masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ [h=2]قارچ باکیفیت، کلاهک سفت دارد؛ بهطوری که اگر با انگشت آن را فشار دهیم قسمتی از آن فرو نمیرود. رنگ قارچ معیار کیفیت نیست برخلاف تصور عامه که قارچ باید حتما سفید رنگ باشد قارچ کرم نیز دارای مرغوبیت است به همین دلیل نمیتوان رنگ قارچ را دلیلی برای سالمبودن یا ناسالمی آن دانست. سنگینی قارچ معیار سلامت آن قارچ باید دارای وزن مشخصی باشد و قارچ سبک کیفیت لازم را ندارد. قارچهای لکهدار باید پخته شوند لکههای قهوهای رنگ (لکه باکتریایی) که روی کلاهک قارچ به وجود میآید عاملی برای کاهش کیفیت قارچ است اما اگر قارچ به صورت پخته مصرف شود این لکهها آسیبی را به انسان وارد نمیکنند. کلاهک قارچ نباید شکاف داشته باشد کلاهک قارچ باید بسته باشد چراکه تمام ارزش غذایی قارچ در پردههای قهوهای مایل به سیاه زیرقارچ نهفته است که اگر روی کلاهک شکافی ایجاد شود موجب کاهش ارزش غذایی قارچ میشود. قارچ خام مفیدتر است با توجه به اینکه قارچ حاوی انواع ویتامینها و مواد پروتئین است بهتر است آن را به صورت خام در سالاد استفاده شود چرا که پختن یا سرخ کردن قارچ موجب از بین رفتن ارزش غذایی آن میشود. چگونگی نگهداری قارچ مدت نگهداری قارچ در یخچال را در دمای 2 تا 6 درجه سانتیگراد در ظروف بستهبندی یک هفته و در غیر این صورت سه الی چهار روز عنوان کرد. مصرف قارچ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قابل اطمینان نیست قارچهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیشتر در مناطق کوهستانی رشد میکنند که اگر این قارچها در نقاط غیرکوهستانی برداشت شود میتواند برای انسان خطرناک باشد قارچ سمی معمولا خیلی زود شکسته میشود اما بهطور کلی راه تشخیص قارچ سمی ممکن نیست به همین دلیل توصیه میشود از قارچهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام استفاده نشود[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده