Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ خدابزرگه... ایشالا که خوب میشن... خیلیا سرطان داشتن و خوب شدنو الان بهترین زندگی رو دارن... لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ خدابزرگه...ایشالا که خوب میشن... خیلیا سرطان داشتن و خوب شدنو الان بهترین زندگی رو دارن... سنشون هشتادو چهار... حتی نمیتونن برای یهسری ازمایشات ایشونو بیهوش کنن.. چون شاید بهوش نیاد لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ فردابرای اخرین بارمیرم دیدن عمم تو بیمارستان... حالش بدترشده... لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ حالشون بهتره معصومه جان؟؟؟ سلام سهندعزیز... نه امروز رفتم پیشش.. حالش خیلی بد بود.. صحنه هایی رو دیدم که درکش برام سخته و از صبح دارم گریه میکنم.... دکتراگفتن امروز فردادیگه کمامیره وضعشو وخیم اعلام بیرون بیمارستان فقط نشستم دعاکردم گفتم خدایا یاحالشو خوب کن یاراحتش کن... خیلی سخته خیلی خدابرای هیچ کس نیاره لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ امیدوارم بهبودی حاصل بشه دعا میکنم دوست خوبم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ امیدوارم بهبودی حاصل بشه دعا میکنم دوست خوبم ممنونم سهند عزیز انشالله لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ سلام سهندعزیز... نه امروز رفتم پیشش.. حالش خیلی بد بود.. صحنه هایی رو دیدم که درکش برام سخته و از صبح دارم گریه میکنم.... دکتراگفتن امروز فردادیگه کمامیره وضعشو وخیم اعلام بیرون بیمارستان فقط نشستم دعاکردم گفتم خدایا یاحالشو خوب کن یاراحتش کن... خیلی سخته خیلی خدابرای هیچ کس نیاره سلام معصومه جان... من این حالت رو درک میکنم چون برای مادربزرگ من هم پیش اومده بود امیدوارم هر چه زودتر بهبود پیدا کنن "اللهم اشف کل مریض" لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۳ عمم کمارفته بچه ها... من خودم بیمارستانم حالم خوب نیست ببخشسد نیستم و خیلی از دوستان رو نگران کردم ممنرنم ازهمه لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان ممنونم بابت دعاهاتون که برای سلامتی عمم دعا کردید... متاسفانه عمرایشون ب دنیانبود و امشب دربیمارستان فوت کردن.... خداعممو بیامرزه و رفتگان همه رو بیامرزه.... ازهمتون ممنونم.: لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ خدا رحمتشون کنه..روحش قرین آرامش... لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ خدا رحمتشون کنه..روحش قرین آرامش... ممنونم لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ خدا بیامرزتش و صبر به باز ماندگانش بده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده