ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ [h=2] [/h] کپل و نارنجی با یکدیگر ازدواج کردند و کپلک و صورتی فرزندان آنها هستند.کپل هم دوره ایی ما بودازدواج کرده ما هنوز......! كپل ديروز: به يادماندنيترين شخصيت مدرسه موشها، كسي نبود جز كپل! موش شكمويي كه موقع رفتن به مدرسه، جيبهايش را پر از فندق و پسته ميكرد و بخش مهمي از بار جذابيت مجموعه را به دوش داشت. امروز: بعد از 30 سال، با نارنجي ازدواج كرده و صاحب دو فرزند است. رستوران بزرگي دارد و بسيار مرفه است. او با وجود اينكه يكي از ثروتمندترين موشوند شهر موشهاست هنوز هم شخصيت دوران كودكياش را حفظ كرده. همچنان مهربان، خونسرد و بيخيال است، از دست كسي عصباني نميشود، از هيچ مسئلهاي نگراني به خودش راه نميدهد اما در عين حال مقتصد است. نارنجي ديروز: لوسترين و با ناز و اداترين عروسك مدرسه موشها بود. خودش را بهتر از سايرين ميديد و مدام نارضايتياش را از شرايط و افراد مختلف با تكه كلام مخصوص خودش يعني ايشششش، انقدر بدم مياد به روي همه ميآورد. امروز: خصلتها و حساسيتهاي قديمي را حفظ كرده و همچنان در هر لحظه نسبت به شرايط موجود، ناراضي است و از همه چيز بدش ميآيد. بعد از گذشت سي سال، به زني تبديل شده كه به سر و وضع و پوست و لباسهايش اهميت زيادي ميدهد؛ لبها و گونههايش را بوتاكس ميكند، ماسك خيار ميگذارد و سعي ميكند خوش لباسترين موش شهر موشها باشد.:vahidrk: 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ عروسکا ازدواج کردن ما ازدواج نکردیم.. مرسی مهندس خیلی باحال بود........ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ عروسکا ازدواج کردن ما ازدواج نکردیم..مرسی مهندس خیلی باحال بود........ زود باشین دیگه به جای خنده به زندگی برسین مزدوج شین بابا لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ زود باشین دیگه به جای خنده به زندگی برسین مزدوج شین بابا خب وایسا یه هجی مجی بخونم.. مزدوج شم... نه نمیشه.. یه لحظه فکر کردم تو جو کارتونم.... 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ خب وایسا یه هجی مجی بخونم.. مزدوج شم... نه نمیشه.. یه لحظه فکر کردم تو جو کارتونم.... به به تو باشی این دیگه از اونیکی دخملها و پسمل ها چه انتظاری داشته باشم تا از دخملی بیان بیرون و بشن دختر و از پسملی بیان بیرون و بشن مرد هزار ساله نوری راهه نخیر نمی شه ناامید شدم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ به به تو باشی این دیگه از اونیکی دخملها و پسمل ها چه انتظاری داشته باشم تا از دخملی بیان بیرون و بشن دختر و از پسملی بیان بیرون و بشن مرد هزار ساله نوری راهه نخیر نمی شه ناامید شدم اع..... نه دیگه.. خب چه جوری مزدوج بشم..؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ نیت کن چشاتو ببند بعدش با خدا 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ نیت کن چشاتو ببند بعدش با خدا 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ زود باشین دیگه به جای خنده به زندگی برسین مزدوج شین بابا بیکاری ها چکارشون داری خو 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ نیت کن چشاتو ببند بعدش با خدا این و برام معنی کن نیت کن چشماتو ببند 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ یعنی بعد 30 سال بین اینهمه موش شهر موشها یدونه این کپل و نارنجی تونستن ازدواج کنن؟! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده