شقایق31 40377 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 اصلا حرفتو قبول ندارم من محل کارم جایی که هر زنای متاهلی رو میبینم که در حال لاس زدن با مردای دیگن و تو یه رابطه هیچ وقت نمیشه یک طرف رو مقصر دونست :banel_smiley_4: 1
samaneh66 10265 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 میدونی من باهات موافقم در مورد صحبتایی که کردی بحث صیغه بیشتر همون هوسبازیه و ارتباط جنسی من صحبتم در مورد خودکشی بیشتر روی مسئله عشقه داستان پیراموس و تیسبه رو خوندی یه سرچ بزن تو گوگل جالبه ما داریم از دو دیگاه به یه مسئله نگاه میکنیم و از نقطه نظر شما دقیقا حرفت درسته نه نخوندم اما ميخونمش اما پيرامون خودكشي من اصلا موافق نيستم شايد تا الان اونقدر عاشق نشدم كه بخوام بدونم چطوره چرا با عشق بعد از ازدواج موافقم كه طرف جونش هم برا يطرف مقابلش ميذاره اما براي دوستي هايي كه قبل از ازدواجه اصلا موافق نيستم حيف جونم نيست كه فداي يكي ديگه كنمش ببخشيد منظور تون رو در مورد خودكشي ميشه واضح تر بيان كنيد از دل برود هر آنكه از ديده رود 2
samaneh66 10265 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 اصلا حرفتو قبول ندارم من محل کارم جایی که هر زنای متاهلی رو میبینم که در حال لاس زدن با مردای دیگن و تو یه رابطه هیچ وقت نمیشه یک طرف رو مقصر دونست منم نقش زنان رو كمتر نميدونم و حق رو بهشون نميدم حتي تقصير كار هم ميدونمشون و گفتم كه براي من با زن خيابوني هيچ فرقي ندارند حق با شماست و گفته شما هم درسته 2
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 20 فروردین، 2011 نه نخوندم اما ميخونمش اما پيرامون خودكشي من اصلا موافق نيستم شايد تا الان اونقدر عاشق نشدم كه بخوام بدونم چطوره چرا با عشق بعد از ازدواج موافقم كه طرف جونش هم برا يطرف مقابلش ميذاره اما براي دوستي هايي كه قبل از ازدواجه اصلا موافق نيستم حيف جونم نيست كه فداي يكي ديگه كنمش ببخشيد منظور تون رو در مورد خودكشي ميشه واضح تر بيان كنيد از دل برود هر آنكه از ديده رود نمیتونم توضیح دادنی نیست ایشالا حسش کنی برای عشق شرط نذار عشق خبر نمیکنه کی میاد اما راجع به خودکشی اصلا کار صحیحی نیست ولی برای درک هر کاری باید خودمونو در جای کسی که عامل بوده بذاریم اما به این بیت دقت کن در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 4
samaneh66 10265 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 نمیتونم توضیح دادنی نیست ایشالا حسش کنی برای عشق شرط نذار عشق خبر نمیکنه کی میاد اما راجع به خودکشی اصلا کار صحیحی نیست ولی برای درک هر کاری باید خودمونو در جای کسی که عامل بوده بذاریم اما به این بیت دقت کن در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود داستان رو خوندم اونا جو گير بودن ما كه نبايد مثل اونا باشي تازه اونم يه افسانه است نميدونم شايد روزي به نتيجه حرفاي شما برسم فعلا كه من مجردم و شما متاهل پس تجربتون بيشتره 2
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 20 فروردین، 2011 داستان رو خوندم اونا جو گير بودن ما كه نبايد مثل اونا باشي تازه اونم يه افسانه است نميدونم شايد روزي به نتيجه حرفاي شما برسم فعلا كه من مجردم و شما متاهل پس تجربتون بيشتره http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=40418 به نظرم شما هنوز عشق رو نمیشناسی بیشتر عاقلی تا عاشق خوب از یه مهندس برق همین انتظارم میره اگه همینجوری پیش بری یه ازدواج خوب میکنی با چندتا بچه خوب و سربراه که احتمالا تو کنکور هم رتبه خوبی میارن و یه شوهر خوب که همیشه وظایفشو انجام میده و نگاهی به کسی هم نمیکنه کسی هم نگاهش نمیکنه سلسله موي دوست حلقه دام بلاست ---- هرکه در اين حلقه نيست فارغ از اين ماجراست http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=40585 5
lady architect 5358 ارسال شده در 20 فروردین، 2011 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=40418 به نظرم شما هنوز عشق رو نمیشناسی بیشتر عاقلی تا عاشق خوب از یه مهندس برق همین انتظارم میره اگه همینجوری پیش بری یه ازدواج خوب میکنی با چندتا بچه خوب و سربراه که احتمالا تو کنکور هم رتبه خوبی میارن و یه شوهر خوب که همیشه وظایفشو انجام میده و نگاهی به کسی هم نمیکنه کسی هم نگاهش نمیکنه سلسله موي دوست حلقه دام بلاست ---- هرکه در اين حلقه نيست فارغ از اين ماجراست http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=40585 هر تاپیکی میزنن اخرش میرسه به عشق 2
samaneh66 10265 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=40418 به نظرم شما هنوز عشق رو نمیشناسی بیشتر عاقلی تا عاشق خوب از یه مهندس برق همین انتظارم میره اگه همینجوری پیش بری یه ازدواج خوب میکنی با چندتا بچه خوب و سربراه که احتمالا تو کنکور هم رتبه خوبی میارن و یه شوهر خوب که همیشه وظایفشو انجام میده و نگاهی به کسی هم نمیکنه کسی هم نگاهش نمیکنه سلسله موي دوست حلقه دام بلاست ---- هرکه در اين حلقه نيست فارغ از اين ماجراست http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=40585 مسخره میکنی یا جدی میگی :w00:توی زندگیم یه بار به زور دیگران با احساسم رفتم جلو نتیجه نداد همیشه بر اساس عقلم کار میکنم ها همون یه بار هم احساسی شدیم اونم از سرمون زیاده 2
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2011 مسخره میکنی یا جدی میگی :w00:توی زندگیم یه بار با زور دیگران با احساسم رفتم جلو نتیجه نداد همیشه بر اساس عقلم کار میکنم ها همون یه بار هم احساسی شدیم اونم از سرمون زیاده احساسی شدن با عاشق شدن فرق میکنه عشق از شناخت میاد من دعا میکنم عشق واقعی رو بچشی ولی به خودت بستگی داره خیلی کم پیش میاد انسانی طعم واقعی عشق رو بچشه سوزناک و دوست داشتنیه باعث رشد میشه و جسارت و جرات میطلبه من مسخره نمیکنم این اصلا تو مرامم نیست انسانها برام ارزشمندن حرفی که زدم پرده برداشتن از نوع نگاهت بود همیشه ارادت دارم خدمتت ایشالا که از رک بودنم ناراحت نشده باشی 4
lady architect 5358 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 احساسی شدن با عاشق شدن فرق میکنه عشق از شناخت میاد من دعا میکنم عشق رو بچشی ولی به خودت بستگی داره خیلی کم پیش میاد انسانی طعم واقعی عشق رو بچشه سوزناک و دوست داشتنیه باعث رشد میشه و جسارت و جرات میطلبه من مسخره نمیکنم این اصلا تو مرامم نیست انسانها برام ارزشمندن حرفی که زدن پرده برداشتن از نوع نگاهت بود همیشه ارادت دارم خدمتت ایشالا که از رک بودنم ناراحت نشده باشی واسه منم دعا می کنی؟اینم مال امروزته:3384s: 1
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2011 واسه منم دعا می کنی؟اینم مال امروزته:3384s: اره عزیزم چرا دعا نمیکنم من دعا میکنم که یه شوور کچل گیرت بیاد 2
lady architect 5358 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 اره عزیزم چرا دعا نمیکنم من دعا میکنم که یه شوور کچل گیرت بیاد :w00: دعا کن موهاش پرپشت باشه سیاه باشه و پوستش روشن باشه چشاش سیاه باشه و ابروهاش خوشگل باشه و مهربون باشه مهمتر از همه دست به جیب باشهقدشم بلند باشه شیکمم داشته باشه 1
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2011 :w00: دعا کن موهاش پرپشت باشه سیاه باشه و پوستش روشن باشه چشاش سیاه باشه و ابروهاش خوشگل باشه و مهربون باشه مهمتر از همه دست به جیب باشهقدشم بلند باشه شیکمم داشته باشه خوب میخوای خودم بیام فقط چشام سیاه نیست 1
lady architect 5358 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 خوب میخوای خودم بیام فقط چشام سیاه نیست نه همون بگو کچل بیاد:icon_pf (34): 2
هوتن 15061 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2011 نه همون بگو کچل بیاد:icon_pf (34): حقت همون کچله خدایا یه مرد مهربون کچل نصیب این دختر شیطون بکن 1
lady architect 5358 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 حقت همون کچله خدایا یه مرد مهربون کچل نصیب این دختر شیطون بکن اه اه سرش مثل ایینه میمونه میشه خودتو ببینی توش ادم دل رودش میاد بالا ولی مجبوریم دیگهتو گفتی اخه 1
سمندون 19437 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 مسخره میکنی یا جدی میگی :w00:توی زندگیم یه بار بتا زور دیگران با احساسم رفتم جلو نتیجه نداد همیشه بر اساس عقلم کار میکنم ها همون یه بار هم احساسی شدیم اونم از سرمون زیاده شما کار درست و میکنی همیییییییییییییییییییییییینه:persiana__hahaha: 2
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 اونم مسخرسوقتی کسی واسه احساس تو احترام قایل نمیشه چه ارزشی داره جوونیتو که بزرگترین سرمایس واسش ببری زیر خاک وقتی نمیتونی یه چیز و درک کنی بهتره در مقابلش سکوت کنی 1
Avenger 19333 ارسال شده در 21 فروردین، 2011 :w00: دعا کن موهاش پرپشت باشه سیاه باشه و پوستش روشن باشه چشاش سیاه باشه و ابروهاش خوشگل باشه و مهربون باشه مهمتر از همه دست به جیب باشهقدشم بلند باشه شیکمم داشته باشه من هستم ولی اونوقت میشی هووی شقی
ارسال های توصیه شده