رفتن به مطلب

روز محیط بان :)

ارسال های توصیه شده

[h=4]پایگاه خبری دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران: میلاد با سعادت امام رضا (ع) ضامن آهو و روز محیط بان بر محیط بانان فداکار و حافظان حریم مقدس طبیعت و تنوع زیستی این سرزمین مبارک باد.[/h] ruzemohitban.jpg

• Like 6
لینک به دیدگاه

محیط بان مافی – طارم زنجان: بی عشق حتی باران هم بوی تشنگی می دهد! محیط بان یعنی عشق به همه آفریده های خدا، محیط بان یعنی عشق به امام رضا (ع)، محیط بان یعنی عشق به سختی ها و در یک کلام محیط بان یعنی عاشق واقعی…. روزشان مبارک

———————————————————————————————————————————

محیط بان مصطفی قادریان – اصفهان:

دیده بانی پرتوانم روز و شب ….. زیست بانم حافظ آیات رب

حافظ آب و هوا، خاک و گیاه ….. مهربان بر گونه های بی گناه

در امان باشد زمن هر زیستگاه ….. زیستمندان را دهم هر دم پناه

——————————————————————————————————————————

محیط بان محمد معروف قادری – کردستان / سقز: روزمان را تبریک نگویید روزگارمان را دریابید…! بگذار امروز هم بدون اینکه کسی بداند ساعتها کوه را برای حفاظت از کل و کبک و سهره سپری کنم، آتش دامن درخت و گون را خاموش نمایم، آبشخور را تمیز و پر آب کنم و بدون اینکه کسی خستگیم را خسته نباشید بگوید سپری شود. بگذار امروز هم مثل ۳۶۴ روز دیگر بگذرد که کسی بیادمان نیست. روزمان را تبریک نگویید روزگارمان را دریابید که سخت و جانفرسا می گذرد. حالمان را بنگرید که اصلا خوب نیست…

———————————————————————————————————————

محیط بان عبداله دیانتی – گچساران: و من گریخته ام و درپی من صیادها و فرارویم دامها…. یا ضامن آهو من یقین دارم دستان تو تنها سهم آهو نیست…

سید محمد مجابی – معاون حقوقی سازمان محیط زیست: روز محیط بان بر تمامی تلاشگران حفاظت محیط زیست و محیط بانان پر تلاش مبارک باد.

محیط بان فرهاد قلی نژاد – دزفول: نه میزی دارم نه صندلی نه خودروی خارجی نه باغی و نه ویلایی، فیش حقوقی ام را همیشه از دیگران پنهان می کنم ولی عزمی دارم راسخ برای پاسداری از سرزمینم ایران. من محیط بانم

محیط بان امیر عبدوس – گیلان: قبل از محیط بانی فکر میکردم چه بکشیم چه کشته شویم پیروزیم. وقتی محیطبان شدم فهمیدم چه بکشیم چه نکشیم باید کشته شویم! همسنگر! همدرد! روزت مبارک!…

محیط بان کامران فرمانپور – چگنی لرستان: کسی که برای التیام درد انسان ها می کوشد مهربان است و کسی که برای حفاظت و حمایت از جانوران و طبیعت دل می سوزاند مهربان ترین انسانهاست. روز محیط بان بر بزرگ مردانی که رمز بقا و ثبات آنان طلب حیات طیبه در گمنامی و بی نشانی است، اندیشه ناب خود را با عشق و ارادت مخلصانه به حضرت حق درآمیخته، بی اعتنا به رنگ و لعاب زیور دنیا توشه ای معنوی نثار بازار فداکاری کرده اند مبارک باد.

مجید فدایی -مدیرکل روابط عمومی سازمان محیط زیست: در سالروز ولادت با سعادت امام رضا (ع) ضامن آهو و روز محیط بان، ادای احترام می کنیم به پاسداران این زیست بوم کهن، به چهره آفتاب سوخته و دستان پینه بسته محیط بانان مهربان ایران زمین که قلبی دلواپس طبیعت بی نظیر و حیات وحش بی پناه ایران زمین در آن می تپد، قلبی که هر از گاهی سیبل گلوله شکارکشان از خدا بی خبر می شود. برای سلامتی همه حافظان طبیعت سرزمینم ایران که با عشق کار می کنند دعا کنیم.

—————————————————————————————————————————

محیط بان قربانعلی محمدپور - مدیرکل محیط زیست استان زنجان: باسلام، میلاد مسعود ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا (ع) و روز محیط بان بر شما غیور مردان سبزپوش در تمامی نقاط ایران زمین مبارک باد. عزمتان جزم، گامهایتان استوار باد. محیط بان محمدپور

محیط بان محمد خالقی – بابل: جانفشانی های محیط بانان کمتر از جهاد جهادگران برای بقای محیط زیست و حفظ حیات وحش نیست.

محیط بان رضا کرمی – فیروزکوه: امروزه بخاطر چرای بی رویه و زودهنگام در مراتع، ساخت و سازهای غیرمجاز و توسعه روزافزون شهرها و روستاها، توسعه راههای ترانزیتی، واگذاری معادن کارشناسی نشده و تخریب زیستگاه موجبمسدود شدن گدار حیات وحش و درنتیجه باعث سرگردانی و پریشانی حیات وحش شده است. امیداوریم حداقل مردم با این بی چارگان بی پناه مهربان باشند. با حیات وحش پریشان شده مهربان تر باشید.

محیط بان آرمین صارمی فر – خوزستان: سلام، محیط بان سرباز به نام صاحب زمان است که حفاظت از انفال عمومی را تا تحویل به حضرت ولی عصر بر عهده دارد.

• Like 4
لینک به دیدگاه

روز محیط بان بعد سه روز مباررررررررررررررررررررررررررررررررررررررک:ws3:

ببخشید من کلا همه جا دیر میرسم.:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...