Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ سالن کنسرت بادی، اثر مشترک مجسمه ساز انگلیسی و معمار ژاپنی اولین تالار کنسرت بادی به زودی سفر خود را به نقاط مختلف ژاپن که در زمین لرزه و سونامی سال 2011 تخریب شدند، آغاز می کند. این سازه متحرک که توسط مجسمه ساز انگلیسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و معمار ژاپنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طراحی شده، میزبان کنسرتهای بین المللی، کارگاه ها و پرفورمنس های سنتی و مدرن به عنوان بخشی از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خواهد بود. این سازه بالون شکل اکنون در شهر ماتوشیما قرار دارد و در حال راه اندازی است و سازندگان امیدوارند بتوانند شادی و نشاط را در شکل موسیقی، از طریق این سازه به آسیب دیدگان زمین لرزه منتقل کنند. این سازه مدرن گنجایش حدود 500 نفر را دارد و دیوارهای نیمه شفاف بنفش آن و نیمکتهای دست سازش، فضایی صمیمانه و شاد ایجاد کرده است. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ فکر نکنم اکو صدای جالبی داشته باشه...تا حالا تو بطری نوشابه خانواده حرف زدید؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ فکر نکنم اکو صدای جالبی داشته باشه...تا حالا تو بطری نوشابه خانواده حرف زدید؟ خوب 100در100برا آکوستیک این چنین مجموعه ای فکر شده 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ خوب 100در100برا آکوستیک این چنین مجموعه ای فکر شده چه فکری؟ یعنی اون سازه ی بادکنکی دیوارهای آکوستیکی داره؟ لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ چه فکری؟ یعنی اون سازه ی بادکنکی دیوارهای آکوستیکی داره؟ مطمعنن از قطعات آکوستیکی استفاده کردن تو جداره ها الان دتیل نداره اینجا اما تو دتیلاش کامل مشخص میشه من پیدا کردم نشونتون میدم فکر کردید مصلی تبریزه که درست حسابی به آکوستیکش فکر نکردن الان دوباره یادشون افتاده عهههه اینکه مشکل داره 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ مطمعنن از قطعات آکوستیکی استفاده کردن تو جداره ها الان دتیل نداره اینجا اما تو دتیلاش کامل مشخص میشه من پیدا کردم نشونتون میدمفکر کردید مصلی تبریزه که درست حسابی به آکوستیکش فکر نکردن الان دوباره یادشون افتاده عهههه اینکه مشکل داره پیدا کردی بذار حتماً...کنجکاو شدم... همینجوریشم میدونی چقدر خرج اون مصلی کردن...حالا فک کن بخوان کلش آکوستیکیش کنن... حیف...سر این مصلی...ارگ علی شاه هیچوقت توسط یونسکو ثبت نمیشه... لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ پیدا کردی بذار حتماً...کنجکاو شدم...همینجوریشم میدونی چقدر خرج اون مصلی کردن...حالا فک کن بخوان کلش آکوستیکیش کنن... حیف...سر این مصلی...ارگ علی شاه هیچوقت توسط یونسکو ثبت نمیشه... حتما استاد آکوستیکمون قضیه فضای داخلیشو تعریف کرد که چقدر اشتباه بچه گانه ای انجام دادن و حالا تازه یادشون افتاده بود باید با آساتید آکوستیک مشورت کنن بعد ساختن:icon_pf (34): اصلا ارگ علیشاه فنا شده من هر روز میدیدمش واقعا وضعش خرابه خیلی ناراحت کننده هستش حیف ارگ واقعا حیف 3 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۳ فکر نکنم اکو صدای جالبی داشته باشه...تا حالا تو بطری نوشابه خانواده حرف زدید؟ حتما جنس داخلش از الیافیه که آکوستیکه مثل مخمل شاید. بعدش اونجا خارجه همیشه یه فکری پشته کاراشون هست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده