ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 10 آذر، 2014 [h=2] [/h] کپل و نارنجی با یکدیگر ازدواج کردند و کپلک و صورتی فرزندان آنها هستند.کپل هم دوره ایی ما بودازدواج کرده ما هنوز......! كپل ديروز: به يادماندنيترين شخصيت مدرسه موشها، كسي نبود جز كپل! موش شكمويي كه موقع رفتن به مدرسه، جيبهايش را پر از فندق و پسته ميكرد و بخش مهمي از بار جذابيت مجموعه را به دوش داشت. امروز: بعد از 30 سال، با نارنجي ازدواج كرده و صاحب دو فرزند است. رستوران بزرگي دارد و بسيار مرفه است. او با وجود اينكه يكي از ثروتمندترين موشوند شهر موشهاست هنوز هم شخصيت دوران كودكياش را حفظ كرده. همچنان مهربان، خونسرد و بيخيال است، از دست كسي عصباني نميشود، از هيچ مسئلهاي نگراني به خودش راه نميدهد اما در عين حال مقتصد است. نارنجي ديروز: لوسترين و با ناز و اداترين عروسك مدرسه موشها بود. خودش را بهتر از سايرين ميديد و مدام نارضايتياش را از شرايط و افراد مختلف با تكه كلام مخصوص خودش يعني ايشششش، انقدر بدم مياد به روي همه ميآورد. امروز: خصلتها و حساسيتهاي قديمي را حفظ كرده و همچنان در هر لحظه نسبت به شرايط موجود، ناراضي است و از همه چيز بدش ميآيد. بعد از گذشت سي سال، به زني تبديل شده كه به سر و وضع و پوست و لباسهايش اهميت زيادي ميدهد؛ لبها و گونههايش را بوتاكس ميكند، ماسك خيار ميگذارد و سعي ميكند خوش لباسترين موش شهر موشها باشد.:vahidrk: 10
masi eng 47044 ارسال شده در 10 آذر، 2014 عروسکا ازدواج کردن ما ازدواج نکردیم.. مرسی مهندس خیلی باحال بود........ 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2014 عروسکا ازدواج کردن ما ازدواج نکردیم..مرسی مهندس خیلی باحال بود........ زود باشین دیگه به جای خنده به زندگی برسین مزدوج شین بابا
masi eng 47044 ارسال شده در 10 آذر، 2014 زود باشین دیگه به جای خنده به زندگی برسین مزدوج شین بابا خب وایسا یه هجی مجی بخونم.. مزدوج شم... نه نمیشه.. یه لحظه فکر کردم تو جو کارتونم.... 1
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2014 خب وایسا یه هجی مجی بخونم.. مزدوج شم... نه نمیشه.. یه لحظه فکر کردم تو جو کارتونم.... به به تو باشی این دیگه از اونیکی دخملها و پسمل ها چه انتظاری داشته باشم تا از دخملی بیان بیرون و بشن دختر و از پسملی بیان بیرون و بشن مرد هزار ساله نوری راهه نخیر نمی شه ناامید شدم 1
masi eng 47044 ارسال شده در 10 آذر، 2014 به به تو باشی این دیگه از اونیکی دخملها و پسمل ها چه انتظاری داشته باشم تا از دخملی بیان بیرون و بشن دختر و از پسملی بیان بیرون و بشن مرد هزار ساله نوری راهه نخیر نمی شه ناامید شدم اع..... نه دیگه.. خب چه جوری مزدوج بشم..؟ 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 24 آذر، 2014 زود باشین دیگه به جای خنده به زندگی برسین مزدوج شین بابا بیکاری ها چکارشون داری خو 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 24 آذر، 2014 نیت کن چشاتو ببند بعدش با خدا این و برام معنی کن نیت کن چشماتو ببند 2
amin 202 مهمان ارسال شده در 24 آذر، 2014 یعنی بعد 30 سال بین اینهمه موش شهر موشها یدونه این کپل و نارنجی تونستن ازدواج کنن؟!
ارسال های توصیه شده