Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 15 آذر، 2014 زادروزتان خجسته و جاودان کوروش هخامنش امیدوارم به بهترینها برسی سرباز جان بر کف سپــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاس
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 15 آذر، 2014 اینکه آدم واسه خودش تولد بگیره مثلا اینجا حق آب و گل داریم ........کسی نبود بگیره .........خودم گرفتم ضایع نشم
Tamana73 28835 ارسال شده در 18 آذر، 2014 تولــــــــــــــــــــــــــدتـــــــــــــــــــــــ مبــــــــــــــــــــــــــــارکــــــــــــــــــــ :icon_gol::hapydancsmil::icon_gol::hapydancsmil::icon_gol:
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 18 آذر، 2014 تولدتون مبارک امیدوارم همیشه سالم و موفق باشین سرباز وطن:icon_gol:
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 18 آذر، 2014 تولــــــــــــــــــــــــــدتـــــــــــــــــــــــمبــــــــــــــــــــــــــــارکــــــــــــــــــــ :icon_gol::hapydancsmil::icon_gol::hapydancsmil::icon_gol: عجب
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 18 آذر، 2014 تولدتون مبارکامیدوارم همیشه سالم و موفق باشین سرباز وطن:icon_gol: ممنون دوست خوبم
saghar... 6666 ارسال شده در 18 آذر، 2014 تولدتون با تاخیر مبارک... امیدوارم همیشه موفق باشید سرباز وطن
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 18 آذر، 2014 تولدتون با تاخیر مبارک...امیدوارم همیشه موفق باشید سرباز وطن سپاسسسسسسسسسسسسسس مهندس
a.namdar 5908 ارسال شده در 18 آذر، 2014 يه بار قبلا تبريك گفته بودم فقط اومدم ارزو كنم برات كه ايشاله سال ديگه با دلخوشي و سعادتمندي كارت پايان خدمتت رو بذاري رو كيك تولدت باهاش عكس بگيري، مونده بود سر دلم اين ارزو.
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 19 آذر، 2014 داداش شرمنده دیر رسیدم اخه نبودم امروز امدم دیدم تولد داداشم گفتم بیام تبریک بگم اقا تولدت مبارک امیدوارم 120ساله بشی و همیشه در تمام مراحل زندگیت موفق وپیروز باشی بازم ببخشید دیر امدم
Eng.KouRosH 9176 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2014 يه بار قبلا تبريك گفته بودمفقط اومدم ارزو كنم برات كه ايشاله سال ديگه با دلخوشي و سعادتمندي كارت پايان خدمتت رو بذاري رو كيك تولدت باهاش عكس بگيري، مونده بود سر دلم اين ارزو. والله واسمون که کیک نمیخرن ولی خب رو کیک معمولی از اینا که مغازه میفروشن میذارم عکس میگیرم
ارسال های توصیه شده