Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2014 خدابزرگه... ایشالا که خوب میشن... خیلیا سرطان داشتن و خوب شدنو الان بهترین زندگی رو دارن...
masi eng 47044 ارسال شده در 10 آذر، 2014 خدابزرگه...ایشالا که خوب میشن... خیلیا سرطان داشتن و خوب شدنو الان بهترین زندگی رو دارن... سنشون هشتادو چهار... حتی نمیتونن برای یهسری ازمایشات ایشونو بیهوش کنن.. چون شاید بهوش نیاد
masi eng 47044 ارسال شده در 14 آذر، 2014 فردابرای اخرین بارمیرم دیدن عمم تو بیمارستان... حالش بدترشده...
masi eng 47044 ارسال شده در 15 آذر، 2014 حالشون بهتره معصومه جان؟؟؟ سلام سهندعزیز... نه امروز رفتم پیشش.. حالش خیلی بد بود.. صحنه هایی رو دیدم که درکش برام سخته و از صبح دارم گریه میکنم.... دکتراگفتن امروز فردادیگه کمامیره وضعشو وخیم اعلام بیرون بیمارستان فقط نشستم دعاکردم گفتم خدایا یاحالشو خوب کن یاراحتش کن... خیلی سخته خیلی خدابرای هیچ کس نیاره
masi eng 47044 ارسال شده در 15 آذر، 2014 امیدوارم بهبودی حاصل بشه دعا میکنم دوست خوبم ممنونم سهند عزیز انشالله
m.sh1992 2210 ارسال شده در 17 آذر، 2014 سلام سهندعزیز... نه امروز رفتم پیشش.. حالش خیلی بد بود.. صحنه هایی رو دیدم که درکش برام سخته و از صبح دارم گریه میکنم.... دکتراگفتن امروز فردادیگه کمامیره وضعشو وخیم اعلام بیرون بیمارستان فقط نشستم دعاکردم گفتم خدایا یاحالشو خوب کن یاراحتش کن... خیلی سخته خیلی خدابرای هیچ کس نیاره سلام معصومه جان... من این حالت رو درک میکنم چون برای مادربزرگ من هم پیش اومده بود امیدوارم هر چه زودتر بهبود پیدا کنن "اللهم اشف کل مریض"
masi eng 47044 ارسال شده در 20 آذر، 2014 عمم کمارفته بچه ها... من خودم بیمارستانم حالم خوب نیست ببخشسد نیستم و خیلی از دوستان رو نگران کردم ممنرنم ازهمه
masi eng 47044 ارسال شده در 24 دی، 2014 سلام دوستان ممنونم بابت دعاهاتون که برای سلامتی عمم دعا کردید... متاسفانه عمرایشون ب دنیانبود و امشب دربیمارستان فوت کردن.... خداعممو بیامرزه و رفتگان همه رو بیامرزه.... ازهمتون ممنونم.:
ارسال های توصیه شده