ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ به دست آوردن، نیازمند شجاعت است؛ ولی پیش از آن، باید شجاعت از دست دادن داشت. چه بسا آدمها که میخواستند چیزهایی را به دست بیاورند، ولی از ترس از دست دادن داراییهای کم خود، از آن چیزها چشم پوشیدند. «از چیزی باید کاست تا به چیزی افزود». دوستانی داشتم با هوش سرشار و ذهنی روشن. دلیر نبودند. از پس سالها، حاصل بودنشان فرقی با آدمهای معمولی نمیکند؛ هوششان فرسوده شد و ذهنشان تیره. بر آنچه داشتند هم چندان نیفزودند. نمیخواستند جایی را که نشسته بودند، ترک کنند و در عین حال، میخواستند به جایی جلوتر یا بالاتر هم دست بیابند؛ در حالی که بر خلاف آدمهای معمولی میتوانستند آنجای جلوتر یا بالاتر را تخیل و تصور کنند. ولی نه خیال نه خواستن آنجای دیگر، بسنده نبود. بعدها کم کم فهمیدم، آدمها به هر چه میرسند از سر دلیریشان است نه هوششان یا تمناهایشان. جهان، قمارخانهای پرنیرنگ و ستمرنگ است. پُردلان به آن پا میگذارند و بُزدلان تنها به تماشا میایستند. پُردلان چه بسا هیچ بار نبرند و بُزدلان هم از باختن مصون باشند، ولی همین شجاعت، در زندگی انسان دلیر، معنا و شور و امید میآفریند. دست آخر، اگر سود و بُردی هم در کار باشد، از آن کسی است که بارها باخته یا دارایی خود را بارها در معرض باختن نهاده است. نه تنها هیچ ثروتی بدون شجاعت به دست نمیآید که شجاعت خود ثروت است؛ 8 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ اره شجاعت خيلي خوبه وقتي يه چيزي رو از ته دل ميخاي، دلتو بزني ب دريا و به بعدش فكر نكني، فقط ب راهت و رفتن تو مسير فكر كني... وقتي تموم شه و برگردي عقبو ببيني، ميبيني شيرين ترين لحظات زندگي ت رقم خورده تجربه اين لذت رو براي همه ارزو دارم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اره شجاعت خيلي خوبهوقتي يه چيزي رو از ته دل ميخاي، دلتو بزني ب دريا و به بعدش فكر نكني، فقط ب راهت و رفتن تو مسير فكر كني... وقتي تموم شه و برگردي عقبو ببيني، ميبيني شيرين ترين لحظات زندگي ت رقم خورده تجربه اين لذت رو براي همه ارزو دارم بهترین ارزوی امسالم رو تو کردی مرسییییییییییدمین ایسی 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ چقدر زیبا بود.... آره واس چیزی که میخواستم 5سال زحمت کشیدم شکست خوردم ولی چون دلم زده بودم به دریا همه سختی هارو به جون خریدم.... تنها خواسته ایی بود که تو زندگیم میخواستم و میخوامش تا ابد.... ..... ممنون آقا سهند. 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ چقدر زیبا بود....آره واس چیزی که میخواستم 5سال زحمت کشیدم شکست خوردم ولی چون دلم زده بودم به دریا همه سختی هارو به جون خریدم.... تنها خواسته ایی بود که تو زندگیم میخواستم و میخوامش تا ابد.... ..... ممنون آقا سهند. :icon_gol: افرین شجاعت تمام زندگیه البته نه همیشه ها مهمه این 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ یعنی همه ثروتمندان امروز جامعه ما شجاع هستند. من میگم 90 درصدشون دزد هستند. 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ یعنی همه ثروتمندان امروز جامعه ما شجاع هستند. من میگم 90 درصدشون دزد هستند. نفرماييد تو رو خدا... درسته دزد ثروتمند زياده اما ٩٠٪ ثروتمندا دزد باشن خيلي بي انصافيه... به نظرم حرفتون دور از انصاف ه... خيليا با زحمت و فكر و تلاششون ثروتمند شدن ك قطعا از ١٠٪ موردنظر شما بيشتره تعدادشون. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده