ghazalbadii 33 ارسال شده در 13 آذر، 2014 سلام من یک مجموعه تصویر ctدارم و می خواهم آنرا به تصویر سه بعدی تبدیل کنم اما نمی دانم چگونه این کار را انجام دهم می شود لطفامن راهنمایی کنید 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 13 آذر، 2014 سلام من یک مجموعه تصویر ctدارم و می خواهم آنرا به تصویر سه بعدی تبدیل کنم اما نمی دانم چگونه این کار را انجام دهم می شود لطفامن راهنمایی کنید سلام بیشتر توضیح میدین؟ چند تا از تصاویرتون هم می خواین آپلود کنین. 1
ghazalbadii 33 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2014 مثلا اگ تصاویر زیر را داشته باشیم می بینیم که تومور تشخیص داده شده است حال می خواهیم تجسم سه بعدی از تومور را ارائه دهیم 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 13 آذر، 2014 مثلا اگ تصاویر زیر را داشته باشیم می بینیم که تومور تشخیص داده شده است حال می خواهیم تجسم سه بعدی از تومور را ارائه دهیم خب کار ساده ای نیست، فاصله تصویر ها با هم چقدر هست؟ چه تعداد تصویر دارین؟ این توموری که می گین توپر هست، چون اگه توپر باشه فقط محیطش میشه دیگه، به داخلش کار ندارین، میشه گفت ساده تره. یجور interpolation یا درون یابی هست دیگه، از دستور های درونیابی متلب هم شاید بتونین استفاده کنین. 1
ارسال های توصیه شده