رفتن به مطلب

کپل هم دوره ایی ما بودازدواج کرده ما هنوز......!

ENG.SAHAND

ارسال های توصیه شده

[h=2]

[/h]

کپل و نارنجی با یکدیگر ازدواج کردند و کپلک و صورتی فرزندان آنها هستند.کپل هم دوره ایی ما بودازدواج کرده ما هنوز......!

374-e1408520244893.jpg

كپل

ديروز: به يادماندني‌ترين شخصيت‌ مدرسه موش‌ها، كسي نبود جز كپل! موش شكمويي كه موقع رفتن به مدرسه، جيب‌هايش را پر از فندق و پسته مي‌كرد و بخش مهمي از بار جذابيت مجموعه را به دوش داشت.

امروز: بعد از 30 سال، با نارنجي ازدواج كرده و صاحب دو فرزند است. رستوران بزرگي دارد و بسيار مرفه است. او با وجود اينكه يكي از ثروتمندترين موشوند شهر موش‌هاست هنوز هم شخصيت دوران كودكي‌اش را حفظ كرده. همچنان مهربان، خونسرد و بي‌خيال است، از دست كسي عصباني نمي‌شود، از هيچ مسئله‌اي نگراني به خودش راه نمي‌دهد اما در عين حال مقتصد است.

نارنجي

ديروز: لوس‌ترين و با ناز و اداترين عروسك مدرسه موش‌ها بود. خودش را بهتر از سايرين مي‌ديد و مدام نارضايتي‌اش را از شرايط و افراد مختلف با تكه كلام مخصوص خودش يعني ايشششش، انقدر بدم مياد به روي همه مي‌آورد.

امروز: خصلت‌ها و حساسيت‌هاي قديمي را حفظ كرده و همچنان در هر لحظه نسبت به شرايط موجود، ناراضي است و از همه چيز بدش مي‌آيد. بعد از گذشت سي سال، به زني تبديل شده كه به سر و وضع و پوست و لباس‌هايش اهميت زيادي مي‌دهد؛ لب‌ها و گونه‌هايش را بوتاكس مي‌كند، ماسك خيار مي‌گذارد و سعي مي‌كند خوش لباس‌ترين موش شهر موشها باشد.
:vahidrk:

• Like 10
لینک به دیدگاه
عروسکا ازدواج کردن ما ازدواج نکردیم..:ws3::ws28:

مرسی مهندس خیلی باحال بود........

زود باشین دیگه به جای خنده به زندگی برسین مزدوج شین بابا :w000:

:ws3:

لینک به دیدگاه
زود باشین دیگه به جای خنده به زندگی برسین مزدوج شین بابا :w000:

:w58:خب

وایسا یه هجی مجی بخونم.. مزدوج شم...

نه نمیشه.. یه لحظه فکر کردم تو جو کارتونم....

• Like 1
لینک به دیدگاه
:w58:خب

وایسا یه هجی مجی بخونم.. مزدوج شم...

نه نمیشه.. یه لحظه فکر کردم تو جو کارتونم....

به به تو باشی این دیگه از اونیکی دخملها و پسمل ها چه انتظاری داشته باشم تا از دخملی بیان بیرون و بشن دختر و از پسملی بیان بیرون و بشن مرد هزار ساله نوری راهه نخیر نمی شه ناامید شدم:sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
به به تو باشی این دیگه از اونیکی دخملها و پسمل ها چه انتظاری داشته باشم تا از دخملی بیان بیرون و بشن دختر و از پسملی بیان بیرون و بشن مرد هزار ساله نوری راهه نخیر نمی شه ناامید شدم:sigh:

اع.....

نه دیگه.. خب چه جوری مزدوج بشم..؟:ws52::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
  • اضافه کردن...