزن وگرنه هر روز برات اس میفرسته ش میپرونه 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ نه دیگه فعلا اونو اختراع نکردیم لغوشم بزن وگرنه هر روز برات اس میفرسته ش میپرونه برید تو کارش اختراع کنید دیگه ! 1000تومن /2000تومن دردی دوا نمیکنه !! قبض پرداخت بشه بهتره هاااا 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ برید تو کارش اختراع کنید دیگه !1000تومن /2000تومن دردی دوا نمیکنه !! قبض پرداخت بشه بهتره هاااا پس بده من اون شارژو بده زود باش 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ پس بده من اون شارژو بده زود باش روش انتقالشو بگو انتقال بدم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ روش انتقالشو بگو انتقال بدم :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده