sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ [h=1]کشتار بیرحمانه یک کفتار در قم در آستانه روز ملی مبارزه با خشونت علیه حیوانات[/h]۲۰ شهریور ۱۳۹۳ پایگاه خبری دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران: ساعت ۷٫۳۰ صبح روز سه شنبه ۱۳۹۳/۶/۱۸ نیروهای یگان محیط زیست استان قم از طریق مامورین نیروی انتظامی در جریان زخمی شدن یک حیوان بزرگ جثه در جاده قنوات در حاشیه شهر قم قرار می گیرند. محیط بانان بلافاصله عازم محل حادثه شده و با یک کفتار راه راه آسیب دیده مواجه می شوند که توسط طناب به نقطه ای بسته شده و بی حال بر روی زمین افتاده است. کفتاری که در حاشیه شهر قم با ضربات سنگ و چوب افراد محلی به شدت آسیب دید / تصاویر از علیرضا شهرداری کفتار مجروح مورد هجوم افراد محلی قرار گرفته و با ضربات سنگ و چوب مردم به شدت دچار آسیب دیدگی شده بود به نحوی که دندان های حیوان شکسته و تمام بدن آن آثار جراحت بوده است. ………………..دندان های کفتار که بر اثر اصابت اجسام سخت شکسته اند در تصویر مشخص است مامورین پس از بستن دهان و مقید کردن کفتار، حیوان را به اداره کل حفاظت محیط زیست استان قم منتقل نموده و کفتار مجروح تحت معاینه دامپزشک قرار گرفت. ……………………………………تصویر: پارگی طحال و خونریزی شدید اندام داخلی کفتار با تشخیص دامپزشک وضعیت کفتار بحرانی تشخیص داده شد و حیوان بوسیله یک قفس مخصوص انتقال درون خودرو قرار گرفته و راهی کلینیک پارک پردیسان شد که متاسفانه در میانه راه کفتار آسیب دیده بر اثر شدت وارده تلف شد و تنها لاشه اش به تهران رسید. تصویر: خونمردگی و کبودی های شدید عضلات در ناحیه شکم و قفسه سینه کفتار به دلیل اصابت اجسام سخت دکتر ایمان معماریان دامپزشک کلینیک تخصصی حیات وحش سازمان شمحیط زیست پس از کالبد گشایی لاشه کفتار در مورد ضایعات وارده و علت مرگ کفتار راه راه گفت: شکستگی دنده، شکستگی دندان ها، خونریزی و خونمردگی عضلات ناحیه شکم و قفسه سینه، پارگی طحال، خونریزی ریوی و خونریزی داخلی بر اثر اصابت اجسام سخت به نقاط متخلف بدن حیوان علت اصلی مرگ کفتار بوده است 3 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ به نظر من یکی از راه حل هایی که میشه مردم رو در احترام گذاشتن به حیوانات بیشتر تفهیم کرد تلویزیون هستش، آموزش رفتارهای درست با حیوانات باید به مردم نشون داده بشه ، متاسفانه تلویزیون الانه تنها کاری که میکنه اینه که مثلا اعلام میکنه در فلان پارک حفاظت شده در فلان شهر دو قلاده مثلا خرس دیده شد خب که چی؟!! اینکارتون فقط داره به شکارچیا میگه شکار بعدیتون کجاست!!! اینا که نمیشه حفاظت از حیوانات!! اینارو بیشتر میکنیم تو چشم شکارچیا!!! یادمه چند وقت پیش تلویزیون اعلام کرد توی یکی از جنگل های شمال اگر اشتباه نکنم دوقلاده یوزپلنگ دیده شده باورتون نمیشه دو رو بعدش دقیقا دور روز بعد خبر کشته شدن یکی از همون یوزپلنگا از تلویزیون اعلام شد!!!!!!! باور کنین هیچ نیاز نیست من بدونم زیستگاه یه حیوون دقیقا کدوم نقطه در کشورمه ولی نیازه که اینو بدونم در صورت برخورد با اون حیوون چطوری باید رفتار کنم و به اون احترام بزارم، هیچ حیوانی تا خطری رو حس نکنه امکان نداره حمله کنه، اگر چنین کاری رو انجام میده بخاطر رفتار غلط من هستش که چنین حسی پیدا میکنه، ما باید اینو یاد بگیریم نه چشمامونو ببندیم و به محض دیدن یه حیوون تا میخوره بیچاره رو بزنیم و نابود کنیم... همینجا دوباره از دوستان خواهش میکنیم پوستر ، اطلاعیه، بروشور یا هرکار دیگه ای که میتونید برای آموزش رفتار درست با حیوانات تهیه کنین و در مدارس شهرتون پخش کنین و همینطور برنامه های صدا و سیما، اگر عزیزانی هستن که میتونن به گوش دوستان در صدا و سیما برسونن خواهش میکنم دریغ نکنید... به امید روزی که دیگه شاهد این چنین صحنه های دلخراشی در رفتار با حیوانات نباشیم. 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ =سامیار220;1451720]به نظر من یکی از راه حل هایی که میشه مردم رو در احترام گذاشتن به حیوانات بیشتر تفهیم کرد تلویزیون هستش، آموزش رفتارهای درست با حیوانات باید به مردم نشون داده بشه ، متاسفانه تلویزیون الانه تنها کاری که میکنه اینه که مثلا اعلام میکنه در فلان پارک حفاظت شده در فلان شهر دو قلاده مثلا خرس دیده شد خب که چی؟!! اینکارتون فقط داره به شکارچیا میگه شکار بعدیتون کجاست!!! اینا که نمیشه حفاظت از حیوانات!! اینارو بیشتر میکنیم تو چشم شکارچیا!!! یادمه چند وقت پیش تلویزیون اعلام کرد توی یکی از جنگل های شمال اگر اشتباه نکنم دوقلاده یوزپلنگ دیده شده باورتون نمیشه دو رو بعدش دقیقا دور روز بعد خبر کشته شدن یکی از همون یوزپلنگا از تلویزیون اعلام شد!!!!!!! باور کنین هیچ نیاز نیست من بدونم زیستگاه یه حیوون دقیقا کدوم نقطه در کشورمه ولی نیازه که اینو بدونم در صورت برخورد با اون حیوون چطوری باید رفتار کنم و به اون احترام بزارم، هیچ حیوانی تا خطری رو حس نکنه امکان نداره حمله کنه، اگر چنین کاری رو انجام میده بخاطر رفتار غلط من هستش که چنین حسی پیدا میکنه، ما باید اینو یاد بگیریم نه چشمامونو ببندیم و به محض دیدن یه حیوون تا میخوره بیچاره رو بزنیم و نابود کنیم... همینجا دوباره از دوستان خواهش میکنیم پوستر ، اطلاعیه، بروشور یا هرکار دیگه ای که میتونید برای آموزش رفتار درست با حیوانات تهیه کنین و در مدارس شهرتون پخش کنین و همینطور برنامه های صدا و سیما، اگر عزیزانی هستن که میتونن به گوش دوستان در صدا و سیما برسونن خواهش میکنم دریغ نکنید... به امید روزی که دیگه شاهد این چنین صحنه های دلخراشی در رفتار با حیوانات نباشیم. [/size] سلام ممنون آقا سامیار.. پیشنهاداتون خیلی خوبن ....انشا. به جایی برسیم که اینکارارو بتونیم انجام بدیم.. راستی من احتمال میدم این اخباری که شنیدید مربوط به پلنگ باشه چون زیستگاه یوزپلنگ بیشتر توی تپه ماهورهای باز هستش . پلنگ تقریبا در سراسر ایران وجود داره از جمله در جنگل.. انشا..دیگه ازین دست اخبار بد نشنویم.. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده